Előszezon 2. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ez a 34-es gyerek eddig élég jól hozza magát
több mint 10 éve
Matthews és Josey viszont pozitívumok, simán rostert foghat utóbbi.
több mint 10 éve
már jobbak vagyunk, mint multheten...2play 1st down😊
több mint 10 éve
curtis marshon is beszarok , már 3. alkalom amikor simán levédekezhetne egy passzt ha berakná a kezét az elkapó kezei közé.

több mint 10 éve
köszönjük... egy újabb jó 3. körös választás (bár ezt eddig is sejtettük, hogy szart se ér...)
több mint 10 éve
hát akik most fenn voltak a pályán nem merültek közelebb az 53-as kerethez, és még finom voltam
több mint 10 éve
Azt hiszem erről a Jordan Matthews - Sanchez kapcsolatról hallottunk a tc reportokban .

több mint 10 éve
hát a LB-ek nem tudom hol voltak, de ez a futás...zsojtisegítünk a Patsnek Mallett-t eladni 😛
több mint 10 éve
hát a LB-ek nem tudom hol voltak, de ez a futás...
több mint 10 éve
Ezt Sancho nagyon benézte
több mint 10 éve
na ez elég szar passz volt...zsojtimost legalább lehiggadnak majd azok akik szerint sanchezt kéne kezdetni 😀

több mint 10 éve
na ez elég szar passz volt...
több mint 10 éve
Csak az utolsó mondatra értem vissza, tényleg arról beszéltek, hogy idéntől a review-kat New Yorkból is besegítenek eldönteni?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
hát ember a talpán aki ezt biztosan megmondja , bár logikusnak tűnik ,hogy ha valami kiütötte a kezéből a labdát az a föld volt , ám még sincs képi bizonyíték..

több mint 10 éve
"Here, take my roster spot. I insist:" -- Momah to Benn.Sanchez 5-for-5 for 61 yards, TD.
több mint 10 éve
Csapatmunka 😛
több mint 10 éve
na sanchez beszállt
több mint 10 éve
Banyek Boykin neeeeeeeeeeee
több mint 10 éve
Neeeeee, Boykin 😕(
több mint 10 éve
Damaris Johnson on field! Ready for the nightmare 😀
több mint 10 éve
10 perc leforgása alatt 1/1-ről SB contenderek lettetek...Asbeeez ki mondta és hol csak a vágyamat fejeztem ki.... ha akarod értelmezheted így is......
több mint 10 éve
Az O király lesz idén is, ha nem lesz sérülés, az O# tavalyi leggyengébb láncszeme hullott "csak" ki, és túl sok lesz az ellenfélnek Shady, Sproles, Maclin, Cooper, Ertz, Celek, és Matthews.Sok pontos meccseink lesznek.