Green Bay Packers - Chicago Bears
11 hónapja
Nálunk a 'run the table' most az, hogy részegen lehányjuk, és ráborulunk, ha valakit magunk alá temetünk az +1 kör a PO-ban
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
ha concussion protokollba helyezik Malik-ot akkor ki irányít?Love.
gamerkr
11 hónapja
ha concussion protokollba helyezik Malik-ot akkor ki irányít?Brüsszel
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Én is elég sokat láttam, nekem nagyon vegyes az összkép. Benne van, hogy fejlődik, de az is, hogy elszürkül. Nem tudnám megmondani, melyiknek adok nagyobb sanszot.Én sok meccsén láttam , mindene megvan h top5 legyen , sztm ez a Bears toxiszikus közeg sem tudja majd elrontani , de az biztos h idén megpróbálták .Nem lehet még igazán megítélni. nyilván többet várt tőle az ember, de ilyen fal és staff mellett csoda, hogy még a pályán van.Akartam kérdezni: Calebbel mennyire vagytok elégedettek?Ha csak ez hiányzik, Dave-vel még vagyunk....😊Ha csak az eredménykövetőknél maradunk, amikor +300 hsz jött egy alapszakasz meccsen a négyesfogat ellen: csi, füligjimmy, davemayer, tüsi...Nem is nagyon tekintem annak.Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
Tactful Cactus
Az NFL "Örökrangadója", semmi rangja nincs már.
Kampman
És ha mind a négyet fel tudtam sorolni, tudtam, hogy nem ittam eleget. Mondjuk ez hiányzik valóban.
Tactful Cactus
Viccet félretéve, évek óta nem tudunk egyenrangú ellenfelek lenni, ez dühítő. Én még sajnos emlékszem a 2010-es bajnokság utolsó fordulójára, ahol mi már csoportgyőztesek voltunk, de kikaptunk, így a hátunkon bemásztatok a PO-ba épphogy, majd ott kiejtettetek és SB győzelem lett.
Azóta nem igazán voltunk pariban, már Áronka sincs és mégse....
csi77
nagylaza, főpohárnok
csi77
nando89
11 hónapja
ha concussion protokollba helyezik Malik-ot akkor ki irányít?
11 hónapja
mondjuk vezet a Redskins is de akkor is mi a szar ez?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Ezt eddig nem láttuk mikor játszott , de ebben mindig rossz volt Wilis nagyon nem érzi a nyomást , és sokáig tartja magánál .
11 hónapja
Én sok meccsén láttam , mindene megvan h top5 legyen , sztm ez a Bears toxiszikus közeg sem tudja majd elrontani , de az biztos h idén megpróbálták .Nem lehet még igazán megítélni. nyilván többet várt tőle az ember, de ilyen fal és staff mellett csoda, hogy még a pályán van.Akartam kérdezni: Calebbel mennyire vagytok elégedettek?Ha csak ez hiányzik, Dave-vel még vagyunk....😊Ha csak az eredménykövetőknél maradunk, amikor +300 hsz jött egy alapszakasz meccsen a négyesfogat ellen: csi, füligjimmy, davemayer, tüsi...Nem is nagyon tekintem annak.Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
Tactful Cactus
Kampman
És ha mind a négyet fel tudtam sorolni, tudtam, hogy nem ittam eleget. Mondjuk ez hiányzik valóban.
Tactful Cactus
Viccet félretéve, évek óta nem tudunk egyenrangú ellenfelek lenni, ez dühítő. Én még sajnos emlékszem a 2010-es bajnokság utolsó fordulójára, ahol mi már csoportgyőztesek voltunk, de kikaptunk, így a hátunkon bemásztatok a PO-ba épphogy, majd ott kiejtettetek és SB győzelem lett.
csi77
nagylaza, főpohárnok
csi77
11 hónapja
Nem lehet még igazán megítélni. nyilván többet várt tőle az ember, de ilyen fal és staff mellett csoda, hogy még a pályán van.Akartam kérdezni: Calebbel mennyire vagytok elégedettek?Ha csak ez hiányzik, Dave-vel még vagyunk....😊Ha csak az eredménykövetőknél maradunk, amikor +300 hsz jött egy alapszakasz meccsen a négyesfogat ellen: csi, füligjimmy, davemayer, tüsi...Nem is nagyon tekintem annak.Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
Tactful Cactus
Kampman
Tactful Cactus
csi77
nagylaza, főpohárnok
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 hónapja
Azért a ball security nem teljesül annyira, szerencsére jó helyen volt Cooper
11 hónapja
Nem sokon múlott, hogy CW megfussa a first downt. Igazi GB defense vintage lett volna.
11 hónapja
Na, X pick, egy ideje úgy se volt már
Poloska vagyok.
11 hónapja
Szép ajándék X-nek 😀
11 hónapja
Akartam kérdezni: Calebbel mennyire vagytok elégedettek?Ha csak ez hiányzik, Dave-vel még vagyunk....😊Ha csak az eredménykövetőknél maradunk, amikor +300 hsz jött egy alapszakasz meccsen a négyesfogat ellen: csi, füligjimmy, davemayer, tüsi...Nem is nagyon tekintem annak.Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
Tactful Cactus
Kampman
Tactful Cactus
csi77
11 hónapja
Mihez képest..Bisacchiat is vagy hogy kell írni , lassan kibasznám .A blokkolt puntos playoff meccs után jött, mert elvileg ST guru, hogy majd feljavít minket is.
nando89
Hát annyira nem.
Kampman
Nekem ez is parádés volt (eddig a meccsig)
11 hónapja
Én azt hittem nem is jegyzik őket.Nem liga utolsó a Packers ST, ez javulás ahhoz képest.Bisacchiat is vagy hogy kell írni , lassan kibasznám .A blokkolt puntos playoff meccs után jött, mert elvileg ST guru, hogy majd feljavít minket is.
nando89
Hát annyira nem.
Kampman
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Ha csak ez hiányzik, Dave-vel még vagyunk....😊Ha csak az eredménykövetőknél maradunk, amikor +300 hsz jött egy alapszakasz meccsen a négyesfogat ellen: csi, füligjimmy, davemayer, tüsi...Nem is nagyon tekintem annak.Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
Tactful Cactus
Kampman
Tactful Cactus
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 hónapja
Nem liga utolsó a Packers ST, ez javulás ahhoz képest.Bisacchiat is vagy hogy kell írni , lassan kibasznám .A blokkolt puntos playoff meccs után jött, mert elvileg ST guru, hogy majd feljavít minket is.
nando89
Hát annyira nem.
Kampman
Poloska vagyok.
11 hónapja
Bisacchiat is vagy hogy kell írni , lassan kibasznám .A blokkolt puntos playoff meccs után jött, mert elvileg ST guru, hogy majd feljavít minket is.
nando89
Hát annyira nem.
11 hónapja
Viszont a félidő előtti Dallas TD nagyon jó lenne, 5 yardon belül vannak.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Már rémálmaim vannak ettől a figurától. Eddig 1x sikerült a szezonban.Ha DJMoore a LOS mögött. Mi baj lehet belőle? Végül is kb. 20 yardos átlaga volt, mikor hozzánk került.Elképesztő amúgy mennyire keptelenek voltak őt idén használni, remélem hogy ez a kretén edzők miatt van és nem Williams miatt.
mortirolo
davemayer
11 hónapja
Ha csak az eredménykövetőknél maradunk, amikor +300 hsz jött egy alapszakasz meccsen a négyesfogat ellen: csi, füligjimmy, davemayer, tüsi...Nem is nagyon tekintem annak.Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!