NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 391
41
21:49 Georgia @ Ole Miss - MATCH4
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
twitteren írtak, hogy válasszunk a Vikings támadása után:A. it's the Raiders
B. it's preseason
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
😀
több mint 10 éve
Todd szellent kettőt a falban és röpül is 😛mire dobnak? mert az illegal contact szabályt szigorították.ezeknek a bíróknak is valami zászló fétisük van szerintem....ano92Szerintem jutalékot kapnak a bedobott zászlók után... Nem kicsit basszák szét a meccset!Toto21
tegnap is volt 34 zászló a redskins-patsenHöri
több mint 10 éve
Toto21
5 921
Mindenre ami mozog. Sok Holding, pár Offside, de pl Maclin-re egy face mask-et, ami meg se történt, csak áthámozta magát. Remélem nem ez lesz az éles meccsekenmire dobnak? mert az illegal contact szabályt szigorították.ezeknek a bíróknak is valami zászló fétisük van szerintem....ano92Szerintem jutalékot kapnak a bedobott zászlók után... Nem kicsit basszák szét a meccset!Toto21
több mint 10 éve
Rossz playhívás, rossz route, fogalmatlan readmire dobnak? mert az illegal contact szabályt szigorították.ezeknek a bíróknak is valami zászló fétisük van szerintem....ano92Szerintem jutalékot kapnak a bedobott zászlók után... Nem kicsit basszák szét a meccset!Toto21
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
OFfensive holding, offensive facemask, offside.mire dobnak? mert az illegal contact szabályt szigorították.ezeknek a bíróknak is valami zászló fétisük van szerintem....ano92Szerintem jutalékot kapnak a bedobott zászlók után... Nem kicsit basszák szét a meccset!Toto21
több mint 10 éve
Ez valami hihetetlen......................
több mint 10 éve
beszarok, lassan kezdhetjük azt a játékot, hogy igyál meg annyi felest amennyi playben nem lesz sárga. Senki nem esne hasra 😀
több mint 10 éve
mire dobnak? mert az illegal contact szabályt szigorították.ezeknek a bíróknak is valami zászló fétisük van szerintem....ano92Szerintem jutalékot kapnak a bedobott zászlók után... Nem kicsit basszák szét a meccset!Toto21
tegnap is volt 34 zászló a redskins-patsen
több mint 10 éve
Legalább egy 1st downt összehoztak a kezdőink. 😀
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 844
na még most az offense és meccs végére visszasírjuk Pryort is....Lol, mint kés a vajon, úgy mentünk át a Raiders védelmen.Go Vikings!Nyomás volt a DL részéről, és nagyjából ennyi működöttulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Toto21
5 921
ezeknek a bíróknak is valami zászló fétisük van szerintem....ano92Szerintem jutalékot kapnak a bedobott zászlók után... Nem kicsit basszák szét a meccset!
több mint 10 éve
Lol, mint kés a vajon, úgy mentünk át a Raiders védelmen.Go Vikings!Nyomás volt a DL részéről, és nagyjából ennyi működött
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Mi ez gyerekek flag foci grrrrrrrrrrrr
több mint 10 éve
"Correction, Damion Square with the FG block, not Brandon Bair." 😀
több mint 10 éve
Lol, mint kés a vajon, úgy mentünk át a Raiders védelmen.
több mint 10 éve
Na a buzi kihagyta az extrát.hátával van valami ha jól tudom
Mondjuk azt nem vágom miért nem Gano rugdal.gabokocka
több mint 10 éve
ezeknek a bíróknak is valami zászló fétisük van szerintem....
több mint 10 éve
Cassel 5/6 for 62 yards
több mint 10 éve
pörgős meccs 😀
több mint 10 éve
Na a buzi kihagyta az extrát.Mondjuk azt nem vágom miért nem Gano rugdal.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
THX, megszereztük a vezetést, szép
több mint 10 éve
még 1 yard
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 844
Branch hol a faszban mozizott?
criminal lawyer or criminal lawyer?