Green Bay Packers - Chicago Bears
10 hónapja
zolten
230
Miért nem kértünk időt???
10 hónapja
Na, még egyszer, Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?Akik élő én közvetítik a tv-ben?
Szerkesztette: Papp Zoltán
10 hónapja
casaubon
2 391
Optimista vagya sajtótájékoztatónHa nem érünk oda baj vanAltalaban akkor erunk oda, ha oten tamadjak a QB-t. Es ez igy volt a mult heten is. Kivancsi vagyok, Barry mikor veszi eszre az osszefuggest.
nando89
casaubon
Tactful Cactus
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
a sajtótájékoztatónHa nem érünk oda baj vanAltalaban akkor erunk oda, ha oten tamadjak a QB-t. Es ez igy volt a mult heten is. Kivancsi vagyok, Barry mikor veszi eszre az osszefuggest.
nando89
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Érdemes figyelni Alexandert, folyamatosan trash talkol, integet, hergel ha áll a játékCsináljon már egy key playt, hadd lássuk, hogy hatott a pedagógia
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
casaubon
2 391
Ha nem érünk oda baj vanAltalaban akkor erunk oda, ha oten tamadjak a QB-t. Es ez igy volt a mult heten is. Kivancsi vagyok, Barry mikor veszi eszre az osszefuggest.
nando89
10 hónapja
Érdemes figyelni Alexandert, folyamatosan trash talkol, integet, hergel ha áll a játék
10 hónapja
Ezt már írtam 3 hete de látványos hurrogás fogadta a Falcons topicban.Tényleg, lehet ez lesz Fields utolsó meccse Chicago mezbenMilyen jól állna rajta az ATL felirat amúgy!
zacknorb
shawnka
10 hónapja
Jó. Mostantól iszom.
10 hónapja
Tényleg, lehet ez lesz Fields utolsó meccse Chicago mezbenMilyen jól állna rajta az ATL felirat amúgy!
zacknorb
10 hónapja
Nézték itt a Bucs meccset, tudják hogy Walkernek meg Campbellnek kell fogni a WR1-et
10 hónapja
SBL
2 213
Plusz a liga darlingjai!Inkább nem volt ez meg de jobb h megadták sokáig , hallgattuk volna .Hazai pálya!
nando89
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
nando89
3 894
Ha nem érünk oda baj van
10 hónapja
Tényleg, lehet ez lesz Fields utolsó meccse Chicago mezben
10 hónapja
Inkább nem volt ez meg de jobb h megadták sokáig , hallgattuk volna .Hazai pálya!
nando89
10 hónapja
Még hogy....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
nando89
3 894
Inkább nem volt ez meg de jobb h megadták sokáig , hallgattuk volna .
10 hónapja
Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?“Holnap iskola de hősiesen fenn vagyok, gópecc/sztílersz/kócc/pekörsz”
Papp Zoltán
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
Indubitably
454
Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?romo.tony@cbs.com
Papp Zoltán
I... don't care... John.
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?Nantz vagy Romo?
Papp Zoltán
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
nando89
3 894
Megis érdemli varom , az idei drfatja epic el tűnik .Tegyétek a szívetekre a kezetek, nem gondoltátok szezon elején, hogy a pass offense húzza majd a csapatot...Holnap majd a csapattopicban készültem egy Gute és passz O dicsérő rövid írásra.
Indubitably
zacknorb
10 hónapja
Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?
10 hónapja
Tegyétek a szívetekre a kezetek, nem gondoltátok szezon elején, hogy a pass offense húzza majd a csapatot...Holnap majd a csapattopicban készültem egy Gute és passz O dicsérő rövid írásra.
Indubitably