Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 2 éve
No, további jókat!
több mint 2 éve
köszi a követést, jó pihenést!
több mint 2 éve
SBL
2 211
Kabaré!
több mint 2 éve
MVS ne legyél Bostick. Nem jó irány.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
Hány pontot szereztünk a második félidőben?0x 24 x 12 Így hátha jobban hangzik XD
mortirolo
több mint 2 éve
mortirolo
1 050
Hány pontot szereztünk a második félidőben?
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ha beviszik, akkor a második félidő 0-24.Nem úgy indult a meccs, de ahogy végződik az tényleg minden ok a főedző kirúgására.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
De basszus tisztára mintha ikrek lennének. Beszarás, még a szeme is meg minden. KeményLol nem is Rodgers játszik hanem valami dublőr, Rodgers a nézők közt szotyizik 😊milyen szeműnek kell lenni, hogy ezt észrevegyék. Beszarás
Tomcsik
gamerkr
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 828
már meg is van ki megy AR helyett oltásra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Lol nem is Rodgers játszik hanem valami dublőr, Rodgers a nézők közt szotyizik 😊milyen szeműnek kell lenni, hogy ezt észrevegyék. Beszarás
Tomcsik
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ez a szabály.Ok, ne adjak meg a tdt, de köze nem volt a playhez, miert kellett visszaadni nekik a labdat???A visszajátszáson egyértelműen látszott, hogy magától ment ki. Douglas feltette mindkét kezét.Hát nekem úgy tűnt hogy kitolta aztán hátra tette a kezét… Amúgy mind egy el se kellett volna puntolni, Nagy egy punci… AR-nek adni a labdát amikor a védelem láthatóan elvesztette a fonalat az nem túl jó ötlet…
zolten
Tomcsik
davemayer
Balfasz volt, kifutott.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
Lol nem is Rodgers játszik hanem valami dublőr, Rodgers a nézők közt szotyizik 😊
több mint 2 éve
Nem mondok semmit.
több mint 2 éve
Ok, ne adjak meg a tdt, de köze nem volt a playhez, miert kellett visszaadni nekik a labdat???A visszajátszáson egyértelműen látszott, hogy magától ment ki. Douglas feltette mindkét kezét.Hát nekem úgy tűnt hogy kitolta aztán hátra tette a kezét… Amúgy mind egy el se kellett volna puntolni, Nagy egy punci… AR-nek adni a labdát amikor a védelem láthatóan elvesztette a fonalat az nem túl jó ötlet…
zolten
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
Uuu ha még 1x elmondja ez a fasz hogy Dillon 250 pound és uuu meg aaa … Idegesítő csókák
több mint 2 éve
A Bears topikban valaki fejtse majd ki, hogy miért is kellene Robinsont feltétlenül megtartani.Az idei teljesítmenye alapjan (a sérülései miatt is) nem szolgalt ra az tény, én mégsem engedném el. Egy jo O gameplannel kellene a Mooney-Robinson együtt.
3&7 és fut 5 yardos routet. Az hogy baszik blokkolni azt eddig is tudtuk.
4-8, minusz 11, 4&1. Punt.
Nem fogják kirúgni, de ez a második félidő a szokásos szánalmas munka az egész csapattól.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
A visszajátszáson egyértelműen látszott, hogy magától ment ki. Douglas feltette mindkét kezét.Hát nekem úgy tűnt hogy kitolta aztán hátra tette a kezét… Amúgy mind egy el se kellett volna puntolni, Nagy egy punci… AR-nek adni a labdát amikor a védelem láthatóan elvesztette a fonalat az nem túl jó ötlet…
zolten
több mint 2 éve
mortirolo
1 050
Mondtam én, hogy mindkettőt ki kell rakni, meg a HC-t is...
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Teljesen egyetértek. Nem kellene atesni a ló másik felére. Ma teljesen rendben van a bíráskodás.lemegy 3 negyed ,megfordítjük korrekt biráskodás mellett , van egy itélet ami szabályoknak megfelel ,és belenyulnak a zebrák ,hát ok..erre nehéz mit mondani.Na és itt bele kell nyúlniuk a bíróknak… Amikor nagyon kéne akkor persze hogy belenyúlnak…Végre lehet bírózni. Még ha nincs is alapja.
Tomcsik
Annyira szánalmas
SBL
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 868
a packers játékos keze hátra/fel van téve..Hát szerintem ki.A szabály az ok, de nem magától ment ki és meg is próbált egyből vissza jönni…Kilökték ?
Tomcsik
nando89
Tomcsik
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
A Bears topikban valaki fejtse majd ki, hogy miért is kellene Robinsont feltétlenül megtartani.3&7 és fut 5 yardos routet. Az hogy baszik blokkolni azt eddig is tudtuk.
4-8, minusz 11, 4&1. Punt.
Nem fogják kirúgni, de ez a második félidő a szokásos szánalmas munka az egész csapattól.
több mint 2 éve
zolten
230
A visszajátszáson egyértelműen látszott, hogy magától ment ki. Douglas feltette mindkét kezét.