Divisional vasárnap
10 hónapja
Ezt most jól csinálja a Bills. Vészesen fogy az idő, és ha TD jön, akkor vége.Viszont ha csak FG, akkor a ketpontoson fog mulni a hosszabbitas, mert szinte biztos, hogy vegigmegy a Ravens
shagi0206
10 hónapja
Ezt most jól csinálja a Bills. Vészesen fogy az idő, és ha TD jön, akkor vége.
10 hónapja
Az nem 17-10 lett?mi?
RedFive
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Marshawn Lynch szineszkent? 😳
10 hónapja
Az nem 17-10 lett?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Hát én normál esetben 8-ra mennék dolgozni, amihez 6:30-kor szoktam kelni, de most 7-kor fogok, és később megyek, és annyival tovább is maradok.Kéne már egy TD a Billstől is, akkor talán a végén egy picit hamarabb mehetek aludni. Sokat így se fogok mondjuk, de aludtam már 3 órát az előző meccs előtt.jah ne is mond
shagi0206
hálisten ma HO lesz szal 8ig tudok
Negritis, a vajda
10 hónapja
Kéne már egy TD a Billstől is, akkor talán a végén egy picit hamarabb mehetek aludni. Sokat így se fogok mondjuk, de aludtam már 3 órát az előző meccs előtt.jah ne is mond
shagi0206
hálisten ma HO lesz szal 8ig tudok
10 hónapja
Kéne már egy TD a Billstől is, akkor talán a végén egy picit hamarabb mehetek aludni. Sokat így se fogok mondjuk, de aludtam már 3 órát az előző meccs előtt.
10 hónapja
Na jó, innen kb csoda fog kelleni...sztem nem, sok van még nagyon
eaglesmcnabb
10 hónapja
Bernard 😊az mi védekezés?!Melyik? Meg Oliver? Az uresen hagyott Andrews? A punch a labdara?
Negritis, a vajda
casaubon
10 hónapja
Na jó, innen kb csoda fog kelleni...Az még talán nem, elég egy 3&out
eaglesmcnabb
10 hónapja
az mi védekezés?!Melyik? Meg Oliver? Az uresen hagyott Andrews? A punch a labdara?
Negritis, a vajda
10 hónapja
ütőképes, boxos védekezés
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Na jó, innen kb csoda fog kelleni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Hoppa
10 hónapja
az mi védekezés?!
10 hónapja
de pl. pár hete a Falcons-Commanders után én is megkaptam, hogy "egyem ki amiért ennyire szurkoltam a Commandersnek", szóval... 😀 😀ez ugye a klasszikus "túlkompenzálás 😊
shawnka
10 hónapja
Hát ez már nem fér bele
10 hónapja
Ebben tévedsz. Én a kettős vereségért szorítok. 😁 Teljesen semleges vagyok. A múlt héten és a jövő héten is a Holloknak szurkolók, már ha...Az o erzese is csak eszaki alapvetesEmbertelen mennyire akarják az Arena4 "arcai" a Ravens sikert. Hányok.Én nem érzem rajtuk
laoce
Wester
RedFive
Lou Anarumo for president
10 hónapja
Teljesen szubjektív, hogy egy néző hogyan érzi a kommentátor vélt vagy valós elfogultságát. Ezt most laoce úr kifejezetten rosszul érzi (meg nem nevezett okok miatt főleg), de pl. pár hete a Falcons-Commanders után én is megkaptam, hogy "egyem ki amiért ennyire szurkoltam a Commandersnek", szóval... 😀 😀Az o erzese is csak eszaki alapvetesEmbertelen mennyire akarják az Arena4 "arcai" a Ravens sikert. Hányok.Én nem érzem rajtuk
laoce
Wester
RedFive
10 hónapja
Gyerunk!!! Harapjunk!!! 😈
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
csak annyira mint az a sírás hogy mindenki a ravens ellen vanAz o erzese is csak eszaki alapvetesEmbertelen mennyire akarják az Arena4 "arcai" a Ravens sikert. Hányok.Én nem érzem rajtuk
laoce
Wester
RedFive
10 hónapja
Az o erzese is csak eszaki alapvetesEmbertelen mennyire akarják az Arena4 "arcai" a Ravens sikert. Hányok.Én nem érzem rajtuk
laoce
Wester
10 hónapja
Az kozponti utasitas hogy ha incomplete akkor kotelezo zaszlo utan lapatolni minden random fanatikusnak a palyan?Ez olyan, mint minden egyes rossz biroi dontesben osszeeskuvest latni. Utobbi szurkolonak kotelezo, elobbi jatekosnak 😊
RedFive