Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ahhoz azért nem kellett jinx 😄Marcedes Lewis még mindig #1 TE lenne nálunk. A heti hatalmas kamuzása ellenére is sok sikert neki.mit tett? mondott? hogy a steelers nyeri az sbt iden?
iktriad
gabor25
több mint 2 éve
Lefulladt, de szeretjükAz öreg Merciupsz.
Gergőbácsi
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Marcedes Lewis még mindig #1 TE lenne nálunk. A heti hatalmas kamuzása ellenére is sok sikert neki.Így folytatja vissza is lesz igazolva
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Sajna beigazolódni látszik a félelmem, és ebből országos egyes lesz. De akkor lehet jön az újabb NFC döntős L a Packersnek, ahogy azzal Gutekunst froclizta Minden Áront Höri remek videójában.mondjuk eddig az idegenbeli tippek is jönnek 😀
www.youtube.com/watch?v=SUK7tXfGzkE
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Marcedes Lewis még mindig #1 TE lenne nálunk. A heti hatalmas kamuzása ellenére is sok sikert neki.mit tett? mondott? hogy a steelers nyeri az sbt iden?
iktriad
több mint 2 éve
#iktriading
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Szándékos voltMarcedes Lewis még mindig #1 TE lenne nálunk. A heti hatalmas kamuzása ellenére is sok sikert neki.minek írtad be?... sosem tanulsz
iktriad
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Marcedes Lewis még mindig #1 TE lenne nálunk. A heti hatalmas kamuzása ellenére is sok sikert neki.hozza is a jags kezdő TE szintet 😀
iktriad
több mint 2 éve
Marcedes Lewis még mindig #1 TE lenne nálunk. A heti hatalmas kamuzása ellenére is sok sikert neki.innentól pláne
iktriad
több mint 2 éve
Kenny91
321
Még a 49ers ilyen lábon lovos csapat...2-3 jó meccs majd jön egy wtf...egész szezon ilyenna most kell egy stop a D-tőlez a GB túl jó.... .
Tarsi
yooker
több mint 2 éve
Az öreg Merciupsz.
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Nana
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
nah!!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
packers erosebbnek tunik. eddig.
több mint 2 éve
Marcedes Lewis még mindig #1 TE lenne nálunk. A heti hatalmas kamuzása ellenére is sok sikert neki.minek írtad be?... sosem tanulsz
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Marcedes Lewis még mindig #1 TE lenne nálunk. A heti hatalmas kamuzása ellenére is sok sikert neki.
több mint 2 éve
Sajna beigazolódni látszik a félelmem, és ebből országos egyes lesz. De akkor lehet jön az újabb NFC döntős L a Packersnek, ahogy azzal Gutekunst froclizta Minden Áront Höri remek videójában.Ez a video HoF
www.youtube.com/watch?v=SUK7tXfGzkE
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Sajna beigazolódni látszik a félelmem, és ebből országos egyes lesz. De akkor lehet jön az újabb NFC döntős L a Packersnek, ahogy azzal Gutekunst froclizta Minden Áront Höri remek videójában.www.youtube.com/watch?v=SUK7tXfGzkE
több mint 2 éve
Az öreg Merci
több mint 2 éve
csak aztán ne menjenek át browns ellenibena most kell egy stop a D-tőlez a GB túl jó.... .
Tarsi
yooker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
na most kell egy stop a D-tőlez a GB túl jó.... .
Tarsi
több mint 2 éve
micsoda visszatérés!első két snap után kerestem 'Darius, reméltem hogy azért lát pályát... észrevétette magát
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
na most kell egy stop a D-től
több mint 2 éve
Ja ok, így tárgytalan, Briával teljesen más kategóriájú sneakerekről beszélünk 😀nem is lehet stulist eroltetni ram. mindenkinek megvan a maga stilusa. es azt probaltam irni, hogy nekunk pl ha elfelejtettunk csere ruhahoz csere elegans cipot vinni...hát Gábor, a stílust nem lehet tanítani. de szerintem ezt amúgy se akarja senki sem rád erőltetni 😊de ok gondolom 35 + idos emberek voltak. mert az idosebbeknek az volt tanitva, hogy probalj meg kioltozni es sportcipot venni fel hozza. ha bohocot akartal csinalni magadbol. es mukodott. 😋de amúgy ez full valós, szilveszterkor is kb 5 új emberrel ismerkedtem meg csak azért, mert az Air Jordan 1-esem volt rajtamakkor szerencsém van h nem veled tárgyalok, csak ilyen fortune 500-as Ceo bohócokkalnálam teljesen komolyan vehetetlen aki öltöny+sneakerbe jelenik meg.megvan a helye annak is, én amikor tudom h sneakerheaddel fogok tárgyalni simán elmegyek vmi limited edition AF1-ben v jordanben az öltöny mellé, jo icebreaker tud lenni.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
más gárdákban meg pl simmst
szemmel láthólag nincsenek már ott teljesen
briareos
A másik kettőben egyetértek.
Kampman
davemayer
briareos
Tarsi
briareos
shawnka
gabor25
shawnka
de nekem is az adidas superstar volt a kedvencem. vagy az adidas porsche design cipom. 😋
gabor25