Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
Sittonból kellene még 3 a falba és rendben lennénkNem is lenne rossz, egy Sitton-Sitton-Linsley-Lang-Sitton fal.
Old Green Bay

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Azon is gondolkoztam, hogy mivel Tretter is jó volt C-nek, hogy hogy nem ő vagy Linsley mozgott ki G-ba. De nyilván ők látják hétről hétre. Komoly kérdés lesz a drafton, hogy WR, LB, vagy T lesz-e az első kör...Nagyon piszkálja a csőröm, hogy a liga legjobb pass blokkoló G-ját T-be kell játszatni. Barclay borzalmas csalódás lett idén mint beugró.Tretter ugyan csere C, de az egyetemen LT volt, csak ki kellene próbálni, ha mást nem RT-nek, Bulaga csak jobb, mint Barclay
alatriste
LN

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Sitton Lt-ben nyerő húzás is lehet , ez már a Po.
több mint 10 éve
Sittonból kellene még 3 a falba és rendben lennénk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Nagyon piszkálja a csőröm, hogy a liga legjobb pass blokkoló G-ját T-be kell játszatni. Barclay borzalmas csalódás lett idén mint beugró.Tretter ugyan csere C, de az egyetemen LT volt, csak ki kellene próbálni, ha mást nem RT-nek, Bulaga csak jobb, mint Barclay
alatriste
több mint 10 éve
a rettegett Offense!Az O most bosszúból legalább 2 first downt elér.és ott is van
Old Green Bay
Kampman

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Gondolkodom is rajta, hogy vissza kéne aludniAz O most bosszúból legalább 2 first downt elér.és ott is van
Old Green Bay
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Az O most bosszúból legalább 2 first downt elér.és ott is van
Old Green Bay
több mint 10 éve
Nagyon piszkálja a csőröm, hogy a liga legjobb pass blokkoló G-ját T-be kell játszatni. Barclay borzalmas csalódás lett idén mint beugró.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Az O most bosszúból legalább 2 first downt elér.megmutatjuk nekik, hogy velünk nem lehet szarozni
Old Green Bay
több mint 10 éve
Az O most bosszúból legalább 2 first downt elér.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
pedig vártam egy fake fg-t

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ezt megkajáltuk rendesen
több mint 10 éve
lol
több mint 10 éve
Szép kis "punt" volt.
több mint 10 éve
yolo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Btw Shields is out

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Üdv mindenki. Sitton mint T az komoly? 😮 Bár látva mit műveltek AR-el múlt héten valami változtatás kellett.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Lane Taylor, ez elég bizarrul hangzik.Sitton mint LT, érdekes meccs lehet ez 😊na de ki lesz helyette mint guard?
gamerkr
Kampman