Divisional vasárnap
1 hónapja
Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Rovid valasz? Igen.
shagi0206
De amugy nem az elo nezettseget noveli, hanem a social mediaban.
1 hónapja
Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Nem azért, hogy Swiftet lássa, hanem hogy azt csinálja amit Swift is ( NFL meccset néz )
shagi0206
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Már akkor tudtam hogy nem nyerhet a Ravens, amikor a QB-t oldalvonalon túl le is gyilkolhatják a tegnapi szánalom után.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Igen Ravensnél én már 2 15yardos personal foult dobtam volnaAmerika megkapta amit akart, mi meg csak a Ravens vagyunkúgy csinálsz mintha nem mind2 oldalra lennének balfaszok, de megszoktuk ...
KeyG
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?
1 hónapja
Amerika megkapta amit akart, mi meg csak a Ravens vagyunkEzt gondoltad a kamu holdingnal is?
KeyG
Nem volt jogos a zaszlo, de azert ne essunk tulzasokba
1 hónapja
Amerika megkapta amit akart, mi meg csak a Ravens vagyunkúgy csinálsz mintha nem mind2 oldalra lennének balfaszok, de megszoktuk ...
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
az a kisebb kérdés mer ugye közbe lehetne tanítani hogy felismerje az adott eseteketHát meg kiválogatni hozzá az adatot is mennyi meló lenneNem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraaz a baj hogy túl nehéz lenne jelenleg modelezni a dolgokat
shagi0206
és realtime eldönteni a dolgokat
Negritis, a vajda
Wester
és utólagos videóelemzésre sztem lehet használni
de realtime kb esélytelen jelenleg
1 hónapja
Amerika megkapta amit akart, mi meg csak a Ravens vagyunk
We are just the Ravens!
1 hónapja
Pont akartam irni, hogy egy ilyennel lehet, behaluznanak egy trippinget vagy late hitetNem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraAzt hinnéd, de nagyon nagy hibaszázalékkal működnének
shagi0206
Wester
1 hónapja
Hát meg kiválogatni hozzá az adatot is mennyi meló lenneNem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraaz a baj hogy túl nehéz lenne jelenleg modelezni a dolgokat
shagi0206
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Nem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraaz a baj hogy túl nehéz lenne jelenleg modelezni a dolgokat
shagi0206
1 hónapja
Nem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákraAzt hinnéd, de nagyon nagy hibaszázalékkal működnének
shagi0206
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Steratore es Romo megbeszeltek: nem kene az ilyenre zaszlot dobni, de megis sokszor megteszik. Mondjuk akkor nem kellene erre felhivni a birok figyelmet?
1 hónapja
futó volt Allen, te észlény
1 hónapja
Nem tudom, nem lehetne felgyorsítani a vesztünket, és az MI-t foglalkoztatni bíróknak? Lehet, hogy a terminátor és a mátrix figyelmeztető filmek, de legalább azok kevésbé hajlamosak a hibákra
1 hónapja
ilyet szoktak Sauce-ra is dobni, de szerintem szigorú
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Haha, pathetic
We are just the Ravens!
1 hónapja
ez elég könnyen bedobott zászló volt, ahhoz képest hogy eddig mindent engedtek
1 hónapja
ez simán dobható volt
1 hónapja
Mi a faszom ez a zászló? Hagyjukmá
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ez mi a szar? 🤮
1 hónapja
Ne akarjanak támadni inkább
We are just the Ravens!