Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ha lehet a piramis kommenteket hanyagoljuk, ahogy nezem eleg sokan leszunk macsak ezt az egyet ...
Borbinho
több mint 5 éve
Dehogy ők leszneksporttv-s stream nincs? agyfaszt kapok wittenéktől 😀És ők lesznek az Alabama- Clemsonon is. És én még azt hittem Kornheiser után nem lehet lejjebb süllyedni.
Löfli
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Luck túlértékelt. vótmá?Overráted
petey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wattnak a tekintet.🔫🔫🔫🔫🔫🔫
KeyG
Draft
több mint 5 éve
Volt még Brown agya és Bell farka szvsz lesz itt még a Húsvéti Nyúl is 😁😁😁Nézd, jól indult: kezdtük Stez szexuális irányultságával és már eljutottunk Mike Tomlin fekete segglyukába is....Mi jön még?na, jöhet az idei év legfontosabb eredménykövetője 😀 😀Meg a legbetegebb 😁😁😁
shawnka
ThundersNFL
Fast Willie
Draft
több mint 5 éve
Alekoszt nyomassak?Csak a halftime showban.
♉gaben♉
több mint 5 éve
azaz 😀Kezeket fel, ki emlékszik még a Felcsúti Football Club nevére? 😀 Az is egy PO eredménykövetőben született...Felcsút Orange
petey
Kampman
több mint 5 éve
Alekoszt nyomassak?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
ha lehet a piramis kommenteket hanyagoljuk, ahogy nezem eleg sokan leszunk ma
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
off: hajrá texans!Go Stadionösszeomlás!
Löfli
több mint 5 éve
mé mi volt?Viccből mondtam 😉nem hinném hogy Dallason lenne bár talán még ott kicsit beizgulna néha! 😊nem Gyula! 😊Majd hajnalban
yooker
jamaicababa
yooker
jamaicababa
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Simán 😁Hogy még mindig össze tudunk-e hozni egy élvezetes 3 órás non stop brainfartot.Éspedig?na, jöhet az idei év legfontosabb eredménykövetője 😀 😀Kiderül, hogy legalább ez a hagyomány még él-e a bowl.hu-n,
shawnka
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Draft
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Nézd, jól indult: kezdtük Stez szexuális irányultságával és már eljutottunk Mike Tomlin fekete segglyukába is....Mi jön még?na, jöhet az idei év legfontosabb eredménykövetője 😀 😀Meg a legbetegebb 😁😁😁
shawnka
ThundersNFL
több mint 5 éve
Semmi jóra, ha a meccset akarod követni. 😊na, jöhet az idei év legfontosabb eredménykövetője 😀 😀miért mire számítsak?
shawnka
yooker
több mint 5 éve
Viccből mondtam 😉nem hinném hogy Dallason lenne bár talán még ott kicsit beizgulna néha! 😊nem Gyula! 😊Majd hajnalban
yooker
jamaicababa
yooker
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Kezeket fel, ki emlékszik még a Felcsúti Football Club nevére? 😀 Az is egy PO eredménykövetőben született...Na bökd ki
petey
Draft
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Kezeket fel, ki emlékszik még a Felcsúti Football Club nevére? 😀 Az is egy PO eredménykövetőben született...Felcsút Orange
petey
több mint 5 éve
na, jöhet az idei év legfontosabb eredménykövetője 😀 😀miért mire számítsak?
shawnka
több mint 5 éve
Hogy még mindig össze tudunk-e hozni egy élvezetes 3 órás non stop brainfartot.Éspedig?na, jöhet az idei év legfontosabb eredménykövetője 😀 😀Kiderül, hogy legalább ez a hagyomány még él-e a bowl.hu-n,
shawnka
iktriad
ThundersNFL
több mint 5 éve
off: hajrá texans!
több mint 5 éve
Kezeket fel, ki emlékszik még a Felcsúti Football Club nevére? 😀 Az is egy PO eredménykövetőben született...
több mint 5 éve
Éspedig?na, jöhet az idei év legfontosabb eredménykövetője 😀 😀Kiderül, hogy legalább ez a hagyomány még él-e a bowl.hu-n,
shawnka
iktriad
Draft