Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Nagyon csúnya volt, jobbulást neki.
több mint 10 éve
zsojti
4 063
na bazmeg
több mint 10 éve
Ne bassz.. Yacmin a térdét fogja....:[]
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ÁÁÁÁáá, Maclin gecc, ez csúnya volt :S
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
ajajj Maclin...............
több mint 10 éve
tûzoltó
853
Nem túl összeszedett eddig a Steelers offense.mustainevagy a mi védelmünk ilyen erős... 😀
több mint 10 éve
Mi baromság zászlókat dobálnak ma a zebrák... de még csak nem is szabálytalanságok...Chargers LTFélek, hogy ez a szezon erről fog szólni. 😕
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Éssssss igen 😀 köszi Big Ben
több mint 10 éve
INT!!! Carroll!
több mint 10 éve
Mi baromság zászlókat dobálnak ma a zebrák... de még csak nem is szabálytalanságok...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ezt is beszenvedtük 😛
több mint 10 éve
Na ezt miért nem az üresen ácsorgó Matthewsnak dobtad, édesfiam?mustaineLegyen min fanyalognunk 😉 amúgy jó volt a passz csak Cooper ejtette el, meg a bírók amúgy is bedobtak rá egy kamu zászlót, úgyhogy mindegy.
több mint 10 éve
Na ezt miért nem az üresen ácsorgó Matthewsnak dobtad, édesfiam?
több mint 10 éve
Üdv,kicsit off, de nem tudjátok véletlenül, hogy mi volt az internetcíme annak az oldalnak, ahol linkeket lehetett találni HD, sőt FULL HD minőségben különböző NCAA-s csatornákhoz? (PAC 12, B10, stb) arra emlékszem, hogy "X" -el kezdődött. m3u8 kiterjesztésű fileok voltak, amit vlc-vel lehetett megnyitni. előre is köszi.
off off
több mint 10 éve
Bigben fogyott?JanekSztem még nem érte el a versenysúlyát 😛
több mint 10 éve
Yep, az égvilágon semmit nem jelent a preseason, mai meccsen viszont sajnos eddig szörnyűek a dobások.Engem csak az nyugtat meg, hogy tavaly sem brillírozott a preseasonban. 😊GreengoEz a sárga erős volt.3rd down védelem nem tetszett, de most megvolt az is.
Ez eddig tök ugyanaz mint múlt héten, nem sejtek túl sok jót.HulkeinsteinMi a baj? 😊Greengo
Foles dobásai nem ültek, az nem tetszett. Persze nem jelent semmit a preseason, nem a szezonra következtetek, csak a mai meccsel kapcsolatban írtam 😀Hulkeinstein
Viszont az a Todd-Kelce-Maclin block!
több mint 10 éve
itten csak reklám megyen !Hahó mindenkinek