Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez az quadzilla!!!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Buck-Aikmannél nagyon kijön, hogyha olyan meccset közvetítenek, ami nem érdekli őket.Bradshaw szórakoztató, a FOX stúdiós műsora is jobb, a CBSé nagyon gyász.pedig most ez nagyon trendi.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
más gárdákban meg pl simmst
szemmel láthólag nincsenek már ott teljesen
briareos
A másik kettőben egyetértek.
Kampman
davemayer
Bradshaw az utóbbi pár évben nagyon leépült, pedig csak részleteket látok ezekből a műsorokból, tényleg jó lenne már egy komolyabb vérfrissítés
Löfli
Kommentátorokban is erősebbek. Simán Buck/Aikman a legjobb crew.
Cubehor
az alap SNF crewt és Romóékat biztos nem előzik meg nálam.
több mint 2 éve
klasszikus,www.youtube.com/watch?v=5eBNrQsu1XAUrbán Flóri se volt bevallottan mindig józan meccs közben.akkor még FÉRFIsport voltén még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogyempty taxiörülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
mustaine
: odalépek Váczi Zoltánhoz aki a meccs előtti utolsó cigarettáját szívja...😊
yooker
briareos
iktriad
mustaine
micsoda tömegek a lelátón
több mint 2 éve
gabor25
5 144
de ok gondolom 35 + idos emberek voltak. mert az idosebbeknek az volt tanitva, hogy probalj meg kioltozni es sportcipot venni fel hozza. ha bohocot akartal csinalni magadbol. es mukodott. 😋de amúgy ez full valós, szilveszterkor is kb 5 új emberrel ismerkedtem meg csak azért, mert az Air Jordan 1-esem volt rajtamakkor szerencsém van h nem veled tárgyalok, csak ilyen fortune 500-as Ceo bohócokkalnálam teljesen komolyan vehetetlen aki öltöny+sneakerbe jelenik meg.megvan a helye annak is, én amikor tudom h sneakerheaddel fogok tárgyalni simán elmegyek vmi limited edition AF1-ben v jordanben az öltöny mellé, jo icebreaker tud lenni.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
briareos
Tarsi
briareos
shawnka
több mint 2 éve
Cubehor
318
Bradshaw szórakoztató, a FOX stúdiós műsora is jobb, a CBSé nagyon gyász.pedig most ez nagyon trendi.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
Bradshaw az utóbbi pár évben nagyon leépült, pedig csak részleteket látok ezekből a műsorokból, tényleg jó lenne már egy komolyabb vérfrissítés
Löfli
Kommentátorokban is erősebbek. Simán Buck/Aikman a legjobb crew.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=5eBNrQsu1XAUrbán Flóri se volt bevallottan mindig józan meccs közben.akkor még FÉRFIsport voltén még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogyempty taxiörülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
mustaine
yooker
briareos
iktriad
több mint 2 éve
mondjuk az ő agysejtjeiben már nem tudott kárt tenni az alkoholmeg amúgy se 😀Urbán Flóri se volt bevallottan mindig józan meccs közben.akkor még FÉRFIsport voltén még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogyempty taxiörülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
mustaine
yooker
briareos
iktriad
Negritis
több mint 2 éve
Eddig jó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
meg amúgy se 😀Urbán Flóri se volt bevallottan mindig józan meccs közben.akkor még FÉRFIsport voltén még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogyempty taxiörülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
mustaine
yooker
briareos
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
én még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogy
yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Urbán Flóri se volt bevallottan mindig józan meccs közben.akkor még FÉRFIsport voltén még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogyempty taxiörülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
mustaine
yooker
briareos
több mint 2 éve
True storyén még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogyempty taxiörülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
mustaine
yooker
több mint 2 éve
akkor még FÉRFIsport voltén még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogyempty taxiörülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
mustaine
yooker
több mint 2 éve
Szegény Erin álllg be lesz öltözve. Tampába kellett volna küldeni.,
több mint 2 éve
de amúgy ez full valós, szilveszterkor is kb 5 új emberrel ismerkedtem meg csak azért, mert az Air Jordan 1-esem volt rajtamakkor szerencsém van h nem veled tárgyalok, csak ilyen fortune 500-as Ceo bohócokkalnálam teljesen komolyan vehetetlen aki öltöny+sneakerbe jelenik meg.megvan a helye annak is, én amikor tudom h sneakerheaddel fogok tárgyalni simán elmegyek vmi limited edition AF1-ben v jordanben az öltöny mellé, jo icebreaker tud lenni.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
briareos
Tarsi
briareos
több mint 2 éve
én még olvastam olyan sportot ahol úgy kezdődött a cikk hogyempty taxiörülök hogy megérkeztél az nb1-es poénokkal végre 😀Melyik, Eric vagy az Újpesten is anno megfordult tesó, Joel? 😀bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Nem mindenki Cantona
briareos
davemayer
iktriad
mustaine
több mint 2 éve
hát a mer a konzervatív Fradista nem érti meg hogy mi a mai divat, zöld-fehér azt kész (irony)Gusztustalan.jézusom, ne legyél már ennyire boomer 😀 egy szép öltöny egy igényes sneakerrel az így a legtökéletesebb kombó.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
shawnka
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
az előző meccsen minden sacknél megittam egy whiskyt, lehet ez az okaaz nyerjen aki meg tudja csapni bradyéket, tulajdonképpen a lényeg hogy ne sérüljön meg senkiZomborira ittad magad cula? 😀
mustaine
empty taxi
több mint 2 éve
watson megnyerte, nem?az már elévültstatutory rape challengeqb tiktok? 😀big ben re ti qb tok?Nincs választásunk. Pénzünk nincs komolyabb erősítésre, de kit is hoznánk ide, aki mozdítható és jobb nála? A csapat magja PO-ra jó, ezzel fogunk egy-két szezont evickélni, aztán jöhet a züllés.Wentz vagy Mariota érdekel esetleg?
Nandito
mustaine
gabor25
Negritis
briareos
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csak azok amik kiderültek 😀az már elévültstatutory rape challengeqb tiktok? 😀big ben re ti qb tok?Nincs választásunk. Pénzünk nincs komolyabb erősítésre, de kit is hoznánk ide, aki mozdítható és jobb nála? A csapat magja PO-ra jó, ezzel fogunk egy-két szezont evickélni, aztán jöhet a züllés.Wentz vagy Mariota érdekel esetleg?
Nandito
mustaine
gabor25
Negritis
briareos
Kampman
több mint 2 éve
az nyerjen aki meg tudja csapni bradyéket, tulajdonképpen a lényeg hogy ne sérüljön meg senkiZomborira ittad magad cula? 😀
mustaine
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kampman
28 290
az már elévültstatutory rape challengeqb tiktok? 😀big ben re ti qb tok?Nincs választásunk. Pénzünk nincs komolyabb erősítésre, de kit is hoznánk ide, aki mozdítható és jobb nála? A csapat magja PO-ra jó, ezzel fogunk egy-két szezont evickélni, aztán jöhet a züllés.Wentz vagy Mariota érdekel esetleg?
Nandito
mustaine
gabor25
Negritis
briareos
több mint 2 éve
hibás következtetés!igazad van akkor jók ők isbradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.a többi jobb?
briareos
yooker
briareos
mindegyik szar😊
több mint 2 éve
akkor szerencsém van h nem veled tárgyalok, csak ilyen fortune 500-as Ceo bohócokkalnálam teljesen komolyan vehetetlen aki öltöny+sneakerbe jelenik meg.megvan a helye annak is, én amikor tudom h sneakerheaddel fogok tárgyalni simán elmegyek vmi limited edition AF1-ben v jordanben az öltöny mellé, jo icebreaker tud lenni.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
briareos
Tarsi
több mint 2 éve
az nyerjen aki meg tudja csapni bradyéket, tulajdonképpen a lényeg hogy ne sérüljön meg senki