Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
youtu.be/KAlplWO8H6QAz ultimate De nálunk játszik. The De Westbrook. Még dalt is írtak róla Add ide a The De-t címmel.Minden négert De'-nek hínak? Abbizti illyen szleng lehet. The Shon Watson, The Andre Hopkins, The Andre Cartera Watson-nál is jobb irányítót kihagytad,
Fast Willie
Shone Kizer
gamerkr
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Van erről egy Chris Rock videó, de majd félidőbenCan gedam say the N-word?szerencséd, hogy nem a nigger szót használtad. mert azt nem szabad.szerecsen meg a texansétEgyértelmű, higy Szerencse vezette a Colts driveotEhhez kb hozzá szagolni nem tudott a Texans DHe? Heroelkapás 3. és 12-re, ajándék firstre, kamu bünti, ami miatt nem állt meg a támadás. Azért a hozzászagolás és a sima drive nem tudom hol volt, amit mindenki nézett
Tomcsik
Wyatt
Fast Willie
gedam
Kampman
jamaicababa
több mint 5 éve
most beszéltünk a mexikói vendégmunkásokról, miért nem figyelszretard sms-ek már érkeznek Kispestről, akik vizsgáznak gyerekszülés közben és annak szurkolnak aki éppen nyer? de azért ha berúgják a kickoffot a kapuba akkor az 3 pont?Azt a sarga vonalat hogy festik fel ilyen gyorsan mindig mashova a palyan?
petey
casaubon
több mint 5 éve
nagyon érzed ezt ma 😀A FCS döntő utóhatása.
Löfli
több mint 5 éve
Kikupálódott a nézősereg!retard sms-ek már érkeznek Kispestről, akik vizsgáznak gyerekszülés közben és annak szurkolnak aki éppen nyer? de azért ha berúgják a kickoffot a kapuba akkor az 3 pont?Már semmi se a régi.
petey
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Can gedam say the N-word?szerencséd, hogy nem a nigger szót használtad. mert azt nem szabad.szerecsen meg a texansétEgyértelmű, higy Szerencse vezette a Colts driveotEhhez kb hozzá szagolni nem tudott a Texans DHe? Heroelkapás 3. és 12-re, ajándék firstre, kamu bünti, ami miatt nem állt meg a támadás. Azért a hozzászagolás és a sima drive nem tudom hol volt, amit mindenki nézett
Tomcsik
Wyatt
Fast Willie
gedam
Kampman
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Stez is megbuzult...retard sms-ek már érkeznek Kispestről, akik vizsgáznak gyerekszülés közben és annak szurkolnak aki éppen nyer? de azért ha berúgják a kickoffot a kapuba akkor az 3 pont?Már semmi se a régi.
petey
iktriad
Micsoda világ 😁
Draft
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Mivan, nincs vizsgaidőszak?A vasárnapi ebédnél.
Holnap senki nem akar kettest a tanárbácsiktól?
James007
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
casaubon
2 392
retard sms-ek már érkeznek Kispestről, akik vizsgáznak gyerekszülés közben és annak szurkolnak aki éppen nyer? de azért ha berúgják a kickoffot a kapuba akkor az 3 pont?Azt a sarga vonalat hogy festik fel ilyen gyorsan mindig mashova a palyan?
petey
több mint 5 éve
nagyon érzed ezt ma 😀Az ultimate De nálunk játszik. The De Westbrook. Még dalt is írtak róla Add ide a The De-t címmel.Minden négert De'-nek hínak? Abbizti illyen szleng lehet. The Shon Watson, The Andre Hopkins, The Andre Cartera Watson-nál is jobb irányítót kihagytad,
Fast Willie
Shone Kizer
gamerkr
iktriad
több mint 5 éve
retard sms-ek már érkeznek Kispestről, akik vizsgáznak gyerekszülés közben és annak szurkolnak aki éppen nyer? de azért ha berúgják a kickoffot a kapuba akkor az 3 pont?Már semmi se a régi.A jags se draftol már az FCS-ből. Csak az 1. körös bust állandó.
petey
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Qurva Time?QT?Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?QT a lenyeg
flzoli
Borbinho
flzoli
ThundersNFL
retard sms-ek már érkeznek Kispestről, akik vizsgáznak gyerekszülés közben és annak szurkolnak aki éppen nyer? de azért ha berúgják a kickoffot a kapuba akkor az 3 pont?én buffstreamet nézek inkább 😀
petey
ha nincs itt senki ismerős akkor a gépen nézem inkább
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kampman
28 313
szerencséd, hogy nem a nigger szót használtad. mert azt nem szabad.szerecsen meg a texansétEgyértelmű, higy Szerencse vezette a Colts driveotEhhez kb hozzá szagolni nem tudott a Texans DHe? Heroelkapás 3. és 12-re, ajándék firstre, kamu bünti, ami miatt nem állt meg a támadás. Azért a hozzászagolás és a sima drive nem tudom hol volt, amit mindenki nézett
Tomcsik
Wyatt
Fast Willie
gedam
több mint 5 éve
Mivan, nincs vizsgaidőszak?A szebbek már átmentek az oral exam-en. Akarom mondani a szóbelin
James007
több mint 5 éve
Az ultimate De nálunk játszik. The De Westbrook. Még dalt is írtak róla Add ide a The De-t címmel.Minden négert De'-nek hínak? Abbizti illyen szleng lehet. The Shon Watson, The Andre Hopkins, The Andre Cartera Watson-nál is jobb irányítót kihagytad,
Fast Willie
Shone Kizer
gamerkr
több mint 5 éve
retard sms-ek már érkeznek Kispestről, akik vizsgáznak gyerekszülés közben és annak szurkolnak aki éppen nyer? de azért ha berúgják a kickoffot a kapuba akkor az 3 pont?
több mint 5 éve
Mivan, nincs vizsgaidőszak?Nekem már 13 éve nincs
James007
Draft
több mint 5 éve
kjútipáj? 😀Keke Coutee (kjuti)QT?Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?QT a lenyeg
flzoli
Borbinho
flzoli
Borbinho
több mint 5 éve
Akkor verje meg őket a töltelék WR állomány, ha tudja. Pont ebben profi a Pats például, megölik amiben az ellen a legjobb, és lehet próbálkozni a B és C tervvel.Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?Nem biztos, hogy akkor is meg lehetne fogni. Amúgy meg ha duplázzák, valakinek csak több területe marad...
flzoli
shagi0206
több mint 5 éve
Qurva Time?QT?Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?QT a lenyeg
flzoli
Borbinho
flzoli
Draft
több mint 5 éve
Keke Coutee (kjuti)QT?Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?QT a lenyeg
flzoli
Borbinho
flzoli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
gedam
5 905
szerecsen meg a texansétEgyértelmű, higy Szerencse vezette a Colts driveotEhhez kb hozzá szagolni nem tudott a Texans DHe? Heroelkapás 3. és 12-re, ajándék firstre, kamu bünti, ami miatt nem állt meg a támadás. Azért a hozzászagolás és a sima drive nem tudom hol volt, amit mindenki nézett
Tomcsik
Wyatt
Fast Willie
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Én is Pénzes vagyok, és mindig megijedek, mikor beolvassák 😊
több mint 5 éve
James007
1 854
Mivan, nincs vizsgaidőszak?Holnap senki nem akar kettest a tanárbácsiktól?