Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Biztos. Artani mar nem art. De hol lesz a kovetkezo meccs? Helyileg? Ha mar mindent kiveseztunk.lehet kellene 😀Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
amúgy eddig annyira lekötött a meccs, hogy sörért se mentem kielőre kell azt bekészíteni, hűtött pohárral
Tactful Cactus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
ez a meccs.Szerintem meg dontetlenre. De van uj hired roluk?legközelebb meg majd beírod, hogy áll a meccs?Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Tactful Cactus
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
amúgy eddig annyira lekötött a meccs, hogy sörért se mentem kiÉn se 😕
Tactful Cactus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Szerintem meg dontetlenre. De van uj hired roluk?legközelebb meg majd beírod, hogy áll a meccs?Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Tactful Cactus
több mint 2 éve
amúgy eddig annyira lekötött a meccs, hogy sörért se mentem ki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
portugálok feljöttek -1-re.. mondjuk jobban megérdemelnék, mint mi az biztos
több mint 2 éve
lehet kellene 😀Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
több mint 2 éve
Az tul gyenge. Mar kemenyebbet is meguntam.Kokó heroinnal kevervetechnokol.szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
Ventura
shagi0206
több mint 2 éve
legközelebb meg majd beírod, hogy áll a meccs?Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
27-26
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Kokó heroinnal kevervetechnokol.szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
Ventura
több mint 2 éve
ok, de azért az a 3. kísérletes futás nem volt szokványos 😀Allen ezekbe a playekbe most beleállt rendesen 😊14 pontos hátrányban sok opciód nincs
Szesze
ThySoul
több mint 2 éve
technokol.szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Lesz itt meccs, no para
több mint 2 éve
Allen Most felpumpalta magat
több mint 2 éve
trollkodikszedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Allen masodszor robbant ki balhet, majd lep le elsonek 😊Hat nem a legerosebb a tomegben. Meg o veszthet a legtobbet. Mikor volt a masik?
beltazor
több mint 2 éve
Allen masodszor robbant ki balhet, majd lep le elsonek 😊miami ellen is ilyen volt a wild card első körében.
beltazor
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Allen ezekbe a playekbe most beleállt rendesen 😊14 pontos hátrányban sok opciód nincs
Szesze
több mint 2 éve
szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
több mint 2 éve
a Wall Street-en, ja bocs az a Super Bowl leszMeanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Allen masodszor robbant ki balhet, majd lep le elsonek 😊Tüzel mindenkit is 😀
beltazor