Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Jó hajnalt, Go Pack!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
ahogy Zsomboj mondaná, NA GYERÜNK HADD MENJEN!Áron miatt go packers!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Na hangolódjunk a fantasztikus Rose BowllalMi inkább a beléd fagy a szar is bowlt nézzük
r.baggio
több mint 2 éve
jézusom, ne legyél már ennyire boomer 😀 egy szép öltöny egy igényes sneakerrel az így a legtökéletesebb kombó.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
más gárdákban meg pl simmst
szemmel láthólag nincsenek már ott teljesen
briareos
A másik kettőben egyetértek.
Kampman
davemayer
több mint 2 éve
Iktriad:Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
- aktől megtudod, hogy minden NFL csapatban IS vannak/voltak/lesznek Jags játékosok. Tulképpen az NFL nem is létezne Jags nélkül.
- MB1 tudástár visszamenőleg 100 évvel (minimum)
😀
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
gondold at. 😋
több mint 2 éve
Na hangolódjunk a fantasztikus Rose Bowllal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na, akkor: Go Pack Go!
több mint 2 éve
pedig most ez nagyon trendi.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
Bradshaw az utóbbi pár évben nagyon leépült, pedig csak részleteket látok ezekből a műsorokból, tényleg jó lenne már egy komolyabb vérfrissítés
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Én Boomert mindig is kedveltem, de egyébként a CBS stábja egy árnyalatnyit jobb talán.boomer értékét sem látom.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
sok öreg fehér ember, nem is értem h a marketing zsenik nem erőltetik a fiatalitást, egy burleson meg egy strahan kevés lesz
briareos
Akik az ilyen halftime showt tényleg nézik, azok meg gondolom öreg fehér emberek, aztán az ő kedvükért tartják a régi csapatokat.
több mint 2 éve
Na jólvan, hajrá mi. Jimmy az anyád úristenit, ne nyomd fullba a kretént ma lécci. amúgy meg ne sérüljön le senki, rövid lesz így az offseason gyógyulni.
de legyen jó meccs.
több mint 2 éve
örülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
több mint 2 éve
boomer értékét sem látom.Manning tesók hétről hétre bizonyítják, hogy mi kellene hogy legyen a jövő. Ja meg a Nickelodeon stábja NFL meccseken. 😀
sok öreg fehér ember, nem is értem h a marketing zsenik nem erőltetik a fiatalitást, egy burleson meg egy strahan kevés lesz
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
usában ami a piacuk mindenki tvben nézi gamepass az outside us only.szted kik nézik tv-ben és kik gamepasson?boomer értékét sem látom.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
briareos
Negritis
több mint 2 éve
OmfgMelyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
gabor25
5 144
hol? otthon? 😋És hol van Brandon Meriweather?Weather Pennsyilvaniaban van.Elég esélyes, hogy az AFC meg NFC döntő is football weatherben lesz.az hol van? melyik allam?
Cubehor
gabor25
ma is tanultál vmit
briareos
iktriad
több mint 2 éve
Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
szted kik nézik tv-ben és kik gamepasson?boomer értékét sem látom.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
több mint 2 éve
boomer értékét sem látom.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
több mint 2 éve
bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kampman
28 290
bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
több mint 2 éve
nem tudom elképzelni hogy ez a Bengals SB döntős lehet...Nem is lesz. Barki barmit mondd, a masik kettonek akkora elonye van, plane otthon amit nem lehet behozni. El tudja képzelni bárki hogy ilyen gyengen jatsszon barmelyik mint most ez a tennesse egy főcsoport dontoben? Sztem elképzelhetetlen.
yooker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.más gárdákban meg pl simmst