Green Bay Packers - Atlanta Falcons
6 napja
Nem tudjuk birtokolni se labdát , semmi koncepció kellenének a gyors játékok 4-5 yardert, e helyett annyi van h Love feldobalja néha van belőle vmi általában meg nem. Durva h ez meg Vikings ellen is jobban nézett ki ..
6 napja
Nyugi, hosszú még a szezon. | Leszünk ennél szarabbak is. |
6 napja
Kabare eddig. Az OL es a run D atjarohaz, egyetlen drive volt rendes hivasokkal, es meg az ST is…Kissé belefardtam már mindig ezt írni , de aki draft után , azt gondolta h ez az Ol elég lesz annak nem sok köze van ehhez
casaubon
6 napja
Semmi nem változik, max negatív irányba.
6 napja
Kabare eddig. Az OL es a run D atjarohaz, egyetlen drive volt rendes hivasokkal, es meg az ST is…
6 napja
Azok nem mi vagyunk 🤣Szerintem szimplán csak egy gyűrűesélyes csapatra várCsak akar o meg egyaltalan jatszani? Biztos megkerestek mar paranSzerintem csak ZeitlerMost lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
casaubon
KeyG
casaubon
KeyG
6 napja
Szerintem szimplán csak egy gyűrűesélyes csapatra várCsak akar o meg egyaltalan jatszani? Biztos megkerestek mar paranSzerintem csak ZeitlerMost lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
casaubon
KeyG
casaubon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Annyira rossz jatekos Penix.. (es ezek utan hoz valami all time meccset)
6 napja
Csak akar o meg egyaltalan jatszani? Biztos megkerestek mar paranSzerintem csak ZeitlerMost lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
casaubon
KeyG
6 napja
Szerintem csak ZeitlerMost lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
casaubon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Most lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .Na jo, csak ki? Nem nagyon van olyan FA, aki barhova is kellett volna, cserevel meg szinten nehez lenne normalisat szerezni
nando89
6 napja
Bazmeg már, Robinson egymaga megver bennünket.
6 napja
Most lesz 10 napunk , ha senki nem érkezik ebbe a falba , akkor az Fo is lezártnak tekinti a szezont .
6 napja
Hát... Ezt döntse el az, akinek két anyja van.
6 napja
Tuck rule?
6 napja
A tamadofal megint nagyot alakit
6 napja
el vagyok ragadtatva
6 napja
Nixon most szépen lejött a blokkról.
6 napja
Stefanski tökös, hogy puntol a támadó 45-ről...