Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
Csak a Raiders ne csináljon most hülyeséget.Torricelli Simpkins III nagyot menne
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
nem marad cb holnapraGB-be nagy részük így is erősítés lenne 😀
Klaci79
Poloska vagyok.
9 hónapja
Felcserével egy hetedik körös CB?????
Poloska vagyok.
9 hónapja
nem marad cb holnapraKansasi cornerek még bent vannak, csak őket nem biztos, hogy akarod.
Klaci79
9 hónapja
nem marad cb holnapra
9 hónapja
jó pick a falcons-ba...
9 hónapja
én nem akarok igazságtalan lenni...ha nincs apuci és ez a hype, SS már kiment volna, mert nem ennyire gyenge játékos, csak nem kell senkinek, hogy a fater ott ugasson a pálya szélénGabriel basszus...nehéz ebbe a srácba profi szinten bármi komolyat belelátni, de ha még így is inkább ő, mint SS, akkor ez a srác 5. körig itt leszÉn remélem senkinek se kell majd, UFL-ba talán beintézi Apuci
Klaci79
KeyG
9 hónapja
Gabriel basszus...nehéz ebbe a srácba profi szinten bármi komolyat belelátni, de ha még így is inkább ő, mint SS, akkor ez a srác 5. körig itt leszNem akarja senki a fölösleges felhajtást.
Klaci79
9 hónapja
Gabriel basszus...nehéz ebbe a srácba profi szinten bármi komolyat belelátni, de ha még így is inkább ő, mint SS, akkor ez a srác 5. körig itt leszÉn remélem senkinek se kell majd, UFL-ba talán beintézi Apuci
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
persze x-et mindenki tudna olvasni, de így csak élvezetesebb (lenne)GABRIEL 😀Most látni
Cruyffista
Janek
9 hónapja
Gabriel basszus...nehéz ebbe a srácba profi szinten bármi komolyat belelátni, de ha még így is inkább ő, mint SS, akkor ez a srác 5. körig itt lesz
9 hónapja
A Browns ha Skattebot vitte volna futóba eskü engem majmolnak
Poloska vagyok.
9 hónapja
ne már...most szopattok....a kibaszott reklám közepén vagyok...😕
9 hónapja
Xavier Watts megölt valakit?Hát
zacknorb
Mukuba előzte egy körrel
9 hónapja
GABRIEL 😀
9 hónapja