Divisional vasárnap
1 hónapja
nah punt v tucker?Tucker elit, ez bement volna 60-ról is.
Negritis, a vajda
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Teljesen más a Ravens amit megszoktam, FG-re játszunk, rohadtul meg van fogva a team a Bills D nagyon sokat tanult az első meccsből
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
nah punt v tucker?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
nah beindul a futás?
1 hónapja
Csóró Wiggins már olyan szinten lógott Allenen, hogy kb nem érte semmilyen testrésze a földet, de így se tudta levinni hogy sack legyen belőle 😀
1 hónapja
In script we trust 😀Ti ha ma nem teszitek meg, akkor tartogatjátok a jövő heti meccsre.Egyébként jobb a Bills maMaradjunk annyiban, hogy egyelőre ti többször lőttétek magatokat lábon. De lehet, ha megfogjátok a sörünket, akkor mi is bemutatunk majd pár érdekességet. 😀
KeyG
Hungarian Bill
shagi0206
1 hónapja
Már akkor tudtam hogy nem nyerhet a Ravens, amikor a QB-t oldalvonalon túl le is gyilkolhatják a tegnapi szánalom után.Mondjuk abban a driveban a redzoneban vagy 3x dobhattak volna tök egyértelmű zászlót a Ravensre és egyszer sem tették meg. Nem tudom megélem e valaha hogy az emberek rajöjjenek arra hogy nem a csapatukat szopatják a bírók csak szimplán ennyire rosszak
KeyG
1 hónapja
Ti ha ma nem teszitek meg, akkor tartogatjátok a jövő heti meccsre.Egyébként jobb a Bills maMaradjunk annyiban, hogy egyelőre ti többször lőttétek magatokat lábon. De lehet, ha megfogjátok a sörünket, akkor mi is bemutatunk majd pár érdekességet. 😀
KeyG
Hungarian Bill
1 hónapja
Egyébként jobb a Bills maMaradjunk annyiban, hogy egyelőre ti többször lőttétek magatokat lábon. De lehet, ha megfogjátok a sörünket, akkor mi is bemutatunk majd pár érdekességet. 😀
KeyG
1 hónapja
De ettől még jobb.Egyébként jobb a Bills maSok van még hátra...
KeyG
BillsFan
1 hónapja
Egyébként jobb a Bills maSok van még hátra...
KeyG

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
1 hónapja
megnéztem youtubeon, az első lehetőség amit kidobott 'shake it off'. nem nyitottam meg, csak annyi, hogy 3,5 milliárd megtekintés. Na, ez már beteg.
1 hónapja
én a macskákban láttam/hallottam 😊Jól mondod, nem vagyok vele tisztában 😊 Sőt, életemben 1 zenéjét se hallottam még. Vagy ha igen, nem tudtam, hogy az az.En se nyugi, illetve a legnepszerubbeket meghallgattam hogy konfirmalhassam magamnak hogy fos hulladek, ugyanakkor valoszinuleg amig mi itt ezt megbeszeltuk, megkereste egy atlagos nfl jatekos eves fizujat.
shagi0206
Cruyffista
1 hónapja
nem az a lényeg hogy hallgasdKösz, kihagyom. Én beszűkült vagyok, csak és kizárólag kemény (99 %-ban black) metalt vagy komolyzenét vagyok hajlandó hallgatni 😊variety.com/2024/film/news/taylor-swifts-the-eras-tour-highest-grossing-theatrical-concert-film-1235863956/Jól mondod, nem vagyok vele tisztában 😊 Sőt, életemben 1 zenéjét se hallottam még. Vagy ha igen, nem tudtam, hogy az az.Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Nem igazan vagy tisztaban a nő kovetettsegevel. A teljes nfl-t egy atlagos kedd reggelen kiszarja.
shagi0206
Cruyffista
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
hanem hogy mekkora jelenség a világban jelenleg
1 hónapja
Egyébként jobb a Bills ma
We are just the Ravens!
1 hónapja
Jól mondod, nem vagyok vele tisztában 😊 Sőt, életemben 1 zenéjét se hallottam még. Vagy ha igen, nem tudtam, hogy az az.En se nyugi, illetve a legnepszerubbeket meghallgattam hogy konfirmalhassam magamnak hogy fos hulladek, ugyanakkor valoszinuleg amig mi itt ezt megbeszeltuk, megkereste egy atlagos nfl jatekos eves fizujat.
shagi0206
1 hónapja
Kösz, kihagyom. Én beszűkült vagyok, csak és kizárólag kemény (99 %-ban black) metalt vagy komolyzenét vagyok hajlandó hallgatni 😊variety.com/2024/film/news/taylor-swifts-the-eras-tour-highest-grossing-theatrical-concert-film-1235863956/Jól mondod, nem vagyok vele tisztában 😊 Sőt, életemben 1 zenéjét se hallottam még. Vagy ha igen, nem tudtam, hogy az az.Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Nem igazan vagy tisztaban a nő kovetettsegevel. A teljes nfl-t egy atlagos kedd reggelen kiszarja.
shagi0206
Cruyffista
shagi0206
Negritis, a vajda
1 hónapja
variety.com/2024/film/news/taylor-swifts-the-eras-tour-highest-grossing-theatrical-concert-film-1235863956/Jól mondod, nem vagyok vele tisztában 😊 Sőt, életemben 1 zenéjét se hallottam még. Vagy ha igen, nem tudtam, hogy az az.Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Nem igazan vagy tisztaban a nő kovetettsegevel. A teljes nfl-t egy atlagos kedd reggelen kiszarja.
shagi0206
Cruyffista
shagi0206
1 hónapja
Bingó. Ebben a minőségében a művésznő a szó szoros értelmében vett influencer.Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Nem azért, hogy Swiftet lássa, hanem hogy azt csinálja amit Swift is ( NFL meccset néz )
shagi0206
Wester
1 hónapja
Jól mondod, nem vagyok vele tisztában 😊 Sőt, életemben 1 zenéjét se hallottam még. Vagy ha igen, nem tudtam, hogy az az.Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Nem igazan vagy tisztaban a nő kovetettsegevel. A teljes nfl-t egy atlagos kedd reggelen kiszarja.
shagi0206
Cruyffista
1 hónapja
A játékosok hibázhatnak a bíróknak minden segítség megvan, hogy neMár akkor tudtam hogy nem nyerhet a Ravens, amikor a QB-t oldalvonalon túl le is gyilkolhatják a tegnapi szánalom után.Es ezek a szemet birok ketszer is eladtak a labdat!!!4!4!
KeyG
casaubon
We are just the Ravens!
1 hónapja
Miert nem faznak jobban? En 0 fokban jatszottam gurulos focit total feloltozve de a felidot igy is a radiator olelgetesevel toltottem.

1 hónapja
Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?nem, a lényeg hogy meglegyen említve hogy szerepelt szal menjen a social mediában
shagi0206
és menjenek a memek és a fiatalok/nők menjenek a stadionba mer milyen jó már vele egy légtérben lenni
1 hónapja
Már akkor tudtam hogy nem nyerhet a Ravens, amikor a QB-t oldalvonalon túl le is gyilkolhatják a tegnapi szánalom után.Es ezek a szemet birok ketszer is eladtak a labdat!!!4!4!
KeyG
1 hónapja
Egy kis off, mert nem igazán értem ezt: volt szó arról többször is, hogy Swiftet azért mutogatják, mert növeli a nézettségét az nfl-nek. Na már most: valaki csak azért képes bekapcsolni a tv-jét az usában, vagy esetlegesen fizetni érte, hogy 3 óra hossza alatt láthassa swiftet kb 30 mp-ig 1-1 meccsen?Nem igazan vagy tisztaban a nő kovetettsegevel. A teljes nfl-t egy atlagos kedd reggelen kiszarja.
shagi0206