Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Goffnak is volt. Nem kell vinni, ezek után tilos.Jaja, ezt vinni kell tovább. Sajnos...elnézve a szerződését jövőre még marad tannehillSzerintem meg pont nem. Ez kellett ahhoz hogy ne tartsatok ki egy rossz qb mellett, most lesz esely hogy szerezzetek valakit ( h kit azt nem tudom mondjuk...) akivel feljebb léphet ez a csapat es valodi eselyese is lehessen akár ennek az afcnek.Persze, ez nem vitás. Arra jó volt, hogy Mariotát megbuktassa, de ennyi, ezzel vége neki is, és nekünk is. Megyünk vissza a ligaalja csapatok közé.Ez egy bőven, nagyon bőven átlag alatti teljesítmény volt. Nem akarom beléd döfni a kést de ha berakod ebbe a O-ba Daltont ennél jobbat hozott volna. DALTONT.Ha Goffot kitették a ramsből azután a PO meccs után mi lesz Tannehill sorsa ez után? Elföldelik?Tannehill soha nem fog SB-t játszani. Egy átlag irányító, aki megelelő személyzettel alapszakasz-menő, de több nincs benne. Nem rakjuk ki, de ezzel vége is van évtizedekre a halvány SB esélyeinknek.
davemayer
Nandito
davemayer
Nandito
davemayer
briareos
Nandito
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
jesszus én ezt végignéztem...😊www.youtube.com/watch?v=mrOWDPkYyP0milyen viziló fejet vágmafsz.org/wp-content/uploads/2018/12/first-udvardi-kicsi-e1544430307877.jpg
Adirotor
eaglesmcnabb
empty taxi
yooker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Sons of Steel! 😁sose bírtam megérteni h lil wayne miért pont a green bayt találta meg magának mint kedvenc csapat 😀Jodie Foster meg Harry Styles is Packers fan, pedig egyik se járt még a Lembaun.
briareos
iktriad
több mint 2 éve
jesszus én ezt végignéztem...😊www.youtube.com/watch?v=mrOWDPkYyP0milyen viziló fejet vágmafsz.org/wp-content/uploads/2018/12/first-udvardi-kicsi-e1544430307877.jpg
Adirotor
eaglesmcnabb
empty taxi
yooker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
de ők fehérek meg úgy általában olyanok, hogy egy random wisconsini tejtermelő faluban kb. senkinek nem tűnnének felsose bírtam megérteni h lil wayne miért pont a green bayt találta meg magának mint kedvenc csapat 😀Jodie Foster meg Harry Styles is Packers fan, pedig egyik se járt még a Lembaun.
briareos
iktriad
több mint 2 éve
mi is, ők is, oszt mindig az a csapat nyert 😀nem tudom elképzelni hogy ez a Bengals SB döntős lehet...Lehet az majd nem elkèpzelni kell, látni, egyébként èreztünk mi ilyet NFC East csapatok esetèben is 🥳🎉
yooker
dande
na de hogy ne legyek OFF: (. ) ( .)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
én megutáltam volna a helyébensose bírtam megérteni h lil wayne miért pont a green bayt találta meg magának mint kedvenc csapat 😀In an NFL Network interview in 2017, Wayne talked about how he got hooked on the Packers. When Green Bay played the Super Bowl in his home city of New Orleans in 1997, "my pops went to the Super Bowl and when he came home he had a bunch of Green Bay everything: towels, cups and all that type of stuff. … I had to use that cup every day and use that towel every other day, so I became a Packer fan like that."
briareos
r.baggio
több mint 2 éve
Adirotor
eaglesmcnabb
empty taxi
több mint 2 éve
igen de ők fehéreksose bírtam megérteni h lil wayne miért pont a green bayt találta meg magának mint kedvenc csapat 😀Jodie Foster meg Harry Styles is Packers fan, pedig egyik se járt még a Lembaun.
briareos
iktriad
green bay a fejemben kb a whitest football franchise ever.
több mint 2 éve
sose bírtam megérteni h lil wayne miért pont a green bayt találta meg magának mint kedvenc csapat 😀In an NFL Network interview in 2017, Wayne talked about how he got hooked on the Packers. When Green Bay played the Super Bowl in his home city of New Orleans in 1997, "my pops went to the Super Bowl and when he came home he had a bunch of Green Bay everything: towels, cups and all that type of stuff. … I had to use that cup every day and use that towel every other day, so I became a Packer fan like that."
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
sose bírtam megérteni h lil wayne miért pont a green bayt találta meg magának mint kedvenc csapat 😀Jodie Foster meg Harry Styles is Packers fan, pedig egyik se járt még a Lembaun.
briareos
több mint 2 éve
sztem a másik 6 csapatból 5 simán büntetnéigen, brady ellen ha fele ennit pöcsölsz mint ma bármelyik, akkor 20 közte,Burrow szerintem felnőtt a ligához.... Kár hogy nem Saints playa.....ahhoz túl sokat hibázott
Kájzerszóze
csak odaát többet
Negritis
eaglesmcnabb
jimmy lehet hasonlóan balfasz
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=mrOWDPkYyP0milyen viziló fejet vágmafsz.org/wp-content/uploads/2018/12/first-udvardi-kicsi-e1544430307877.jpg
Adirotor
eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
nem tudom elképzelni hogy ez a Bengals SB döntős lehet...
több mint 2 éve
Mondjuk ha Stoutlandet elviszik tőlünk kèt elsô körèrt meg Chasèrt cserèbe kapp egy jó OLt is ès èpen marad 🎉🥳🥴Burrow szerintem felnőtt a ligához.... Kár hogy nem Saints playa.....ahhoz túl sokat hibázott
Kájzerszóze
csak odaát többet
Negritis
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=AhiSOV5G0xImilyen viziló fejet vág
Adirotor
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
igen, brady ellen ha fele ennit pöcsölsz mint ma bármelyik, akkor 20 közte,Burrow szerintem felnőtt a ligához.... Kár hogy nem Saints playa.....ahhoz túl sokat hibázott
Kájzerszóze
csak odaát többet
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
És hol van Brandon Meriweather?Weather Pennsyilvaniaban van.Elég esélyes, hogy az AFC meg NFC döntő is football weatherben lesz.az hol van? melyik allam?
Cubehor
gabor25
ma is tanultál vmit
briareos
több mint 2 éve
sose bírtam megérteni h lil wayne miért pont a green bayt találta meg magának mint kedvenc csapat 😀
több mint 2 éve
milyen viziló fejet vág
Adirotor
több mint 2 éve
Burrow szerintem felnőtt a ligához.... Kár hogy nem Saints playa.....ahhoz túl sokat hibázott
Kájzerszóze
csak odaát többet
több mint 2 éve
Tudtam én gm játékban hogy ideje átadni a stafétát Jordan Love-nak, aki most egy csodás diadalra vezeti majd a Packers-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Weather Pennsyilvaniaban van.Elég esélyes, hogy az AFC meg NFC döntő is football weatherben lesz.az hol van? melyik allam?
Cubehor
gabor25
ma is tanultál vmit
több mint 2 éve
milyen viziló fejet vágRyan Tannehill's first play of the game:
— SB Nation (@SBNation) January 23, 2022
> interception
Ryan Tannehill's last play of the game:
> interception pic.twitter.com/WzkLXAs25v
empty taxi