NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Chicago Bears
10 hónapja
nando89
3 894
Love fiam engem ma végleg megvettel
10 hónapja
SBL
2 213
Már a garbage time-ban lennék ha azok meglennénekMost alláírnam mar a fg-t is 😀én is, mind a kettő hiányzót
nando89
Tactful Cactus
10 hónapja
nando89
3 894
Kész vagyok Lovetol mennyire extra ma
10 hónapja
Atyaég...
10 hónapja
Most alláírnam mar a fg-t is 😀Idén nincs biztos FG nálunk. Sőt, már pár éve nincs.
nando89
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Most alláírnam mar a fg-t is 😀én is, mind a kettő hiányzót
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Kampman
28 290
Most egy kicsit PTSD-m van a Niners elleni blokkolt punttal.
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Csak ügyesen srácok, utolsó drive jöhet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
nando89
3 894
Most alláírnam mar a fg-t is 😀
10 hónapja
Toto21
5 949
Ezért sok értelme volt visszaküldeni Fields-tvalahogy be kellett biztosítani az L-t
r.baggio
10 hónapja
Mi értelme van az 5 yardoson elkapni a labdát? Elengedhette volna, hátha bemegy, sokkal rosszabb helyről már nem jöhettünk volna.Pontosan.
Más csapat is csinál ilyet, de akkor is érthetetlen.
Kampman
10 hónapja
casaubon
2 391
Wicks 5. kor, Brooks 6….
10 hónapja
Kampman
28 290
Mi értelme van az 5 yardoson elkapni a labdát? Elengedhette volna, hátha bemegy, sokkal rosszabb helyről már nem jöhettünk volna.Más csapat is csinál ilyet, de akkor is érthetetlen.
10 hónapja
Ezért sok értelme volt visszaküldeni Fields-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Old habits die hard, még nem vonták vissza az automatikus átutalástTovábbra sincs probléma a játékvezetéssel, Steratore mondjuk a packers sapkát levehetnéMost csak őt sikerült lefizetni.
r.baggio
SBL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
BrooksNa még egyet pls
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Karl Brooks amikor megindul tényleg igazi Bowling Green
10 hónapja
Kampman
28 290
Úristen, Rams-49ers topikban mondják, hogy Darnold-Wentz párharc van, erre Nathan Peterman is megjelenik. Sőt, még Flacco is visszatért.
10 hónapja
SBL
2 213
Továbbra sincs probléma a játékvezetéssel, Steratore mondjuk a packers sapkát levehetnéMost csak őt sikerült lefizetni.
r.baggio
10 hónapja
Romo is megmondta, ennél nem kell több
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.