Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
na akkor az is sporttv-s lesz ha csak nem megy Payton épp le a parkba kutyátsétáltatni22:15Kampmantudom én csak a mai hév beszél belőlem. piszok kemény meccs lesz gronk szétszedi a amúg yidén egész jó sec.ünket. nem tudja valaki SNF lesz? vagy 22.15-ös?balazs799Brady nem az a típus aki nem bírná a hideget 😀 Bostonban sem kell ilyenkor már elővenni a napszemüveget 😊NomacMajd berakjuk a fagyóba meccs végén Cutler mellébalazs799Tom Brady most nem kiég, hanem lefagy.iktriadSorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
"Apa, hogy kell győzni a Lambeau Fielden? Nem tudom fiam, mi Bears drukkerek vagyunk"balazs799
Liverpool Fc
több mint 10 éve
az eredménnyel is kiegyeznék22:15Kampmantudom én csak a mai hév beszél belőlem. piszok kemény meccs lesz gronk szétszedi a amúg yidén egész jó sec.ünket. nem tudja valaki SNF lesz? vagy 22.15-ös?balazs799Brady nem az a típus aki nem bírná a hideget 😀 Bostonban sem kell ilyenkor már elővenni a napszemüveget 😊NomacMajd berakjuk a fagyóba meccs végén Cutler mellébalazs799Tom Brady most nem kiég, hanem lefagy.iktriadSorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
"Apa, hogy kell győzni a Lambeau Fielden? Nem tudom fiam, mi Bears drukkerek vagyunk"balazs799
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Tehát Tuti Sport Tvs.22:15Kampmantudom én csak a mai hév beszél belőlem. piszok kemény meccs lesz gronk szétszedi a amúg yidén egész jó sec.ünket. nem tudja valaki SNF lesz? vagy 22.15-ös?balazs799Brady nem az a típus aki nem bírná a hideget 😀 Bostonban sem kell ilyenkor már elővenni a napszemüveget 😊NomacMajd berakjuk a fagyóba meccs végén Cutler mellébalazs799Tom Brady most nem kiég, hanem lefagy.iktriadSorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Game design. 1&10. Marshall 3 yardos route és áll és áll. Jólvan McCarthy. +40-nél 3 yardos játékot cselendzselsz. Ennyire nem kellene alázni.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
22:15tudom én csak a mai hév beszél belőlem. piszok kemény meccs lesz gronk szétszedi a amúg yidén egész jó sec.ünket. nem tudja valaki SNF lesz? vagy 22.15-ös?balazs799Brady nem az a típus aki nem bírná a hideget 😀 Bostonban sem kell ilyenkor már elővenni a napszemüveget 😊NomacMajd berakjuk a fagyóba meccs végén Cutler mellébalazs799Tom Brady most nem kiég, hanem lefagy.iktriadSorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
több mint 10 éve
csak szerepelni akart egy kicsit
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
tudom én csak a mai hév beszél belőlem. piszok kemény meccs lesz gronk szétszedi a amúg yidén egész jó sec.ünket. nem tudja valaki SNF lesz? vagy 22.15-ös?Brady nem az a típus aki nem bírná a hideget 😀 Bostonban sem kell ilyenkor már elővenni a napszemüveget 😊NomacMajd berakjuk a fagyóba meccs végén Cutler mellébalazs799Tom Brady most nem kiég, hanem lefagy.iktriadSorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Azért 48 pont ide v oda MM-ban ez a folytonos maximalimust egyszerűen imádom
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
MM-nél még nem kezdődött el a garbage time, egy 3 yardos passzt megcsellendzsel 48-7-nél 😀
több mint 10 éve
Brady nem az a típus aki nem bírná a hideget 😀 Bostonban sem kell ilyenkor már elővenni a napszemüveget 😊Majd berakjuk a fagyóba meccs végén Cutler mellébalazs799Tom Brady most nem kiég, hanem lefagy.iktriadSorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
több mint 10 éve
viccet félretéve a szezon legnehezebb meccs, L-re számítokTom Brady most nem kiég, hanem lefagy.iktriadSorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
Liverpool Fc
több mint 10 éve
jó meccs, 38-37 ide, nektek nem kell annyira a W mint nekünk , mert a lions 3 hete mákol , erre most kiesik Palmer mikor a Lions megy Arizonába ..nando89Sorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
Az otthon meglesz! 😀 De megyünk mi még IND-be, hozzátok, SD-hez, és még lesz jelenésünk NY-ban is. Kétlem hogy meglenne a 1st seed...ÁMENbalazs799Igen , mindenesetre mielőtt jönnek hozzánk a hazafik , otthon jól szétkaphatják a Lionst 😀nando89Stantonnal is nyertek már idén. nyilván szar szitu de ez a Card tényleg CSAPATKÉNT nagy idénbalazs799jó meccs, 38-37 ide, nektek nem kell annyira a W mint nekünk , mert a lions 3 hete mákol , erre most kiesik Palmer mikor a Lions megy Arizonába ..nando89Sorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
több mint 10 éve
Majd berakjuk a fagyóba meccs végén Cutler melléTom Brady most nem kiég, hanem lefagy.iktriadSorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Mellesleg ezzel az emberrel megfordítottunk egy meccset Dallasban -20-ról tavaly, az idei dobásait elnézve hihetetlen, pont mint a Lions elleni 6 tdKampmanLacy-re gondolsz ugye ? 😊
több mint 10 éve
Mellesleg ezzel az emberrel megfordítottunk egy meccset Dallasban -20-ról tavaly, az idei dobásait elnézve hihetetlen, pont mint a Lions elleni 6 tdKampmantavaly valahogy a lendület miatt igen hozott PO-ot, de jövőre nem tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy maradjon... Tolzein sztem megkapja a backupot idén is ő lenne már ha nem lenne out
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tom Brady most nem kiég, hanem lefagy.Sorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
több mint 10 éve
ÁMENIgen , mindenesetre mielőtt jönnek hozzánk a hazafik , otthon jól szétkaphatják a Lionst 😀nando89Stantonnal is nyertek már idén. nyilván szar szitu de ez a Card tényleg CSAPATKÉNT nagy idénbalazs799jó meccs, 38-37 ide, nektek nem kell annyira a W mint nekünk , mert a lions 3 hete mákol , erre most kiesik Palmer mikor a Lions megy Arizonába ..nando89Sorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Mellesleg ezzel az emberrel megfordítottunk egy meccset Dallasban -20-ról tavaly, az idei dobásait elnézve hihetetlen, pont mint a Lions elleni 6 td
több mint 10 éve
nando89
3 894
Igen , mindenesetre mielőtt jönnek hozzánk a hazafik , otthon jól szétkaphatják a Lionst 😀Stantonnal is nyertek már idén. nyilván szar szitu de ez a Card tényleg CSAPATKÉNT nagy idénbalazs799jó meccs, 38-37 ide, nektek nem kell annyira a W mint nekünk , mert a lions 3 hete mákol , erre most kiesik Palmer mikor a Lions megy Arizonába ..nando89Sorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
több mint 10 éve
Azért lehet látni így 1-1 play után is mit jelent Sitton ott LG-ben
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Flynn teszteli az elkapógárdát, hogy elkapnak-e össze vissza pörgő labdákat is? o.O
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Stantonnal is nyertek már idén. nyilván szar szitu de ez a Card tényleg CSAPATKÉNT nagy idénjó meccs, 38-37 ide, nektek nem kell annyira a W mint nekünk , mert a lions 3 hete mákol , erre most kiesik Palmer mikor a Lions megy Arizonába ..nando89Sorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac
Liverpool Fc
több mint 10 éve
hogy ment az a labda te jó ég
Liverpool Fc
több mint 10 éve
nando89
3 894
jó meccs, 38-37 ide, nektek nem kell annyira a W mint nekünk , mert a lions 3 hete mákol , erre most kiesik Palmer mikor a Lions megy Arizonába ..Sorry minden medve drukkertől, de most küldte ismerősőm:Kíváncsi leszek a Pats mire viszi a Lambeau-n 😊Nomac