Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Márk a kedvenc kommentátorom, de azért ma egy kicsit el van varázsolódva 😊
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
nekem megfelelne 😀Ha a GB nem szedi össze magát elég gyors lesz a meccs vége.jaja, még a végén lerendezik 12-0ra 😀
Coolearie
Borbinho
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Màrk: JPP nem jatszik 😀
több mint 7 éve
Nálam idén a Giants a közönségdíjas csapat. Imádom nézni a játékukat. Ez egy kib.szott jó védelem. Remélem, SB-be jutnak. 😊 És Apple is kezd nálam nagy kedvenc lenni. Jó ez a gyerek. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
az időjárásra is figyelemmel, ez kőkemény szar. De lehet még belőle valami!2 passzolt yardja van a GB offense-nek. Ezt kakinak nevezni nagyfokú udvariasság.Ez a GB offense eddig kaki. Remelem komolyan gondoljak, mert viccnek eleg durva lenne.nagyon lehangoló első hozzászólás
akdestroyer
Old Green Bay
Burkus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
de legalább jó kedvenc csapatot választott az új kolléga 😊2 passzolt yardja van a GB offense-nek. Ezt kakinak nevezni nagyfokú udvariasság.Ez a GB offense eddig kaki. Remelem komolyan gondoljak, mert viccnek eleg durva lenne.nagyon lehangoló első hozzászólás
akdestroyer
Old Green Bay
Burkus
több mint 7 éve
Ha a GB nem szedi össze magát elég gyors lesz a meccs vége.jaja, még a végén lerendezik 12-0ra 😀
Coolearie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Az elég is lesz!😉OBJ meccse nem a mai lesz a POban!szinte biztos vagyok benne, h 1x el fog menni
nagir
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
2 passzolt yardja van a GB offense-nek. Ezt kakinak nevezni nagyfokú udvariasság.Ez a GB offense eddig kaki. Remelem komolyan gondoljak, mert viccnek eleg durva lenne.nagyon lehangoló első hozzászólás
akdestroyer
Old Green Bay
több mint 7 éve
OBJ meccse nem a mai lesz a POban!szinte biztos vagyok benne, h 1x el fog menni
nagir
több mint 7 éve
Ezt a posztot konkrétan @Gyuri34 nevű felhasználónk ejtetteÉletmű díjat neki! 😀respektvvlaci nem? "A" szakmázgatóelsőre ilyen vv4lace4ever szintű szakmázgatásEz honnan jött? Hatalmas LOL 😀Régi klasszkus:Kiégett itt mindenki. Ez a 2017 ilyen lesz.kivéve Brock
Coolearie
gaben
Vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?
balintbaba
Volford
Negritis
petey
Volford
Bementionöltem hátha kap róla értesítést és meglátogat minket újra
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Jesus hova ment föl az a védő
több mint 7 éve
cspeti98
466
Gyuri34 voltrespektvvlaci nem? "A" szakmázgatóelsőre ilyen vv4lace4ever szintű szakmázgatásEz honnan jött? Hatalmas LOL 😀Régi klasszkus:Kiégett itt mindenki. Ez a 2017 ilyen lesz.kivéve Brock
Coolearie
gaben
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?
balintbaba
Volford
Negritis
petey
több mint 7 éve
Ha a GB nem szedi össze magát elég gyors lesz a meccs vége.
több mint 7 éve
beduplázták Beckhamet, Eli mégis őt nézte végig.. kár
több mint 7 éve
OBJ meccse nem a mai lesz a POban!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Ott a kettőzés!
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
That Mannin face.Instant klasszikus 😀
több mint 7 éve
respektvvlaci nem? "A" szakmázgatólehet nem emlékszem pontosan 😀
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Életmű díjat neki! 😀respektvvlaci nem? "A" szakmázgatóelsőre ilyen vv4lace4ever szintű szakmázgatásEz honnan jött? Hatalmas LOL 😀Régi klasszkus:Kiégett itt mindenki. Ez a 2017 ilyen lesz.kivéve Brock
Coolearie
gaben
balintbaba
Volford
Negritis
petey
több mint 7 éve
akdestroyer
4 750
Hat nem 😊Ez a GB offense eddig kaki. Remelem komolyan gondoljak, mert viccnek eleg durva lenne.Soha nem gondoltad volna, hogy az első hozzászólásod a kakiról fog szólni? 😀 😀
akdestroyer
Awesome88
több mint 7 éve
Na, megmutatja már magát a GB védelem is. Szokatlan is volt, hogy ennyire fogják a másik offense-t,Ez egy utójynxnek elmegy
shagi0206