Divisional vasárnap
1 hónapja
Ezt most jól csinálja a Bills. Vészesen fogy az idő, és ha TD jön, akkor vége.Viszont ha csak FG, akkor a ketpontoson fog mulni a hosszabbitas, mert szinte biztos, hogy vegigmegy a Ravens
shagi0206
1 hónapja
Ezt most jól csinálja a Bills. Vészesen fogy az idő, és ha TD jön, akkor vége.
1 hónapja
Az nem 17-10 lett?mi?
RedFive
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Marshawn Lynch szineszkent? 😳
1 hónapja
Az nem 17-10 lett?

1 hónapja
Hát én normál esetben 8-ra mennék dolgozni, amihez 6:30-kor szoktam kelni, de most 7-kor fogok, és később megyek, és annyival tovább is maradok.Kéne már egy TD a Billstől is, akkor talán a végén egy picit hamarabb mehetek aludni. Sokat így se fogok mondjuk, de aludtam már 3 órát az előző meccs előtt.jah ne is mond
shagi0206
hálisten ma HO lesz szal 8ig tudok
Negritis, a vajda
1 hónapja
Kéne már egy TD a Billstől is, akkor talán a végén egy picit hamarabb mehetek aludni. Sokat így se fogok mondjuk, de aludtam már 3 órát az előző meccs előtt.jah ne is mond
shagi0206
hálisten ma HO lesz szal 8ig tudok
1 hónapja
Kéne már egy TD a Billstől is, akkor talán a végén egy picit hamarabb mehetek aludni. Sokat így se fogok mondjuk, de aludtam már 3 órát az előző meccs előtt.
1 hónapja
Na jó, innen kb csoda fog kelleni...sztem nem, sok van még nagyon
eaglesmcnabb
1 hónapja
Bernard 😊az mi védekezés?!Melyik? Meg Oliver? Az uresen hagyott Andrews? A punch a labdara?
Negritis, a vajda
casaubon
1 hónapja
Na jó, innen kb csoda fog kelleni...Az még talán nem, elég egy 3&out
eaglesmcnabb
1 hónapja
az mi védekezés?!Melyik? Meg Oliver? Az uresen hagyott Andrews? A punch a labdara?
Negritis, a vajda
1 hónapja
ütőképes, boxos védekezés
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Na jó, innen kb csoda fog kelleni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Hoppa
1 hónapja
az mi védekezés?!
1 hónapja
de pl. pár hete a Falcons-Commanders után én is megkaptam, hogy "egyem ki amiért ennyire szurkoltam a Commandersnek", szóval... 😀 😀ez ugye a klasszikus "túlkompenzálás 😊
shawnka
1 hónapja
Hát ez már nem fér bele
1 hónapja
Ebben tévedsz. Én a kettős vereségért szorítok. 😁 Teljesen semleges vagyok. A múlt héten és a jövő héten is a Holloknak szurkolók, már ha...Az o erzese is csak eszaki alapvetesEmbertelen mennyire akarják az Arena4 "arcai" a Ravens sikert. Hányok.Én nem érzem rajtuk
laoce
Wester
RedFive
Lou Anarumo for president
1 hónapja
Teljesen szubjektív, hogy egy néző hogyan érzi a kommentátor vélt vagy valós elfogultságát. Ezt most laoce úr kifejezetten rosszul érzi (meg nem nevezett okok miatt főleg), de pl. pár hete a Falcons-Commanders után én is megkaptam, hogy "egyem ki amiért ennyire szurkoltam a Commandersnek", szóval... 😀 😀Az o erzese is csak eszaki alapvetesEmbertelen mennyire akarják az Arena4 "arcai" a Ravens sikert. Hányok.Én nem érzem rajtuk
laoce
Wester
RedFive
1 hónapja
Gyerunk!!! Harapjunk!!! 😈

1 hónapja
csak annyira mint az a sírás hogy mindenki a ravens ellen vanAz o erzese is csak eszaki alapvetesEmbertelen mennyire akarják az Arena4 "arcai" a Ravens sikert. Hányok.Én nem érzem rajtuk
laoce
Wester
RedFive
1 hónapja
Az o erzese is csak eszaki alapvetesEmbertelen mennyire akarják az Arena4 "arcai" a Ravens sikert. Hányok.Én nem érzem rajtuk
laoce
Wester

1 hónapja
Az kozponti utasitas hogy ha incomplete akkor kotelezo zaszlo utan lapatolni minden random fanatikusnak a palyan?Ez olyan, mint minden egyes rossz biroi dontesben osszeeskuvest latni. Utobbi szurkolonak kotelezo, elobbi jatekosnak 😊
RedFive