Green Bay Packers - Chicago Bears
2 napja
Fontos_Vidra
1 522
egyetértek. üljön le mindenki aki minimálisan is fontos, természetesen ez rád, lyukas kezű watson nem vonatkozik.úgy látszik a GB sem akarja a meccset megnyerni..😀 pffMiért vannak egyáltalán kezdők a pályán? Életemben nem hagyott még ennyire hidegen bears/ packers meccs... Értem én, h rivalizálás meg minden. De ez a tényleg minden mindegy kategória. (Sajnos)
Pep71
twitch(4thline)
2 napja
Pep71
2 705
hátha lesérül valaki.úgy látszik a GB sem akarja a meccset megnyerni..😀 pffMiért vannak egyáltalán kezdők a pályán? Életemben nem hagyott még ennyire hidegen bears/ packers meccs... Értem én, h rivalizálás meg minden. De ez a tényleg minden mindegy kategória. (Sajnos)
Pep71
twitch(4thline)
mondjuk sztem totál mind1, ez a csapat fényévekre van a tavalyitól.
2 napja
Tactful Cactus
14 163
Bízunk MM zsenialitásában.úgy látszik a GB sem akarja a meccset megnyerni..😀 pffMiért vannak egyáltalán kezdők a pályán? Életemben nem hagyott még ennyire hidegen bears/ packers meccs... Értem én, h rivalizálás meg minden. De ez a tényleg minden mindegy kategória. (Sajnos)
Pep71
twitch(4thline)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
úgy látszik a GB sem akarja a meccset megnyerni..😀 pffMiért vannak egyáltalán kezdők a pályán? Életemben nem hagyott még ennyire hidegen bears/ packers meccs... Értem én, h rivalizálás meg minden. De ez a tényleg minden mindegy kategória. (Sajnos)
Pep71
2 napja
Tactful Cactus
14 163
Rams egyszer megcsinálta már ezt ellenünk. Azt visszafújták, mondjuk jogtalanul.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Kampman
28 696
Fantasztikus, a coverage csapat lekövette a returnert.De a labdát nem.
Ha a támadók vagy a védők nem is , ez az ST megint el fog bukni egy playoff meccset.
2 napja
nando89
3 988
Nem tudunk elszakadni , csak chek downt nezi Love ..
2 napja
Pep71
2 705
gyönyörű volt amúgy
2 napja
Miageci
2 napja
Tactful Cactus
14 163
oooomgggggggggggggggg de beszopta az ST....94 yard return TDNe már, visszavonulok a követőtől mára.
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Pep71
2 705
oooomgggggggggggggggg de beszopta az ST....94 yard return TD
2 napja
Pep71
2 705
úgy látszik a GB sem akarja a meccset megnyerni..😀 pff
2 napja
Pep71
2 705
watson drop..
2 napja
Kampman
28 696
Nem is nagyon tekintem annak.Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
Tactful Cactus
Az NFL "Örökrangadója", semmi rangja nincs már.
2 napja
Tactful Cactus
14 163
Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Viszont vezet a Cowboys, ami nekünk jó.Talán még korai örülni...🙂
Kampman
2 napja
Pep71
2 705
azért a játékosok küzdenek a pénzükért, szerződésekért..ráérnek még leadni a meccset, azért az opening drive-ot letolhatták volna nyugodtan..😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
2 napja
Kampman
28 696
😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
2 napja
Tactful Cactus
14 163
A védelem majd 'hold my beer' lesz!ST, már PO-formában nyomja.teljesen mind1, ez a csapat esélytelen a PO-ban, sajnos.
Tactful Cactus
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
ott is egy marha sz.r snap 😀 😀 egy szinten a két csapat legalábbKomikus.
Pep71
2 napja
Pep71
2 705
😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ott
2 napja
Tactful Cactus
14 163
ott is egy marha sz.r snap 😀 😀 egy szinten a két csapat legalábbMár megint egy gyorsabb műholdról kapod a vonalat?
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Pep71
2 705
ott is egy marha sz.r snap 😀 😀 egy szinten a két csapat legalább