NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
134
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
19:00
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
19
8
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
19
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
11
6
22:25
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Mindenki elment kiverni?
több mint 3 éve
youtu.be/PD_0fqvT32ghallgasd meg zsófikát 😀na elmúlt éjfél, most megint gyúrhatok messziről a 100 likera 😛ja és ehhez azért sem illetsztek be semmilyen szépasszony képet 😀 😉
dande
dande
Negritis
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Előző PO meccsük sem rajtuk múlt szerintem...Billbá 15 évig verte így az AFC-t, hogy a talent vagy reménytkeltő csapatokat a PO rutinnal agyoverteIlyen amatőr húzásokat ritkán láttam már edzőtől. (Lehet azért mert az ilyen edzők nem jutnak div körbe)Players win games, coaches lose them...Ne mar, igy is evente lecserelik a stabot.
Én személy szerint megköszönném a HC-nak a munkát
ZERO_L
Stez
És most arról ne is beszéljünk a kvázi “game-winning” drivera milyen minősíthetetlen playeket hívott be...
Ne legyen igazam és legyen ez egy nagyon komoly tanuló pénz a számára, de ez vérciki volt.
ZERO_L
tényleg dühítő (főleg CLE szurkolóként), de talán tanulnak belőle, azért egy edzőt ne rúgjunk már ki egy PO vereség miatt 😊
NB2
Persze, meg lehet magyarázni, hogy PO-ba jutottak x év után mekkora teljesítmény, de szvsz ezen a meccsen komolyan kiütközött mennyire le van maradva ez az edzői stáb. Mert ha még az lenne, hogy rosszkor dob be egy challanget, de itt sorozatos rossz döntésekről volt szó, amivel aláásta a csapatának győzelmi esélyeit.
Kívánom, hogy tanuljon belőle és találja meg a browns a jó edzőjét, de ez a meccs most ez nagyon komoly reality check volt, én szkeptikus vagyok mennyire fog tudni felállni/fejlődni belőle.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
youtu.be/PD_0fqvT32ghallgasd meg zsófikát 😀na elmúlt éjfél, most megint gyúrhatok messziről a 100 likera 😛ja és ehhez azért sem illetsztek be semmilyen szépasszony képet 😀 😉
dande
dande
Negritis
több mint 3 éve
nickel old-eonElsőre nem esett le 😊
sírok 😀
briareos
több mint 3 éve
Billbá 15 évig verte így az AFC-t, hogy a talent vagy reménytkeltő csapatokat a PO rutinnal agyoverteIlyen amatőr húzásokat ritkán láttam már edzőtől. (Lehet azért mert az ilyen edzők nem jutnak div körbe)Players win games, coaches lose them...Ne mar, igy is evente lecserelik a stabot.
ZERO_L
Stez
És most arról ne is beszéljünk a kvázi “game-winning” drivera milyen minősíthetetlen playeket hívott be...
Ne legyen igazam és legyen ez egy nagyon komoly tanuló pénz a számára, de ez vérciki volt.
ZERO_L
tényleg dühítő (főleg CLE szurkolóként), de talán tanulnak belőle, azért egy edzőt ne rúgjunk már ki egy PO vereség miatt 😊
több mint 3 éve
hallgasd meg zsófikát 😀na elmúlt éjfél, most megint gyúrhatok messziről a 100 likera 😛ja és ehhez azért sem illetsztek be semmilyen szépasszony képet 😀 😉
dande
dande
több mint 3 éve
na elmúlt éjfél, most megint gyúrhatok messziről a 100 likera 😛ja és ehhez azért sem illetsztek be semmilyen szépasszony képet 😀 😉
dande
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Direkt így akarta, mi más esélye lett volna a Browns-nak...szabályos körülmények között ütközték le Mahomest...végül is, kinek mi...lehet, nem direkt akarta így a védő a szerelést, de minden volt csak nem szabályosSzabályos körülmények között??? húznák meg így a nyakad Maka...........Micsoda, mit mondott pontosan?
dande
Gerichill
dande
több mint 3 éve
Ilyen amatőr húzásokat ritkán láttam már edzőtől. (Lehet azért mert az ilyen edzők nem jutnak div körbe)Players win games, coaches lose them...Ne mar, igy is evente lecserelik a stabot.
ZERO_L
Stez
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Jó estét! GEAUX SAINTS!
több mint 3 éve
red5
521
Lehet ezért páran megköveznek de go Saints!Kálmán bácsi megmondta..."megkurvúlt"....oszt igaz-e
Az ember nem kiván semmi jót az exnek, aki elhagyta.. 😊
jamaicababa
őlég vót
több mint 3 éve
Lehet ezért páran megköveznek de go Saints!truer words have never been spoken
Az ember nem kiván semmi jót az exnek, aki elhagyta.. 😊
jamaicababa
több mint 3 éve
akkor megegyeztünk 😉Szabálytalannak sem nevezném.szabályos körülmények között ütközték le Mahomest...végül is, kinek mi...lehet, nem direkt akarta így a védő a szerelést, de minden volt csak nem szabályosSzabályos körülmények között??? húznák meg így a nyakad Maka...........Micsoda, mit mondott pontosan?
dande
Gerichill
dande
empty taxi
több mint 3 éve
Szabálytalannak sem nevezném.szabályos körülmények között ütközték le Mahomest...végül is, kinek mi...lehet, nem direkt akarta így a védő a szerelést, de minden volt csak nem szabályosSzabályos körülmények között??? húznák meg így a nyakad Maka...........Micsoda, mit mondott pontosan?
dande
Gerichill
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Good morning 🥰
— Katyuska 👻💜カチュスカ ✨ (@Katyuskamoonfox) January 11, 2021
Say it back 🥺👉👈 pic.twitter.com/WxusnSWMmj
több mint 3 éve
Lehet ezért páran megköveznek de go Saints!Az ember nem kiván semmi jót az exnek, aki elhagyta.. 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
szabályos körülmények között ütközték le Mahomest...végül is, kinek mi...lehet, nem direkt akarta így a védő a szerelést, de minden volt csak nem szabályosSzabályos körülmények között??? húznák meg így a nyakad Maka...........Micsoda, mit mondott pontosan?
dande
Gerichill
Szerkesztette: dande2