Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
De hiányzott a Pénzes család 😊Nekem csak a pénzünk.
jamaicababa
Azt hiszem ez eldőlt!Balra.
steelwolf
több mint 5 éve
Pénzes család Szombathelyről. Nem én vagyok!Lebuktál
Fast Willie
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?Zónázunk, Hookerre meg ne bízzunk egy-egyben senkit.
flzoli
több mint 5 éve
Minden négert De'-nek hínak? Abbizti illyen szleng lehet. The Shon Watson, The Andre Hopkins, The Andre Cartera Watson-nál is jobb irányítót kihagytad,
Fast Willie
Shone Kizer
több mint 5 éve
egymást fogták majd a WR lökött a CB-n ez OPI ha szigorúak vagyunk
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Pénzes család Szombathelyről. Nem én vagyok!
több mint 5 éve
Meg PJZOPI inkább lehetett volnaSőt OBJ is.
BillsFan
iktriad
Draft
több mint 5 éve
QT?Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?QT a lenyeg
flzoli
Borbinho
több mint 5 éve
Azt hiszem ez eldőlt!
több mint 5 éve
De hiányzott a Pénzes család 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?Nem biztos, hogy akkor is meg lehetne fogni. Amúgy meg ha duplázzák, valakinek csak több területe marad...
flzoli
több mint 5 éve
BJ azt még értem. de O?OPI inkább lehetett volnaSőt OBJ is.
BillsFan
iktriad
több mint 5 éve
Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?QT a lenyeg
flzoli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
OPI inkább lehetett volnaSőt OBJ is.
BillsFan
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
OPI inkább lehetett volnaVissza játszák után jó hogy nem dobtak flaget
BillsFan
több mint 5 éve
Amúgy ha ráraknák Hookert meg 1 töltelék CB-t szoros emberfogással Hopkinsra lenne bármi esélye a Texansnak haladni?
több mint 5 éve
OPI inkább lehetett volnaAkko legyen X
BillsFan
Draft
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Egyértelmű, higy Szerencse vezette a Colts driveotEhhez kb hozzá szagolni nem tudott a Texans DHe? Heroelkapás 3. és 12-re, ajándék firstre, kamu bünti, ami miatt nem állt meg a támadás. Azért a hozzászagolás és a sima drive nem tudom hol volt, amit mindenki nézett
Tomcsik
Wyatt
több mint 5 éve
Milyen meccs?Az eredménykövetőt. A meccs a háttérben megy.Ehhez kb hozzá szagolni nem tudott a Texans DHe? Heroelkapás 3. és 12-re, ajándék firstre, kamu bünti, ami miatt nem állt meg a támadás. Azért a hozzászagolás és a sima drive nem tudom hol volt, amit mindenki nézett
Tomcsik
Wyatt
iktriad
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Minden négert De'-nek hínak? Abbizti illyen szleng lehet. The Shon Watson, The Andre Hopkins, The Andre Carter
Fast Willie
több mint 5 éve
OPI inkább lehetett volna
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Az eredménykövetőt. A meccs a háttérben megy.Ehhez kb hozzá szagolni nem tudott a Texans DHe? Heroelkapás 3. és 12-re, ajándék firstre, kamu bünti, ami miatt nem állt meg a támadás. Azért a hozzászagolás és a sima drive nem tudom hol volt, amit mindenki nézett
Tomcsik
Wyatt
több mint 5 éve
Moore szabályosan védekezett a szagkommentátor szerint 😀😀😀😀 Istenem...