Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
nekem inkább idegesítő. ez a stílus a spanyol és olasz ajkú kommentátoroknak illikÉn Gus Johnsont bírom, ő meg a langossutest is lelkesen kommentálnáSzoktam is mondani, hogy Maka a magyar Gus Johnson. Mindig hozzá kell tennem, hogy nálam ez elismerés. 😀
Gergőbácsi
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kenny91
321
Remélem most már Jimmy lába is lesérült... mondjuk egy high ankle sprain?
több mint 2 éve
gabor25
5 144
nem is lehet stulist eroltetni ram. mindenkinek megvan a maga stilusa. es azt probaltam irni, hogy nekunk pl ha elfelejtettunk csere ruhahoz csere elegans cipot vinni...hát Gábor, a stílust nem lehet tanítani. de szerintem ezt amúgy se akarja senki sem rád erőltetni 😊de ok gondolom 35 + idos emberek voltak. mert az idosebbeknek az volt tanitva, hogy probalj meg kioltozni es sportcipot venni fel hozza. ha bohocot akartal csinalni magadbol. es mukodott. 😋de amúgy ez full valós, szilveszterkor is kb 5 új emberrel ismerkedtem meg csak azért, mert az Air Jordan 1-esem volt rajtamakkor szerencsém van h nem veled tárgyalok, csak ilyen fortune 500-as Ceo bohócokkalnálam teljesen komolyan vehetetlen aki öltöny+sneakerbe jelenik meg.megvan a helye annak is, én amikor tudom h sneakerheaddel fogok tárgyalni simán elmegyek vmi limited edition AF1-ben v jordanben az öltöny mellé, jo icebreaker tud lenni.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
más gárdákban meg pl simmst
szemmel láthólag nincsenek már ott teljesen
briareos
A másik kettőben egyetértek.
Kampman
davemayer
briareos
Tarsi
briareos
shawnka
gabor25
shawnka
de nekem is az adidas superstar volt a kedvencem. vagy az adidas porsche design cipom. 😋
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Én egy Horti féle közvetítést nagyon megnéznék 😊Neki pont a trashbajnokságok valók.
meme
több mint 2 éve
nando89
3 894
Zada is back !!!!
több mint 2 éve
Én Gus Johnsont bírom, ő meg a langossutest is lelkesen kommentálnáSzoktam is mondani, hogy Maka a magyar Gus Johnson. Mindig hozzá kell tennem, hogy nálam ez elismerés. 😀
Gergőbácsi
több mint 2 éve
meme
2 102
Én egy Horti féle közvetítést nagyon megnéznék 😊www.youtube.com/watch?v=SsfZ7MWNDgc
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
na baszakodik a stream, tudna valaki egy működőt? köszi.https:// www.youtube.com/watch?v= dQw4w9WgXcQ
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
na baszakodik a stream, tudna valaki egy működőt? köszi.reddit.nflstream.io/green-bay-packers-vs-san-francisco-49ers-live/stream-2
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Én Gus Johnsont bírom, ő meg a langossutest is lelkesen kommentálnáÉs akkor még ott az igazi goat, Kevin Harlan. Nem is értem, ő miért nem prime time kommentátor valahol. Zseniális a pali.Buck-Aikmannél nagyon kijön, hogyha olyan meccset közvetítenek, ami nem érdekli őket.Bradshaw szórakoztató, a FOX stúdiós műsora is jobb, a CBSé nagyon gyász.pedig most ez nagyon trendi.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
Bradshaw az utóbbi pár évben nagyon leépült, pedig csak részleteket látok ezekből a műsorokból, tényleg jó lenne már egy komolyabb vérfrissítés
Löfli
Kommentátorokban is erősebbek. Simán Buck/Aikman a legjobb crew.
Cubehor
az alap SNF crewt és Romóékat biztos nem előzik meg nálam.
shawnka
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
na baszakodik a stream, tudna valaki egy működőt? köszi.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
kurva nagy likeÉs akkor még ott az igazi goat, Kevin Harlan. Nem is értem, ő miért nem prime time kommentátor valahol. Zseniális a pali.Buck-Aikmannél nagyon kijön, hogyha olyan meccset közvetítenek, ami nem érdekli őket.Bradshaw szórakoztató, a FOX stúdiós műsora is jobb, a CBSé nagyon gyász.pedig most ez nagyon trendi.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
Bradshaw az utóbbi pár évben nagyon leépült, pedig csak részleteket látok ezekből a műsorokból, tényleg jó lenne már egy komolyabb vérfrissítés
Löfli
Cubehor
shawnka
iktriad
több mint 2 éve
hát Gábor, a stílust nem lehet tanítani. de szerintem ezt amúgy se akarja senki sem rád erőltetni 😊de ok gondolom 35 + idos emberek voltak. mert az idosebbeknek az volt tanitva, hogy probalj meg kioltozni es sportcipot venni fel hozza. ha bohocot akartal csinalni magadbol. es mukodott. 😋de amúgy ez full valós, szilveszterkor is kb 5 új emberrel ismerkedtem meg csak azért, mert az Air Jordan 1-esem volt rajtamakkor szerencsém van h nem veled tárgyalok, csak ilyen fortune 500-as Ceo bohócokkalnálam teljesen komolyan vehetetlen aki öltöny+sneakerbe jelenik meg.megvan a helye annak is, én amikor tudom h sneakerheaddel fogok tárgyalni simán elmegyek vmi limited edition AF1-ben v jordanben az öltöny mellé, jo icebreaker tud lenni.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
briareos
Tarsi
briareos
shawnka
gabor25
több mint 2 éve
Egy Jimmy G int és mehetünk is aludni, én már a Bengals-Titans első negyede után megelőlegeztemADNÁK egy ilyen forgatókönyvet,
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
És akkor még ott az igazi goat, Kevin Harlan. Nem is értem, ő miért nem prime time kommentátor valahol. Zseniális a pali.Buck-Aikmannél nagyon kijön, hogyha olyan meccset közvetítenek, ami nem érdekli őket.Bradshaw szórakoztató, a FOX stúdiós műsora is jobb, a CBSé nagyon gyász.pedig most ez nagyon trendi.Én ezt az elegans oltony+ sneaker sportcipő kombót nem értem sokaknál, ennél égőbb kombináció sztem nincs.bradshawt és johnsont sem kéne már erőltetni kamera előtt.Simms még úgy ahogy, mondjuk ő mindig is a Zombori stílust nyomta, fiatalon is.
briareos
Kampman
davemayer
Löfli
Cubehor
shawnka
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Statement drive, nagyon szép
több mint 2 éve
Egy Jimmy G int és mehetünk is aludni, én már a Bengals-Titans első negyede után megelőlegeztem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
nando89
3 894
Mondhatni h bíztato kezdo drive .. 😊
több mint 2 éve
kés a vajon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Meglepő hogy Dontae Johnson szar, ja tényleg az. Ezt a faszit nem lehet tőlünk kiírtani.
több mint 2 éve
Forró kés vs vaj.