Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Csodálatos88 ???????????Ezt főleg egy gájentszes kolégán kérheted számonNem is volt várható, hogy egész évben 43y körül átlagoljuk. Az ellenfél pedig most a liga legjobb futó csapata. Kva jó OL, kva jó RB.Aktívan él bennem most is a sok "ilyen fal mögé nem kell ilyen futó" érvelés. 😀
alatriste
gyeek
nando89
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Biztos nem tőlem hallottad. 😀 Én fantasyban 1/1-re is Elliottot húztam volna valahol 10. hely környékén is elérhető volt még, és nem bántam meg eddig. 😊 Bár ma kibírnám a 20+ pontja nélkül (Ajayi hozott már kettejüknek is).Nem is volt várható, hogy egész évben 43y körül átlagoljuk. Az ellenfél pedig most a liga legjobb futó csapata. Kva jó OL, kva jó RB.Aktívan él bennem most is a sok "ilyen fal mögé nem kell ilyen futó" érvelés. 😀
alatriste
gyeek
Liverpool Fc
több mint 8 éve
nando89
3 894
Ezt főleg egy gájentszes kolégán kérheted számonNem is volt várható, hogy egész évben 43y körül átlagoljuk. Az ellenfél pedig most a liga legjobb futó csapata. Kva jó OL, kva jó RB.Aktívan él bennem most is a sok "ilyen fal mögé nem kell ilyen futó" érvelés. 😀
alatriste
gyeek
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Én Zeke fan voltam-vagyok.Nem is volt várható, hogy egész évben 43y körül átlagoljuk. Az ellenfél pedig most a liga legjobb futó csapata. Kva jó OL, kva jó RB.Aktívan él bennem most is a sok "ilyen fal mögé nem kell ilyen futó" érvelés. 😀
alatriste
gyeek
Bájdövéj, Murray vágyik vissza....😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Necces de ilyet mi nem fogunk megkapni. Mondjuk itt senkiSemmi nem voltSzámoljuk?
Blevi
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Semmi nem voltnem, erre mindig dobnak a bírók, mert látványos volt. ráadásul szükség sem volt rá...
Blevi
több mint 8 éve
Nem is volt várható, hogy egész évben 43y körül átlagoljuk. Az ellenfél pedig most a liga legjobb futó csapata. Kva jó OL, kva jó RB.Aktívan él bennem most is a sok "ilyen fal mögé nem kell ilyen futó" érvelés. 😀
alatriste
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Semmi nem voltSzámoljuk?
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
nando89
3 894
Semmi nem voltDe ha nem csinálja akkor is meglett volna a catch , faszság volt
Blevi
több mint 8 éve
Semmi nem voltXD semmi
Blevi
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Kamuuuu muhaha!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Semmi nem volt
több mint 8 éve
Nem is volt várható, hogy egész évben 43y körül átlagoljuk. Az ellenfél pedig most a liga legjobb futó csapata. Kva jó OL, kva jó RB.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 313
akárhányszor 10 yardnál többet futunk, szinte várom a zászlótNálunk is volt régen egy ilyen időszak, csak a 10 yardnál hosszabb kickoff returnöknél
slowmotion
több mint 8 éve
nando89
3 894
Azért látható h nem volt reális az eddigi futás elleni statunk
több mint 8 éve
akárhányszor 10 yardnál többet futunk, szinte várom a zászlót
több mint 8 éve
ki ez a picike Bj Raji imitátor? 😊RUN D#?
több mint 8 éve
edge rushert adunk CB-ért, nem baj ha szarCarr jó lesz? Cserébe egy Peppers?
alatriste
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
pedig a game pass még annál is jobban csúszik szerintemAaronnak késik a streamMi van?valaki előfizethetne már neki egy game pass-reRogersnél Arod dobta mögé.Szerintem is, bár nálam! már 3 drop is van. Nelson 1, Abbre 1, R. Rodgers 1.Jó lenne, többször látni mi van a coverageban mert ennyi idő alatt nem elszakadni vagy nem megtalálni a célpontokat nagyon gázvalószínű előbbi
alatriste
Drip
alatriste
SBL
Old Green Bay
SBL
Old Green Bay
nettó egy perc a tévéhez képest
több mint 8 éve
SBL
2 213
Leesett.😊Aaronnak késik a streamMi van?valaki előfizethetne már neki egy game pass-reRogersnél Arod dobta mögé.Szerintem is, bár nálam! már 3 drop is van. Nelson 1, Abbre 1, R. Rodgers 1.Jó lenne, többször látni mi van a coverageban mert ennyi idő alatt nem elszakadni vagy nem megtalálni a célpontokat nagyon gázvalószínű előbbi
alatriste
Drip
alatriste
SBL
Old Green Bay
SBL
Old Green Bay
Szerkesztette: SBL
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Aaronnak késik a streamMi van?valaki előfizethetne már neki egy game pass-reRogersnél Arod dobta mögé.Szerintem is, bár nálam! már 3 drop is van. Nelson 1, Abbre 1, R. Rodgers 1.Jó lenne, többször látni mi van a coverageban mert ennyi idő alatt nem elszakadni vagy nem megtalálni a célpontokat nagyon gázvalószínű előbbi
alatriste
Drip
alatriste
SBL
Old Green Bay
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
edge rushert adunk CB-ért, nem baj ha szar
Liverpool Fc
több mint 8 éve
holding DT-n, ilyet se láttam még sokat NFL-benpedig lehet, de ahhoz általában földre kell vinni a blokkolót
gamerkr
több mint 8 éve
holding DT-n, ilyet se láttam még sokat NFL-ben
több mint 8 éve
SBL
2 213
Mi van?valaki előfizethetne már neki egy game pass-reRogersnél Arod dobta mögé.Szerintem is, bár nálam! már 3 drop is van. Nelson 1, Abbre 1, R. Rodgers 1.Jó lenne, többször látni mi van a coverageban mert ennyi idő alatt nem elszakadni vagy nem megtalálni a célpontokat nagyon gázvalószínű előbbi
alatriste
Drip
alatriste
SBL
Old Green Bay