Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Megint lecsorog egy félidő és felpakolunk 7 pontot.A kutyás maszkok kiröhögnek minket.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Rubens
830
Nem is gondoltam volna 😊 Philiben mit játszott akkor te jó ég.... És már eltelt 10 év basszameg...Gary majd villant a PO-ban mint '10-ben Starks 😊olyan kecsesen és hatékonyan nem fog futni
Rubens
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Kampman
28 290
de kecsesebb lesz, mintGary majd villant a PO-ban mint '10-ben Starks 😊olyan kecsesen és hatékonyan nem fog futni
Rubens
Gergőbácsi
több mint 4 éve
James007
1 854
Múlt héten is volt egy szép sackjeIgen és ennek elenkezőjét én állítottam ? 😊Gary 😊Idei elso sajat megmozdulasa
nando89
jossbeaumont
nando89
több mint 4 éve
egy interception vagy fumble után felőlem mehet a kigyóóóóóóóóóóóGary majd villant a PO-ban mint '10-ben Starks 😊olyan kecsesen és hatékonyan nem fog futni
Rubens
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Gary majd villant a PO-ban mint '10-ben Starks 😊olyan kecsesen és hatékonyan nem fog futni
Rubens
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Rubens
830
Gary majd villant a PO-ban mint '10-ben Starks 😊
több mint 4 éve
nando89
3 894
Igen és ennek elenkezőjét én állítottam ? 😊Gary 😊Idei elso sajat megmozdulasa
nando89
jossbeaumont
több mint 4 éve
tegyük naggyá a Bearstvagy nem
Rashan Gary eddig hol voltál
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
nando89
3 894
Gary 😊
több mint 4 éve
SBL
2 213
AZ attól függ, hol állsz.😊NyögvenyelősJobb, mint a nyelve nyögős.
SBL
Ebben az esetben 😉
jossbeaumont
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
úgy látom kissé idegesek vagyunkszerintem elég szolid eredménykövető.
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Rubens
830
Rodgers labdáit tényleg ilyen nehéz elkapni?Önmagához képest kritikán aluli.. (kb egész évben sztem)
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Luke-on kívül kb senkit nem mondanékA posztján gondoltam, más csapatnálSmith, Smith, Clark nálamKi az elit idén?Messze van az elittol, de nincs meg egy LB a keretben, aki akar az o szintjet megkozelitene.Ha kiesik Blake húzhatjuk is le magunkItt néhányan már el akarták engedni.
alatriste
Tactful Cactus
casaubon
Tactful Cactus
A S duó pedig egy erős jó.
Jaire hullámvasút
alatriste
Tactful Cactus
De nem is elit játékos kell minden posztra. Blake egy jó kezdő szint. Ami sokszor már elég érték tud lenni. Főleg, ha ahogy látjuk nem sok a kiemelkedő ember a poszton.
Én megtartanám.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
SBL
2 213
Nyögvenyelős
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Rodgers labdáit tényleg ilyen nehéz elkapni?Még a védőnek se megy.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
nando89
3 894
Ezt most miért ? alig tudnak haladni .. rakjuk be a 20on belülre és jöjjön csak trubisky
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Rodgers labdáit tényleg ilyen nehéz elkapni?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
ennyire erőltetjük Graham felé??
több mint 4 éve
úgy látom kissé idegesek vagyunk
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
A posztján gondoltam, más csapatnálSmith, Smith, Clark nálamKi az elit idén?Messze van az elittol, de nincs meg egy LB a keretben, aki akar az o szintjet megkozelitene.Ha kiesik Blake húzhatjuk is le magunkItt néhányan már el akarták engedni.
alatriste
Tactful Cactus
casaubon
Tactful Cactus
Jaire hullámvasút
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Smith, Smith, Clark nálamKi az elit idén?Messze van az elittol, de nincs meg egy LB a keretben, aki akar az o szintjet megkozelitene.Ha kiesik Blake húzhatjuk is le magunkItt néhányan már el akarták engedni.
alatriste
Tactful Cactus
casaubon
Tactful Cactus
Jaire hullámvasút
Liverpool Fc