Divisional vasárnap
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Elkezdtek haladni. Hátha jön egy RZ interception. Vagy egy fumble return TD egy qb sneak után 😄
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Igen de azert o is elet es halal kozott volt. Meg hat csak meghalt. Meg ha ujra elesztettek is. De ertelek.Hamlin szerencsére itt van a stadionban, szóval azért nem igazán analóg a kettő storyPersze. Nekem nagypapam halt meg kozepiskolas felvetelim elott pont. Es ugy mentem majdnem kesve az akkori egyik legjobb legnehezebben bekerulni lehetseges kozepsuliba.😊 azért ez nem valószínű..Lehet ugy vannak vele, hogy erre az idenyre eleg volt. Tudjuk le a kotelezot. Aztan jojjon a varva vart pihenes es tegyek tul magukat ezen a korabbi draman/trauman.azért meglepne, ha a Bills nem térne magához előbb-utóbb.. kérdés mekkora lesz a hátrány addigraEz az a köre a playoffnak, ahol kiderül, hogy ki a pretender és a ki contenderoké, de azért ez itt totális terített betli eddig minden szintenröhej..Von Miller nélkül elég gyenge ez a fal, onnantól kezdve meg esélytelen a secondary, a Bengals skill pozíciós játékosaival szemben
Szesze
Jakehomer
Szesze
Jakehomer
Szesze
Meg tudnam erteni oket.
gabor25
Szesze
Nem nagyon erdekelt hogy fel vesznek e. 3 felvetelibol az egyiken 45 percig csak neztem ki a fejembol.
Mindegy mindenkibol mas hozhat ki egy trauma. Meg ha profik is ok is emberek.
gabor25
Szesze
több mint 1 éve
na kezd beindulni
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
örülök, legyen meccsHamar jott ra a valaszmi lesz előbb first down vagy labdaeladás?Ez egy jogos kérdés 😂
Tactful Cactus
meme
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Elkezdték a zonánkat szétszedni
több mint 1 éve
Hamlin szerencsére itt van a stadionban, szóval azért nem igazán analóg a kettő storyPersze. Nekem nagypapam halt meg kozepiskolas felvetelim elott pont. Es ugy mentem majdnem kesve az akkori egyik legjobb legnehezebben bekerulni lehetseges kozepsuliba.😊 azért ez nem valószínű..Lehet ugy vannak vele, hogy erre az idenyre eleg volt. Tudjuk le a kotelezot. Aztan jojjon a varva vart pihenes es tegyek tul magukat ezen a korabbi draman/trauman.azért meglepne, ha a Bills nem térne magához előbb-utóbb.. kérdés mekkora lesz a hátrány addigraEz az a köre a playoffnak, ahol kiderül, hogy ki a pretender és a ki contenderoké, de azért ez itt totális terített betli eddig minden szintenröhej..Von Miller nélkül elég gyenge ez a fal, onnantól kezdve meg esélytelen a secondary, a Bengals skill pozíciós játékosaival szemben
Szesze
Jakehomer
Szesze
Jakehomer
Szesze
Meg tudnam erteni oket.
gabor25
Szesze
Nem nagyon erdekelt hogy fel vesznek e. 3 felvetelibol az egyiken 45 percig csak neztem ki a fejembol.
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem igazan szeretem a havas meccseket. Adott pl ez a bills, akik futni nem tudnak, cserebe passzolni sem idealis most🥲Azt is tudniuk kellene allen nel. Azert.
Tdog
több mint 1 éve
casaubon
2 391
Hamar jott ra a valaszmi lesz előbb first down vagy labdaeladás?Ez egy jogos kérdés 😂
Tactful Cactus
meme
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Persze. Nekem nagypapam halt meg kozepiskolas felvetelim elott pont. Es ugy mentem majdnem kesve az akkori egyik legjobb legnehezebben bekerulni lehetseges kozepsuliba.😊 azért ez nem valószínű..Lehet ugy vannak vele, hogy erre az idenyre eleg volt. Tudjuk le a kotelezot. Aztan jojjon a varva vart pihenes es tegyek tul magukat ezen a korabbi draman/trauman.azért meglepne, ha a Bills nem térne magához előbb-utóbb.. kérdés mekkora lesz a hátrány addigraEz az a köre a playoffnak, ahol kiderül, hogy ki a pretender és a ki contenderoké, de azért ez itt totális terített betli eddig minden szintenröhej..Von Miller nélkül elég gyenge ez a fal, onnantól kezdve meg esélytelen a secondary, a Bengals skill pozíciós játékosaival szemben
Szesze
Jakehomer
Szesze
Jakehomer
Szesze
Meg tudnam erteni oket.
gabor25
Szesze
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nem igazan szeretem a havas meccseket. Adott pl ez a bills, akik futni nem tudnak, cserebe passzolni sem idealis most🥲Burrownak megy...
Tdog
több mint 1 éve
meme
2 102
Nem igazan szeretem a havas meccseket. Adott pl ez a bills, akik futni nem tudnak, cserebe passzolni sem idealis most🥲Látod, mennyire jobb lett volna egy semleges pálya most is?
Tdog
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
mi lesz előbb first down vagy labdaeladás?Remélem utóbbi. Ez az egyetlen meccs a fordulóban, ahol nem lennék szomorú, ha sima lenne. Persze csak úgy, ha a Bengals javára
Tactful Cactus
több mint 1 éve
meme
2 102
mi lesz előbb first down vagy labdaeladás?Ez egy jogos kérdés 😂
Tactful Cactus
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Tdog
653
Nem igazan szeretem a havas meccseket. Adott pl ez a bills, akik futni nem tudnak, cserebe passzolni sem idealis most🥲
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
mi lesz előbb first down vagy labdaeladás?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ez a meccs olaszorszagban van? Hogy kerultek milanoba?sehogy
gabor25
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
1. negyed eddig jóformán mészárlás
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Ez a meccs olaszorszagban van? Hogy kerultek milanoba?Uhhh ez fájt
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ez a meccs olaszorszagban van? Hogy kerultek milanoba?
több mint 1 éve
😊 azért ez nem valószínű..Lehet ugy vannak vele, hogy erre az idenyre eleg volt. Tudjuk le a kotelezot. Aztan jojjon a varva vart pihenes es tegyek tul magukat ezen a korabbi draman/trauman.azért meglepne, ha a Bills nem térne magához előbb-utóbb.. kérdés mekkora lesz a hátrány addigraEz az a köre a playoffnak, ahol kiderül, hogy ki a pretender és a ki contenderoké, de azért ez itt totális terített betli eddig minden szintenröhej..Von Miller nélkül elég gyenge ez a fal, onnantól kezdve meg esélytelen a secondary, a Bengals skill pozíciós játékosaival szemben
Szesze
Jakehomer
Szesze
Jakehomer
Szesze
Meg tudnam erteni oket.
gabor25
több mint 1 éve
Addig mondta Bencsics meg Buday hogy a Divisional round a legjobb, hogy ez eddig egy szenvedős meccs és 2 blow(job)outNem értenek hozzá!
zacknorb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Az első értelmes megmozdulások a Billstől...