Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 4 éve
James007
1 854
Még nincs vége, szépíthetnek a zebrák, úgyhogy jó volt ez ígyharagos a tömeg és nem érdemlünk pontokat, de azért szép TDSajnálom! Ha nyerünk akkor az lesz, hogy a bírók nyerték meg nekünk. Puntolni kellett volna. Tudom..., hülyeség, de akkor is.
Gergőbácsi
SBL
több mint 4 éve
hegedusggergo
105
kit érdekel a tömeg???haragos a tömeg és nem érdemlünk pontokat, de azért szép TDSajnálom! Ha nyerünk akkor az lesz, hogy a bírók nyerték meg nekünk. Puntolni kellett volna. Tudom..., hülyeség, de akkor is.
Gergőbácsi
SBL
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 4 éve
SBL
2 213
haragos a tömeg és nem érdemlünk pontokat, de azért szép TDSajnálom! Ha nyerünk akkor az lesz, hogy a bírók nyerték meg nekünk. Puntolni kellett volna. Tudom..., hülyeség, de akkor is.
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Hagyjuk a draftot és mentsük ki McLaurint a fővárosból. Mehet érte az első kör.a zöld fehérek se bírnak vele.
alatriste
félelmetes
több mint 4 éve
Hagyjuk a draftot és mentsük ki McLaurint a fővárosból. Mehet érte az első kör.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Huuuu de tokooos! 4.re
több mint 4 éve
Kampman
28 290
én megmondtam~50 yardos lenne a fg ennek neki lehet menniRúgni fogunk, csak a beugrasztásra megyünk rá ilyenkor 😀
alatriste
Kampman
több mint 4 éve
nando89
3 894
oda volt dobva..😊
több mint 4 éve
booooom Davante~50 yardos lenne a fg ennek neki lehet menniRúgni fogunk, csak a beugrasztásra megyünk rá ilyenkor 😀
alatriste
Kampman
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kampman
28 290
~50 yardos lenne a fg ennek neki lehet menniRúgni fogunk, csak a beugrasztásra megyünk rá ilyenkor 😀
alatriste
több mint 4 éve
haragos a tömeg és nem érdemlünk pontokat, de azért szép TD
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
úgy látták, hogy PAtterson hamarabb ért oda.Kick Catch Interference - legyen az bármi isHol jelezte a fair catchet?valami mást ítéltek, biztos hogy nem jelzett
hpeter93
Gergőbácsi
James007
Visszajátszásból tisztán látszik, hogy pont jól csinálta.
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
tényleg 2 ilyen futást kell hívni ???!kompenzálni kell a zebrák hülyeségét
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
~50 yardos lenne a fg ennek neki lehet menni
Liverpool Fc
több mint 4 éve
James007
1 854
Kick Catch Interference - legyen az bármi isHol jelezte a fair catchet?valami mást ítéltek, biztos hogy nem jelzett
hpeter93
Gergőbácsi
több mint 4 éve
nando89
3 894
tényleg 2 ilyen futást kell hívni ???!
több mint 4 éve
Blandino megmondta, nem volt kick catch interference
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Hol jelezte a fair catchet?valami mást ítéltek, biztos hogy nem jelzett
hpeter93
több mint 4 éve
SBL
2 213
Mi volt itt? Lemaradtam, csak a lassítást láttam.
több mint 4 éve
na Williams belenézett
több mint 4 éve
Hol jelezte a fair catchet?
több mint 4 éve
nálam bpa - de ha már falak én az OL-t tölteném. Bakh - Jenkins - Linsley sor mellett a jobb oldal kb teljesen kiadó. Bulaga FA lesz Turner pedig nem az igazi.Én valami falembert akarok jövőre első körben, jó a második a wr-ekremelyik falba?
Gergőbácsi
SBL
Liverpool Fc
több mint 4 éve
na ha innen td-t kell csinálni
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Jaire meg ölte a screent! Eddig ez hasonlít az első heti D-re.eddig az eredmény is
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Clark pusztít , drága lesz 😊wow
nando89