Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 9 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
Ő inkább az Iktriadba hasító fejfájás okozója.utólag, de lebuktál, valójában nem is a Chargersnek, hanem a Jaguarsnak szurkolsz és te vagy iktriad második hasadt személyiségeDe jól írtam.még a nevét se írtad be jól, hogy lehetne már MVPJanikowski eddig preseason MVPAz Branden Oliver.
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
utólag, de lebuktál, valójában nem is a Chargersnek, hanem a Jaguarsnak szurkolsz és te vagy iktriad második hasadt személyiségeDe jól írtam.még a nevét se írtad be jól, hogy lehetne már MVPJanikowski eddig preseason MVPAz Branden Oliver.
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 9 éve
Touche.Amióta Wisniewski a Jags-nél van, már nálatok is.Janikowski eddig preseason MVPSzóval akkor még mindig egy pocakos lengyel a Raiders legjobb játékosa.
Kampman
iktriad
Sixo
nem tudok arról, hogy Mack lengyel származású lenne.Az apja szobatársának a bácsikájának a nénikéjének a bátya lengyel volt.
deyell
több mint 9 éve
De jól írtam.még a nevét se írtad be jól, hogy lehetne már MVPJanikowski eddig preseason MVPAz Branden Oliver.
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
még a nevét se írtad be jól, hogy lehetne már MVPJanikowski eddig preseason MVPAz Brendon Oliver.
Kampman
Sixo
több mint 9 éve
deyell
11 702
nem tudok arról, hogy Mack lengyel származású lenne.Janikowski eddig preseason MVPSzóval akkor még mindig egy pocakos lengyel a Raiders legjobb játékosa.
Kampman
iktriad
choose life
több mint 9 éve
Amióta Wisniewski a Jags-nél van, már nálatok is.Janikowski eddig preseason MVPSzóval akkor még mindig egy pocakos lengyel a Raiders legjobb játékosa.
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
Janikowski eddig preseason MVPSzóval akkor még mindig egy pocakos lengyel a Raiders legjobb játékosa.
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Janikowski eddig preseason MVP
több mint 9 éve
elég zavaró ez a red zone impotencia.Viszont 5-1re vezettek a FGben.
deyell
több mint 9 éve
Senki sem lehet tökéletes, bár azt mondta, hogy annyira nem szurkol nekik, csak kicsit az még belefér.Amúgy ez a csávó tökre normális, remélem sanyi/gyula helyén bent lesz párszor a szezonban.És betölt a haromt által hagyott űrt, ami a Broncos fan szakértőket illeti. 😀
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
Amúgy ez a csávó tökre normális, remélem sanyi/gyula helyén bent lesz párszor a szezonban.És betölt a haromt által hagyott űrt, ami a Broncos fan szakértőket illeti. 😀
Sixo
több mint 9 éve
Amúgy ez a csávó tökre normális, remélem sanyi/gyula helyén bent lesz párszor a szezonban.
több mint 9 éve
A jó az egy szubjektív fogalom.1. néztem egy darabigHenne a preseasonben sem volt soha jó.
2. te buktál le , hogy az elmúlt 3-4 évben nem nézted a jags preseason meccseket, mindig ez van a preseasonban jók a jags játékosok, aztán elkezdődik a szezon
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
1. néztem egy darabigHenne a preseasonben sem volt soha jó.
2. te buktál le , hogy az elmúlt 3-4 évben nem nézted a jags preseason meccseket, mindig ez van a preseasonban jók a jags játékosok, aztán elkezdődik a szezon
Sixo
több mint 9 éve
1. néztem egy darabigLebuktál, hogy nem is nézted a Jaguars-Lionst.van egy olyan félelmem, hogy Bortles jobb lesz idén, mint Carr.Mivel idén Bortles annyira láma lesz, hogy kezdeni sem fog jövőre, így ha Carr valóban gyengébb lenne nála is akkor nagy bajban vagytok.
deyell
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
Lebuktál, hogy nem is nézted a Jaguars-Lionst.van egy olyan félelmem, hogy Bortles jobb lesz idén, mint Carr.Mivel idén Bortles annyira láma lesz, hogy kezdeni sem fog jövőre, így ha Carr valóban gyengébb lenne nála is akkor nagy bajban vagytok.
deyell
Sixo
több mint 9 éve
Mack mint forro kes a vajon... Nekem asszem eleg is lesz 1 felido