Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
azért az o elég impotens eddigbalu10Más megközelítésben: jó a Steelers védelem. 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Ellenetek villognia kéne majd péntek hajnalban, mert ha ott is Blake tündököl, akkor már nem csak Pete Prisco fogja bekövetelni a csapatba.Mekkora lehet az odds most arra, hogy Henne és Hoyer lesz a 2 kezdő QB a Jags- Brownson a 6. héten?Szerintem Hoyer kezdő lesz még, viszont Henne-nek adok max 2 meccset, ha így folytatjaToto21
És arra, hogy JFF és Bortles?iktriad
több mint 10 éve
szóval lehet hogy 8-an álltok ki?Nem hiszem. Az azért már teljesen szembe menne Gus filozófiájával ("az játszik, aki kiérdemli").iktriadMekkora lehet az odds most arra, hogy Henne és Hoyer lesz a 2 kezdő QB a Jags- Brownson a 6. héten?Ha Henne fos lesz, szerintem akkor sem teszik be Bortlest kezdeni.Stez
több mint 10 éve
Nem hiszem. Az azért már teljesen szembe menne Gus filozófiájával ("az játszik, aki kiérdemli" ).Mekkora lehet az odds most arra, hogy Henne és Hoyer lesz a 2 kezdő QB a Jags- Brownson a 6. héten?Ha Henne fos lesz, szerintem akkor sem teszik be Bortlest kezdeni.Stez
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Mekkora lehet az odds most arra, hogy Henne és Hoyer lesz a 2 kezdő QB a Jags- Brownson a 6. héten?Szerintem Hoyer kezdő lesz még, viszont Henne-nek adok max 2 meccset, ha így folytatja
több mint 10 éve
Mekkora lehet az odds most arra, hogy Henne és Hoyer lesz a 2 kezdő QB a Jags- Brownson a 6. héten?Ha Henne fos lesz, szerintem akkor sem teszik be Bortlest kezdeni.
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
C.Brown nem lesz elég
több mint 10 éve
Mekkora lehet az odds most arra, hogy Henne és Hoyer lesz a 2 kezdő QB a Jags- Brownson a 6. héten?És arra, hogy JFF és Bortles?
több mint 10 éve
Klaci79
22 219
na JJ...pont ezt várjuk 😀
több mint 10 éve
Na ennyit akartam büdösbogàr a hàtàn, mèk alunni, jóccakàt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Fú ez de szar eddig.Amíg Stafford volt fenn, addig elég tűrhető volt, sőt... Bár TE játékot annyit nem vettem észre. A védelem egy játékot nyelt be igazán, és a sec elég jól ment az elkapókkal
A Browns D# amúgy sokaknak fájni fog idén (is).Bazzani
több mint 10 éve
A te kritériumodba max Shorts fér bele. 😕Értem. Én meghatározó játékost kérdeztem, ami nálatok ezek szerint már az, aki 3-4 év után nem a mekiben árulja a hamburgert.Prosinski. Még mindig az NFLben van, ezt senki nem nézte volna ki belőle 3 éve. 😀iktriadSem.Stezmondj olyat, aki nálatok lett 😀StezAngermustaine
Az a komoly. 😀Stez
több mint 10 éve
JPP elég jól felpörgött😀AsbeeA Mara nővérek (Kate és Rooney)vajon kint vannak a meccsen? Csak mert a közvetlen rokonaiké mind a két nálatok jelenleg pályán lévő csapat. 😀
több mint 10 éve
Értem. Én meghatározó játékost kérdeztem, ami nálatok ezek szerint már az, aki 3-4 év után nem a mekiben árulja a hamburgert.nem mintha a Colts sorra húzná a sztárokat 3. napon
Az a komoly. 😀Stez
több mint 10 éve
Fú ez de szar eddig.A Browns D# amúgy sokaknak fájni fog idén (is).
több mint 10 éve
Értem. Én meghatározó játékost kérdeztem, ami nálatok ezek szerint már az, aki 3-4 év után nem a mekiben árulja a hamburgert.Prosinski. Még mindig az NFLben van, ezt senki nem nézte volna ki belőle 3 éve. 😀iktriadSem.Stezmondj olyat, aki nálatok lett 😀StezAngermustaine
Az a komoly. 😀
több mint 10 éve
JPP elég jól felpörgött😀
több mint 10 éve
Azért az is komoly, hogy bemondták az 58-as szabálytalankodott, de ő (Herzlich) pályán sem volt...😀AsbeeLehet, valamit rosszalkodott az oldavonal mellett és a bíró precedens jelleggel megbüntette.
több mint 10 éve
Prosinski. Még mindig az NFLben van, ezt senki nem nézte volna ki belőle 3 éve. 😀Sem.Stezmondj olyat, aki nálatok lett 😀StezAngermustaine
több mint 10 éve
Azért az is komoly, hogy bemondták az 58-as szabálytalankodott, de ő (Herzlich) pályán sem volt...😀
több mint 10 éve
A Görög milyen blokkot tölt xDmustaineParagulisz? Neki nem verte be az orrát nemrég Charlie Firpo?
több mint 10 éve
Hitner hozza a formát 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
szétnézünk a 16-os dokk körül"A következő 12 hétben megtanuljátok hogy kell rendőrautót vezetni 360al és megkülönböztetni a marijuánát a petrezselyemtől"McGowen és O'Hara! 33-as kocsi. Parancsnok: O'Hara.a detroit TV Joel Bitoniót Paulnak írta :p O a vége Lotus!HöriNagy ügy, nálunk pár éve Luke McCown McGowennek írta egész meccsen a helyi TV. Baromi jól játszott, szóval lehet, nem is Luke volt. 😀😀iktriad
Kirby és Walsh 44-es kocsi. Kirby a parancsnok.Höri
Egyébként McBride kapitány ajtaja még mindig nyitva van mindenki előtt?iktriad
több mint 10 éve
Sem.Angermustainemondj olyat, aki nálatok lett 😀StezGene Smith egyetlen igazi steal pickje volt 4 év alatt. Mondjuk nem nálunk lesz meghatározó játékos. 😕iktriadJennings, újabb ex jaguár😀AsbeeJennings 4 president 😀lotus86