Green Bay Packers - Chicago Bears
10 hónapja
casaubon
2 400
Továbbra sincs probléma a játékvezetéssel, Steratore mondjuk a packers sapkát levehetnéPersze, o nem ert hozza
r.baggio
10 hónapja
Rubens
830
Ismetelni tudom magam, ennyi balfaszoskodás kizàrt hogy büntetlenül maradjon....
10 hónapja
Nagy hiba
10 hónapja
Továbbra sincs probléma a játékvezetéssel, Steratore mondjuk a packers sapkát levehetné
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
SBL
2 215
Steratore velünk van. A TD-t is megadta volna.
10 hónapja
Johetne már egy Fields Pick ..Már draftolták
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Már airborne volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
nálam sem zászló
10 hónapja
Kampman
28 323
Szerintem ez viszont jogosan nem zászló
10 hónapja
Herberttel kéne már kezdeni valamit.
10 hónapja
nando89
3 900
Johetne már egy Fields Pick ..
10 hónapja
Mooret semadtam volna megSzoritotta a labahoz, es meg nem volt kint. Illetve ott volt a Moore-fele “elkapas”, meg a 4. es 1 az elso felidoben.Most is varom majd a “csalnak a Packersnek” kommenteketEgyertelmuen kint volt posession. Adtak volna meg?
casaubon
Blevi
casaubon
10 hónapja
casaubon
2 400
Ne tevesszen meg a vedelem, kulcspillananatokban biztos az osszeomlasEgyertelmuen forro Love is es a vedelem is.A packers szurkolók egészségere biztosan 😊Love elképesztőVeszelyes lesz a Pckers ha bejut
nando89
Blevi
gamerkr
Blevi
10 hónapja
Hát jelenleg ez Detroit, ha fordít a Rams, akkor Dallas.Ez már biztos? Mármint ha bejutunkamúgy én is azt akartam írni, hogy szimpi ez a mostani PackersLove elképesztőVeszelyes lesz a Pckers ha bejut
nando89
Blevi
sehol egy sztár, de csapatként jól működnek ma, a DET-et simán elkaphatják
NB2
Gergőbácsi
10 hónapja
49ers-Rams fuggvenye. Ha nyer a 49ers igenEz már biztos? Mármint ha bejutunkamúgy én is azt akartam írni, hogy szimpi ez a mostani PackersLove elképesztőVeszelyes lesz a Pckers ha bejut
nando89
Blevi
NB2
Gergőbácsi
10 hónapja
casaubon
2 400
Csalnak a Packersnek, mert nem adnak meg nekik egy nem szabályos td-tSteratore szerint is TD volt.
r.baggio
10 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Soros?Magyarország QB-ja 😁ki ez a barom kommentátor az Arénán???adj hozzá sms-t bárki is az!!!!
van egy nagy játék nem azt közvetíti
itt is hallatszott, hogy megadták a TD-t és visszanézik
NB2
Tactful Cactus
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Egyertelmuen forro Love is es a vedelem is.A packers szurkolók egészségere biztosan 😊Love elképesztőVeszelyes lesz a Pckers ha bejut
nando89
Blevi
gamerkr
10 hónapja
Ez már biztos? Mármint ha bejutunkamúgy én is azt akartam írni, hogy szimpi ez a mostani PackersLove elképesztőVeszelyes lesz a Pckers ha bejut
nando89
Blevi
NB2
10 hónapja
Nincs még megnyerve a meccs, ez a legnagyobb baj.
10 hónapja
casaubon
2 400
Szoritotta a labahoz, es meg nem volt kint. Illetve ott volt a Moore-fele “elkapas”, meg a 4. es 1 az elso felidoben.Most is varom majd a “csalnak a Packersnek” kommenteketEgyertelmuen kint volt posession. Adtak volna meg?
casaubon
Blevi
10 hónapja
nando89
3 900
Jó kérdés ..Nyerunk vesztünk nemPenzben kifejezve mennyit?
Mondom h nem számít mert persze számít , de
Hosszutavon az amit Love mutat sokkal többet jelent és ér .
nando89
Blevi
10 hónapja
Nyerunk vesztünk nemPenzben kifejezve mennyit?
Mondom h nem számít mert persze számít , de
Hosszutavon az amit Love mutat sokkal többet jelent és ér .
nando89
10 hónapja
Csalnak a Packersnek, mert nem adnak meg nekik egy nem szabályos td-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal