Divisional vasárnap
1 hónapja
Most miért kértünk időt?Hogy ha sikerul kivedekezni, legyen ido meg egy tamadasra
KeyG
1 hónapja
Most miért kértünk időt?gondolom akartok még támadni
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Most miért kértünk időt?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Mit is mondott Romo az elejen? Hogy a Ravense a legjobb run D, de szerinte a Bills sokat tud majd futni ma?
1 hónapja
Ez egy L
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Amondó vagyok, hogy kapja csak meg Lamar az mvp díjat, Allen meg végre érjen révbe, és nyerje meg azt a kurva sb-t.
1 hónapja
Rá kellett volna menni 4.-re, ezen a meccsen nem fér bele hármasokat rugdosni az EZ torkából.
1 hónapja
Na itt meg egy qrva nagy holding ment el....Úgy esett össze a védő mint a falangista Robert Capa fényképén. De ez sem érdekli a bírókat.
FunHun
1 hónapja
Hip drop tackle, pályán kívüli szerelés, játék utáni verekedés, végtelen holdingok és nem akarnak a bírók zászlózni (kivéve ugye Dawkins tökéletes blokkjánál)Igy van, az se jo, ha minden aprosagrq bedobjak, de itt azert tobb eleg latvanyos dolgot elengedtek mindket oldalon
Nekem ez tetszik, hagyják őket inkább játszani, de valahol meg kéne húzni a határt.
shawnka
1 hónapja
Nah, közük nincs hozzá, túl sok szoros meccset játszottak, ahol futottak ellenük 😊Ez lenne a legjobb rush D?Az nem a csífszé?
Jakehomer
shagi0206
Tepper takarodj!
1 hónapja
Mahomes már 2x kapott volna 15 yardot ajándékba...Jackson úgy is eladja a labdát újra, a bírók nem fárasztják magukat 😉
NB2
1 hónapja
Hip drop tackle, pályán kívüli szerelés, játék utáni verekedés, végtelen holdingok és nem akarnak a bírók zászlózni (kivéve ugye Dawkins tökéletes blokkjánál)Nekem ez tetszik, hagyják őket inkább játszani, de valahol meg kéne húzni a határt.
1 hónapja
hülyék a bírók mint a seggNa itt meg egy qrva nagy holding ment el....Ugyan, alig látszott 😀
FunHun
shagi0206
1 hónapja
Na itt meg egy qrva nagy holding ment el....Ugyan, alig látszott 😀
FunHun
1 hónapja
Jol lattam, hogy egy biro is dolt ott?igen, tuti nem esett neki jól 😀
casaubon
1 hónapja
Na itt meg egy qrva nagy holding ment el....
1 hónapja
holding nyista? 😊
1 hónapja
Sporik engedik őket. Nem semmi

1 hónapja
Jol lattam, hogy egy biro is dolt ott?
1 hónapja
Batman lassan már minden meccsen tarol
1 hónapja
Mahomes már 2x kapott volna 15 yardot ajándékba...