Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
rookie mistake így a 2. szezon végénMegmutatta, hogy nem csak Bortles tud ilyet.
Kampman
több mint 10 éve
rookie mistake így a 2. szezon végén😊 😊 😊 😊
Kampman
több mint 10 éve
MOMENTUM!
több mint 10 éve
hát ez aztán kurva felesleges volt
több mint 10 éve
Kell egy célpont. Hiába fog jövőre visszajönni Nelson, kell még egy gyors WR, aki el tud szakadni és nem mellesleg el is kapja a labdát. Látva a szezont nálam 1. körbe WR kell.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Szerintem le kell váltani Olivia Munnt. Kiszívta az erőt Rodgersből.Jessica Simpson 2.0
iktriad
több mint 10 éve
A Redskins is olyan simán el fog minket intézni, te jó ég 😀szívroham mentes PO meccsek a Sajtfejeknek, na még mit nem!
Kampman
több mint 10 éve
annyira nem akar a seattle-lel játszani a packers, remélem kiszopnak a redskinstől 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ez szégyen, amit az offense csinál!😕
több mint 10 éve
"Mi lesz a Green Bay válasza?"run, pass, pass, punt
run, run, pass, punt
Kampman
pedig közel voltál

Liverpool Fc
több mint 10 éve
"Mi lesz a Green Bay válasza?"run, pass, pass, punt 😊
run, run, pass, punt
Kampman
több mint 10 éve
Ezek a futások, olyanok mint amikor a lányom hörcsöge be akarja magát vackolni az alomba. Furakszik, furakszik és halad 3 centit
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Túlfújjuk és Wilson nem tudja megfogni, mert kisebb a keze és nem kesztyűben tolja.Ezekután remélem valami kurvanagy dolgot találunk ki a Hawks ellenLeeresztitek a labdákat!
Toca
iktriad
több mint 10 éve
ezek a WR elszakadásokról mutatott replay-ek tanulságosak azért.
több mint 10 éve
NFC meccsen még nem!az már volt, nem olyan nagy dologEzekután remélem valami kurvanagy dolgot találunk ki a Hawks ellenLeeresztitek a labdákat!
Toca
iktriad
KmetyG
több mint 10 éve
Ezekután remélem valami kurvanagy dolgot találunk ki a Hawks ellenLeeresztitek a labdákat!
Toca
több mint 10 éve
Ezekután remélem valami kurvanagy dolgot találunk ki a Hawks ellenIdén megelégszünk az NFC NORTH trónjával, jövőre jöhet a liga csúcsa!😊
Toca
több mint 10 éve
Ezekután remélem valami kurvanagy dolgot találunk ki a Hawks ellen
több mint 10 éve
Ricsi még nem jött rá hogy nem taktikázunk, hanem szarok vagyunk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!