Green Bay Packers - Chicago Bears
11 hónapja
Nem a D hanem a ST. Végén blokkolják a GW field goalt.😊Ja, a D úgyis megnyeri😅Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.nem kéne
nagylaza, főpohárnok
Kampman
zacknorb
11 hónapja
Bisacchiat is vagy hogy kell írni , lassan kibasznám .
11 hónapja
Ja, a D úgyis megnyeri😅Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.nem kéne
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Poloska vagyok.
11 hónapja
Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.Van még idő, nem kell kapkodni. Csak nyugodtan!
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.Menjünk csak , jó gyakorlás Po-ra . Semmi veszteni való , ráadásul Bears önerőből nem tud haladni .
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.
11 hónapja
Persze, Reed csodás elkapás, faszom.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 hónapja
Ha DJMoore a LOS mögött. Mi baj lehet belőle? Végül is kb. 20 yardos átlaga volt, mikor hozzánk került.Elképesztő amúgy mennyire keptelenek voltak őt idén használni, remélem hogy ez a kretén edzők miatt van és nem Williams miatt.
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
írni akartam hogy Reed -et elő kéne venni
11 hónapja
Biztosra vettem, hogy ebből INT lesz. És nem!
11 hónapja
Na ez is egy marha szép catch, Reed megdolgozott ezért.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Tudtam, hogy valaki lecsapja...🙂Love és Aaron is elég jó backup QBk voltak xddSztem Willis is nagy fogás, volt valaha ilyen back up? Flynn nem ér🙂Jó, én meg mindig az O-ra fókuszálok.Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Rubens
zacknorb
11 hónapja
Ha DJMoore a LOS mögött. Mi baj lehet belőle? Végül is kb. 20 yardos átlaga volt, mikor hozzánk került.
11 hónapja
Love és Aaron is elég jó backup QBk voltak xddSztem Willis is nagy fogás, volt valaha ilyen back up? Flynn nem ér🙂Jó, én meg mindig az O-ra fókuszálok.Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Rubens
Poloska vagyok.
11 hónapja
Sztem Willis is nagy fogás, volt valaha ilyen back up? Flynn nem ér🙂Jó, én meg mindig az O-ra fókuszálok.Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Willis lesz a SB MVP.Idén maximum ez az amiben őszintén hinni tudok. 😀
Tactful Cactus
11 hónapja
Micsoda kreatív oldalpasszaink vannak. Két futáson kívül nem sok értékelhető volt ebben a driveban
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 hónapja
A védelem amúgy nem rossz ma. Sőt.
11 hónapja
Játszon Wilis ma már, meg lesz ez vele is .
11 hónapja
Gary ipi-apacsot játszik?
11 hónapja
Jó, én meg mindig az O-ra fókuszálok.Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
11 hónapja
Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!