Divisional vasárnap
10 hónapja
Cook is cookingAkkor nem egy Russell Wilson.
casaubon
10 hónapja
casaubon
2 391
Cook is cooking
10 hónapja
Akkor még a Raiders legjobb LB-je volt.madden08-ban bírtam!Én még Kirk Morrisonra is. Tőlünk ment a Billsbe 😀Daryl Washingtonra emlékszel még? 😀Kiko Alonso is elérhetőigen, meg Burfict is 😀
mustaine
shagi0206
Löfli
iktriad
Löfli
10 hónapja
Barrett Ruud volt a kedvencem a Buccaneersbőlmadden08-ban bírtam!Én még Kirk Morrisonra is. Tőlünk ment a Billsbe 😀Daryl Washingtonra emlékszel még? 😀Kiko Alonso is elérhetőigen, meg Burfict is 😀
mustaine
shagi0206
Löfli
iktriad
Löfli
10 hónapja
Ott van Kylie Kelce is, meglepő lenne azért 😀Oké, de lassan csatak részeg lesz. 😀Jason azért inkább az a családi típus, nem a fals HollywoodJason gondolom most is szolidan ünnepelTaylor elhozta magával Cara Delevingne-t is a squadjából, lehet a center lesmárolja, hiába házas.
tenorx
iktriad
Heisman nádor
iktriad
10 hónapja
madden08-ban bírtam!Én még Kirk Morrisonra is. Tőlünk ment a Billsbe 😀Daryl Washingtonra emlékszel még? 😀Kiko Alonso is elérhetőigen, meg Burfict is 😀
mustaine
shagi0206
Löfli
iktriad
10 hónapja
Oké, de lassan csatak részeg lesz. 😀Jason azért inkább az a családi típus, nem a fals HollywoodJason gondolom most is szolidan ünnepelTaylor elhozta magával Cara Delevingne-t is a squadjából, lehet a center lesmárolja, hiába házas.
tenorx
iktriad
Heisman nádor
10 hónapja
Én még Kirk Morrisonra is. Tőlünk ment a Billsbe 😀Daryl Washingtonra emlékszel még? 😀Kiko Alonso is elérhetőigen, meg Burfict is 😀
mustaine
shagi0206
Löfli
10 hónapja
Jason azért inkább az a családi típus, nem a fals HollywoodJason gondolom most is szolidan ünnepelTaylor elhozta magával Cara Delevingne-t is a squadjából, lehet a center lesmárolja, hiába házas.
tenorx
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Jason gondolom most is szolidan ünnepelTaylor elhozta magával Cara Delevingne-t is a squadjából, lehet a center lesmárolja, hiába házas.
tenorx
10 hónapja
10 hónapja
shagi0206
10 921
Persze 😊Daryl Washingtonra emlékszel még? 😀Kiko Alonso is elérhetőigen, meg Burfict is 😀
mustaine
shagi0206
Löfli
10 hónapja
10 hónapja
Daryl Washingtonra emlékszel még? 😀Kiko Alonso is elérhetőigen, meg Burfict is 😀
mustaine
shagi0206
10 hónapja
Az lehet, de elég sokszor kapartam az arcom miatta. Nagyon sokat vártam tőle, csalódás volt.Naaa, utolso Green Bay-i eveben egy dropja se voltÉs utána garantáltan jön egy csúnya drop.MVS tud ilyet is?Evente egyszer
iktriad
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
10 hónapja
Jason gondolom most is szolidan ünnepel
10 hónapja
casaubon
2 391
Van még rosteren LB? Vagy már mindenki kisérült?Majd Allen beall oda is
shagi0206
10 hónapja
shagi0206
10 921
hát én inkább Kuechlynek szólnékVan még rosteren LB? Vagy már mindenki kisérült?Már szóltak Paul Posluszny-nak, hogy nem-e jönne vissza?
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Van még rosteren LB? Vagy már mindenki kisérült?Már szóltak Paul Posluszny-nak, hogy nem-e jönne vissza?
shagi0206
10 hónapja
casaubon
2 391
Naaa, utolso Green Bay-i eveben egy dropja se voltÉs utána garantáltan jön egy csúnya drop.MVS tud ilyet is?Evente egyszer
iktriad
casaubon
nagylaza, főpohárnok