Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ja tényleg el is felejtettem. Ki van még? CJ Mosley meg asszem Veldman is itt van még.És Mathis a kezdő CB még ugye?iktriadOwens a kezdő FB...BazzaniAll Manci fan ahogy nézem 😀 Hát nah, látni kell, mire képes a gyerek...Chargers LTÉn Terrance West miatt vagyok pillanatnyilag* itt. Meg az összes ex-Jag miatt a Lionsban. 😀😀
*Amíg a tartalékgép bírjaiktriad
több mint 10 éve
Kyle van Noy nem úgy náz ki mint aki focimeccsre készül, inkább egy harcsavadászra emlékeztet
több mint 10 éve
És Mathis a kezdő CB még ugye?Owens a kezdő FB...BazzaniAll Manci fan ahogy nézem 😀 Hát nah, látni kell, mire képes a gyerek...Chargers LTÉn Terrance West miatt vagyok pillanatnyilag* itt. Meg az összes ex-Jag miatt a Lionsban. 😀😀
több mint 10 éve
remélem, nem hiába éjszakázom lázasan, dzsoni csinál valami jót/megdöbbentőt/felkavarótmustaine2.negyed az övé meg talán a harmadik is.
több mint 10 éve
Owens a kezdő FB...All Manci fan ahogy nézem 😀 Hát nah, látni kell, mire képes a gyerek...Chargers LTÉn Terrance West miatt vagyok pillanatnyilag* itt. Meg az összes ex-Jag miatt a Lionsban. 😀😀
több mint 10 éve
Ezt egyszer csináld meg sigben Travolta nevét Manziellel behelyettesítve. 😀"nem csak Travoltát hívják Johnny-nak.WE WANT JOHNNYItt, ha rá gondolsz.iktriad
hun van má?Höri
Több mint egy millió ember él az országban, aki Johnny.
Igen, egymillió férfi."Höri
több mint 10 éve
remélem, nem hiába éjszakázom lázasan, dzsoni csinál valami jót/megdöbbentőt/felkavarót
több mint 10 éve
All Manci fan ahogy nézem 😀 Hát nah, látni kell, mire képes a gyerek...Chargers LTÉn Terrance West miatt vagyok pillanatnyilag* itt. Meg az összes ex-Jag miatt a Lionsban. 😀😀
*Amíg a tartalékgép bírja
több mint 10 éve
"nem csak Travoltát hívják Johnny-nak.WE WANT JOHNNYItt, ha rá gondolsz.iktriad
hun van má?Höri
Több mint egy millió ember él az országban, aki Johnny.
Igen, egymillió férfi."
több mint 10 éve
All Manci fan ahogy nézem 😀 Hát nah, látni kell, mire képes a gyerek...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
WE WANT JOHNNYItt, ha rá gondolsz.
hun van má?Höri
több mint 10 éve
Megatron, Ansah és TJ Jones pihen ma.Jobb is, amúgy is mindenki
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Ma felugrok a bandwagonra! 😊
több mint 10 éve
Nofene a végén NFL meccseket nézhetek ma éjjel? Jó lenne. Bár félek a tartalékgép olyan lesz, mint Painter, ha bejön a pályára. | Elég szar. |
több mint 10 éve
Remélem Manziel-t beletörlik párszor a földbe csak, hogy érezze hol van.
több mint 10 éve
1:30 Manziel at Lions
1:30 Steelers at Giants
2:00 Packers at Titans
2:00 Texans at CardinalsHöri
több mint 10 éve
Inkább menj az olaszokhoz.Át kéne menni scoutolni Ukrajnába😀AsbeeLátom Garoppolonak és Taliaferronak van eddig a legtöbb passzolt és futott yardja. Tanulság: szombatonként FCS meccseket kell nézni (már ha van hozzájuk egyátalán müködő stream)! 😀iktriadTanulság 2:
Olyan játékost draftolj, akinek O-ra végződik a neve 😉lotus86
több mint 10 éve
Szegényeknek most nem kellene kétszer mondani, hogy jöjjenek Amerikába....csak ne repülővel.Át kéne menni scoutolni Ukrajnába😀AsbeeLátom Garoppolonak és Taliaferronak van eddig a legtöbb passzolt és futott yardja. Tanulság: szombatonként FCS meccseket kell nézni (már ha van hozzájuk egyátalán müködő stream)! 😀iktriadTanulság 2:
több mint 10 éve
Át kéne menni scoutolni Ukrajnába😀Látom Garoppolonak és Taliaferronak van eddig a legtöbb passzolt és futott yardja. Tanulság: szombatonként FCS meccseket kell nézni (már ha van hozzájuk egyátalán müködő stream)! 😀iktriadTanulság 2:
több mint 10 éve
Látom Garoppolonak és Taliaferronak van eddig a legtöbb passzolt és futott yardja. Tanulság: szombatonként FCS meccseket kell nézni (már ha van hozzájuk egyátalán müködő stream)! 😀iktriadTanulság 2:
Olyan játékost draftolj, akinek O-ra végződik a neve 😉
több mint 10 éve
Biztos van akik nem olvasták csapattopic-ot, nekik belinkelem ide is:Akikre figyeljünk a Steelers ellen
több mint 10 éve
Bob Labriola Not playing tonite for @Steelers: NT Steve McLendon, ILB Ryan Shazier, WR Darrius Heyward-Bey, TE Michael Palmer.
Ryan miatt fentmaradtam volna,így szunya és letölt..😊
több mint 10 éve
Látom Garoppolonak és Taliaferronak van eddig a legtöbb passzolt és futott yardja. Tanulság: szombatonként FCS meccseket kell nézni (már ha van hozzájuk egyátalán müködő stream)! 😀