Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyelőre nem tetszik a mai run Dnk, túlságosan emlékeztet a tavalyira.
több mint 10 éve
Jax meccsre streamet plsabdominal injury
Van Noy miért nem játszik?Stez
több mint 10 éve
Jax meccsre streamet plsneolive.net/269890/1/Watch-Detroit-Lions-vs-Jacksonville-Jaguars-/
több mint 10 éve
Jax meccsre streamet plsfirstrows.biz/football/jacksonville-jaguars-at-detroit-lions-frsf8d8e
több mint 10 éve
Jax meccsre streamet plsVan Noy miért nem játszik?
több mint 10 éve
Allen Robinson se játszik. A 2. körös rookiek lazsálnak. Bár remélem Lee nemfog.Detroit Tévés streamem van, majd beírom ha tévednek a Jaguarsszal kapcsolatban 😀HöriHála az égnek nekem is. 😊
Van Noy és Ihedigbo nem játszik ma.
Whitehead kezd Palmer helyén.Bazzani
több mint 10 éve
stream giants meccsre?csebineolive.net/269889/1/Watch--New-York-Jets-vs-New-York-Giants-/
több mint 10 éve
stream giants meccsre?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Detroit Tévés streamem van, majd beírom ha tévednek a Jaguarsszal kapcsolatban 😀HöriHála az égnek nekem is. 😊
Van Noy és Ihedigbo nem játszik ma.
Whitehead kezd Palmer helyén.
több mint 10 éve
Detroit Tévés streamem van, majd beírom ha tévednek a Jaguarsszal kapcsolatban 😀HöriÉn is azon nézem, szóval ne fáradj, majd megteszem én.
több mint 10 éve
Detroit Tévés streamem van, majd beírom ha tévednek a Jaguarsszal kapcsolatban 😀
több mint 10 éve
Hé Triád, Bortles mennyit fog kb. játszani ma?2. negyed eleje környékén 1 vagy 2 driveot.
Mármint az első csapattal.Stez
több mint 10 éve
Hé Triád, Bortles mennyit fog kb. játszani ma? Mármint az első csapattal.
több mint 10 éve
Kelly fejes hatalmas...már láttam egyszer , de nem hittem a szememnek . 😀Meg is van:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Steelers oldalról nézve azért elég aggasztó látvány lehet az ahogy a cseréink átmasíroznak a kezdő védelmükön.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Jó kedvem lett ettől a félidőtől, idén is látunk majd szép dolgokat a csapattól 😊 Reméljük az eredmények is jönni fognak, de ha a defense úgy fog játszani mint ma, akkor meglesz a playoff simán.
több mint 10 éve
Ezért kár kicsit jobban megoldhattuk volna....Arról lehet tudni valamit a kezdők miként jönnek vissza mindkét oldalon a második félidőben? Mert ha már nem akkor inkább megyek alukálni.
több mint 10 éve
tûzoltó
853
Jól van ott van Maclin, ez a drive most eddig egész elviselhetődandeÖrülök, hogy jól van, de már nem kellene játszania, mert a frászt hozzá rám!
több mint 10 éve
Jól van ott van Maclin, ez a drive most eddig egész elviselhető
több mint 10 éve
mert nem láttad Dawkinst meg White-otJanekIgen, sajnálom is nagyon 😕