Green Bay Packers - New York Jets
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 179
Grat! A jobb csapat gyozott ma. Szomoru leirni...
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
a játék minden elemében jobbak voltakgrat,
jövő héten a kommandósokkal ugyanez?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
grat a jetsnek. sok sikert
több mint 2 éve
Kamaj
125
Köszönjük, évek alatt fura, hogy nem a másik oldalon állunk.Jó kis csapatotok van és tele van fiatallal. Szép lesz ez a szezon, a jövő fényes, a múltat meg hagyjuk.J-E-T-S JETS JETS JETSDe fura ezt úgy olvasni, hogy nem iróniából írjuk 😀
Wester
Apex
SBL
J-E-T-S Jets Jets Jets
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
AR miért nincs ott? Ennek azért nincs jó üzenete, hacsak nincs sérülésedzőmeccs, majd decemberben kezdjük a szezont 5-8-al
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
SBL
2 209
Jó kis csapatotok van és tele van fiatallal. Szép lesz ez a szezon, a jövő fényes, a múltat meg hagyjuk.J-E-T-S JETS JETS JETSDe fura ezt úgy olvasni, hogy nem iróniából írjuk 😀
Wester
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 973
Oh jogos, my bad.De igen. Többek között miatta írtam oda, hogy "döntő többsége".Gary-vel nem vagytok megelégedve?Neki ez csak egy átlagos nap volt.Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
Alexander nyilatkozatara.
JéBé
Wester
A defense döntő többséges viszont fényévekre van.
SBL
Apex
SBL
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
AR miért nincs ott? Ennek azért nincs jó üzenete, hacsak nincs sérülés
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
SBL
2 209
De igen. Többek között miatta írtam oda, hogy "döntő többsége".Gary-vel nem vagytok megelégedve?Neki ez csak egy átlagos nap volt.Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
JéBé
Wester
SBL
Apex
több mint 2 éve
"pánik indul" ahogy a Tango & Cash-ben is mondták. De hosszú lesz ez a szezon.O jo, csak multheten sikerult lenyilatkoznia hogy nincs miert aggodni minden fasza, majd esetleg ha Jets ellen is kikapunk..Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
JéBé
Wester
JéBé
több mint 2 éve
Apex
2 973
J-E-T-S JETS JETS JETSDe fura ezt úgy olvasni, hogy nem iróniából írjuk 😀
Wester
több mint 2 éve
És az offense-ről ne is beszéljünkNeki ez csak egy átlagos nap volt.Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
JéBé
Wester
SBL
A vezér a pályán, oh wait
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Apex
2 973
Gary-vel nem vagytok megelégedve?Neki ez csak egy átlagos nap volt.Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
JéBé
Wester
SBL
több mint 2 éve
SBL
2 209
Neki ez csak egy átlagos nap volt.Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
JéBé
Wester
több mint 2 éve
Pep71
2 538
sokra ment vele a GB. AR is jobb volt mint Wilson, mégis zakó lett.Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
JéBé
Wester
több mint 2 éve
JéBé
6 992
O jo, csak multheten sikerult lenyilatkoznia hogy nincs miert aggodni minden fasza, majd esetleg ha Jets ellen is kikapunk..Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
JéBé
Wester
több mint 2 éve
Apex
2 973
Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire sima lesz a vége.
több mint 2 éve
gratula a Jetsnek!
több mint 2 éve
Kivancsi vagyok Jaire "nincssemmibaj"Mondjuk ő ma pont jó volt
JéBé
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Szégyen, amit műveltünk, grat a Jetsnek!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
legalján vagyunk a gödörnek, de ha fentről bedobnak egy ásót, azért felkapjuk és ásunk tovább
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Apex
2 973
ZW azért nem blokkolt XD
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Wilson blokkolj bazdmeg xd