Green Bay Packers - Cincinnati Bengals
11 hónapja
jöhetne már egy labdaszerzés , az 2 ami volt eddig a majdnem 5. meccsen elég karcsú.
11 hónapja
Csak tolta, nem húzta. Ha jól láttam.Jacobs nagyon hasznos ma isÉn ott féltem mondjuk hogy be lesz fújva a facemask
Kampman
zacknorb
11 hónapja
Előtte éppenséggel sisakra is dobhattak volna sárgát a Bengalsra. Aztán úgy láttam, hogy Jacobs nem rángatja, hanem tolja a rácsot.Jacobs nagyon hasznos ma isÉn ott féltem mondjuk hogy be lesz fújva a facemask
Kampman
zacknorb
11 hónapja
éééés pont a Kraft TD-re tudtam beröffenteni egy másik streamet.most már húzzuk be
11 hónapja
1 facemask 1 holding elmarad TD megjön. Nem kérdés hogy nem mi vagyunk a jobb csapat de akkor is felbasz
Lou Anarumo for president
11 hónapja
O éledezik, D elment aludni.
11 hónapja
Szép drive volt!
11 hónapja
Jacobs nagyon hasznos ma is
11 hónapja
Holdingot nem ismerik???
11 hónapja
Josi a Brownst idézi Flacconak, nehogy elhiggye, hogy itt a WR nem droppol
11 hónapja
Most jön az int.
11 hónapja
Ez igaz, de nem mindegy, hogy két D line ember csimpaszkodik rá rögtön két yard után vagy kettő a secondary-ből két yarddal az end zone előtt.A folyosó kevés lett volna. Bevitt magával két embert.Na JacobsAzért az O line is.
Heisman nádor
SBL
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
10 perces drive most már nem lesz jó😁. Amúgy kb 3 napja volt ritmusba kerülni a WRekkel, és megtanulni a playbookot, ahoz képest már sokat csinált. Nekünk nem ezt kell megnyerni, hanem a csütörtökit.
11 hónapja
Doubs mosolygott ma már?www.youtube.com/shorts/1Ak5uksg13c
nagylaza, főpohárnok
Doubs kb középen, kb az életfilozófiája két szóban 😀
I... don't care... John.
11 hónapja
LVN a sackje után egy sérülést is bekapott
11 hónapja
Meg volt fenn is olyan lyuk, ami inkább a Bengals D-t "dicséri"A folyosó kevés lett volna. Bevitt magával két embert.Na JacobsAzért az O line is.
Heisman nádor
SBL
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
A folyosó kevés lett volna. Bevitt magával két embert.Na JacobsAzért az O line is.
Heisman nádor
SBL
11 hónapja
Jacobs egészen brutál, ha beindul.
11 hónapja
Egy kicsit megint nyugodtabbak lehetünk, de szerintem egy TD még kelleni fog.
11 hónapja
Vasut
11 hónapja
Na Jacobs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz