NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Chicago Bears
10 hónapja
amúgy dobtak már sárgát ma (italozós fórumozók nem számítanak)?Nem rémlik.
Tactful Cactus
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Köszi, a hozzászólásokat😊 Go Pack go!tuti bíró vagy
Papp Zoltán
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
amúgy dobtak már sárgát ma (italozós fórumozók nem számítanak)?Én nem iszom de félidőben dobtam egyet
Tactful Cactus
10 hónapja
WR - dime (in) a dozenVic is megmondta
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
amúgy dobtak már sárgát ma (italozós fórumozók nem számítanak)?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
nando89
3 894
Meg egy Fields Int kene most a nyugalmamnak
10 hónapja
Carlson berúgta!!!!!!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
mikor ki. és ez a fegyver.Melton WR1!Wicks WR1
nagylaza, főpohárnok
SGBP
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Ez már szériaKene most a Td !gamerkr kérje!
nando89
SBL
Lol
10 hónapja
nando89
3 894
Idei draft <3
10 hónapja
Na erről beszélek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Kene most a Td !Pls
nando89
10 hónapja
Köszi, a hozzászólásokat😊 Go Pack go!
10 hónapja
nando89
3 894
Kene most a Td !
10 hónapja
AJ is nagyot megy ma!
10 hónapja
Melton WR1!
10 hónapja
Igen, fájt, de sikerült!Szép estét mindenkinek! Csak lenne egy kérdésem az on side kickoff - áll kapcsolatban, nem vagyok természetesen tisztában minden szabállyal, emiatt kérdezném, hogy normál esetben ilyenkor a kickker vagy pattogósan rúgja el a labdát, vagy átlóban általában, mert 10 yardot meg kell tennie a labdának, szerintem ilyenkor a visszahordóknak rengeteg ideje van erre reagálni. Pont a tegnapi Reavens meccs miatt kérdezem, mivel szakadt az eső, elkapás bizonytalan. Szembe a kickkerrel a visszahordók felállnak, ráadásul elég sűrűn, miért nem inkább izomból meg lövi mellkas magasságban a labdát, elkapni nehéz, érinti a visszahordót, ráadásul mivel valószínűleg vissza pattan róla jóval nagyobb az esélye a labda birtoklás átvételére.!?Próbáltál már izomból mellbe rúgni valakit 10 yardról?
Papp Zoltán
shawnka
10 hónapja
Az egy kincs!találtam nemrég egy nagyon jó mashup csatornát, mulatós guns n roses, nirvana feat zámbó jimmy, nagyon brutálHalftime show 🤣Egy hét múlva alekosz fog szórakoztatni, az se lesz sokkal jobb 😅🤣
steelwolf
gamerkr
Kampman
10 hónapja
Lehet, hogy ez már a vörös bor hatása, de nem tudom elképzelni, hogy elbukjuk ezt a meccset. Ha mégis, nincs helyünk a PO-ban.Előtte lesz még onside kick!
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Lehet, hogy ez már a vörös bor hatása, de nem tudom elképzelni, hogy elbukjuk ezt a meccset. Ha mégis, nincs helyünk a PO-ban.Hasonló playoff masina: sör és vegyes ugyanezt hozta ki nálam.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Kampman
28 290
találtam nemrég egy nagyon jó mashup csatornát, mulatós guns n roses, nirvana feat zámbó jimmy, nagyon brutálHalftime show 🤣Egy hét múlva alekosz fog szórakoztatni, az se lesz sokkal jobb 😅🤣
steelwolf
gamerkr