Divisional vasárnap
1 hónapja
Epic

1 hónapja
Atyaúristen....
1 hónapja
és andrews elejti
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Túl sok időt hagytak ha sikerül a 2 pontos
1 hónapja
Mondom en
1 hónapja
Hmmm - maradt idő a Billsnek is
1 hónapja
Meg a vegen lesz ido egy Bills drive-ra
1 hónapja
McDermott szokás szerint konzerv atívHa szereztek volna egy yardot akkor nekiment volna. Szvsz jobban jártak volna azzal ha behivnak harmadikra egy tush pusht aztán ha TD király, ha egy yard jön össze meg neki lehet menni
shagi0206
1 hónapja
Henry hova tunt amugy?Nem úgy áll a meccs hogy érdemes legyen futnia
Tdog
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Lamar eladja...

1 hónapja
Henry hova tunt amugy?
1 hónapja
A legjobb corner out…
1 hónapja
Ha legalabb egy yardot szereztek volna az elozo playben, akkor meg lehetett volna probalni egy Josh-pusht. De igy tul nagy volt a kockazat. FG utan TD+ketpontos is csak egyenlitesMcDermott szokás szerint konzerv atívfingom sincs mi lett volna a jó döntés
shagi0206
de megértem hogy ezt választotta
Negritis, a vajda
1 hónapja
Nem hibáztatom érte, de tudok egy HC-t, aki itt holt biztos, hogy nekiment volna. Igaz tegnap ők befejezték a szezont 😊McDermott szokás szerint konzerv atívfingom sincs mi lett volna a jó döntés
shagi0206
Negritis, a vajda
1 hónapja
McDermott szokás szerint konzerv atívszerintem itt annak is kellett lenni, megvan a 8 pont előny
shagi0206
1 hónapja
McDermott szokás szerint konzerv atívfingom sincs mi lett volna a jó döntés
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
McDermott szokás szerint konzerv atív
1 hónapja
Itt ha Allen balra megy, TD
1 hónapja
Az a szinte biztos pont úgy lehet egy újabb turnover is.Ezt most jól csinálja a Bills. Vészesen fogy az idő, és ha TD jön, akkor vége.Viszont ha csak FG, akkor a ketpontoson fog mulni a hosszabbitas, mert szinte biztos, hogy vegigmegy a Ravens
shagi0206
casaubon