Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez szép játék volt a sasoktól...😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Csak összehoztuk azt a TD-t 😀
több mint 10 éve
Engem csak az nyugtat meg, hogy tavaly sem brillírozott a preseasonban. 😊Ez a sárga erős volt.3rd down védelem nem tetszett, de most megvolt az is.
Ez eddig tök ugyanaz mint múlt héten, nem sejtek túl sok jót.HulkeinsteinMi a baj? 😊Greengo
Foles dobásai nem ültek, az nem tetszett. Persze nem jelent semmit a preseason, nem a szezonra következtetek, csak a mai meccsel kapcsolatban írtam 😀Hulkeinstein
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ez a sárga erős volt.3rd down védelem nem tetszett, de most megvolt az is.
Ez eddig tök ugyanaz mint múlt héten, nem sejtek túl sok jót.HulkeinsteinMi a baj? 😊Greengo
Foles dobásai nem ültek, az nem tetszett. Persze nem jelent semmit a preseason, nem a szezonra következtetek, csak a mai meccsel kapcsolatban írtam 😀
több mint 10 éve
Hát... évekig védtem az NFL szabálymódosításait a sisak ügynél, aztán a QB védelménél és a többinél, de ez kezd viccé válni. Hogy a rákba szereljen egy védő ezen túl?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ez a sárga erős volt. Ez eddig tök ugyanaz mint múlt héten, nem sejtek túl sok jót.HulkeinsteinMi a baj? 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ez eddig tök ugyanaz mint múlt héten, nem sejtek túl sok jót.
több mint 10 éve
zsojti
4 063
kár ezekért a pontatlan dobásokért...nem volt ez a foles mindig ilyen 😕
több mint 10 éve
Jó terv...megvettem. 😀 A lényeg, hogy más már ne sérüljön. Huff már nagyon hiányzik. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
tûzoltó
853
Nekünk sérülés nélküli..., W az első három negyed után, a végén nyerhet a PittsburghSérülés nélküli W...tûzoltóPedig az alapján amit linkeltél Eagles topicban...egyszer ki kéne próbálni a 0-4-et. 😊Greengo
több mint 10 éve
Engem nem izgat most, hogy nyerünk vagy sem, csak látszódjon, hogy merre akar tartani a csapat, nem vagyunk egészen kilátástalanok.
több mint 10 éve
Sérülés nélküli W...tûzoltóPedig az alapján amit linkeltél Eagles topicban...egyszer ki kéne próbálni a 0-4-et. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
tûzoltó
853
Sérülés nélküli W...
több mint 10 éve
Na hajrá!!!
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek!Ha valaki jobb streamet is tud szóljon plz! www.vipboxeu.co/american-football/242760/2/pittsburgh-steelers-vs-philadelphia-eagles-live-stream-online.html
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
Eagles will be without CB Boykin (hamstring), WR Huff (shoulder) and RB Polk (hamstring) tonight.
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
Pittsburgh RB Le'Veon Bell and RB LeGarrette Blount won't be suspended by teamwww.fftoolbox.com/football/nfl_news.cfm?news_id=7899&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter