NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Houston Texans - Jacksonville Jaguars
12 hónapja
Kacérkodtam a gondolattal, hogy kötésben megjátszom HOU W-re. Most az egekben lenne a pulzusom.
12 hónapja
Stroudot kurva jo nezni. Erzi a zsebet eros karja van, pontos. Elegans mint egy vampir.Kemeny lesz az AFC
12 hónapja
LanceVance
1 376
Azért kíváncsi lettem volna, ha a Panthers Stroudot húzza, akkor milyen lett volna ott.Én nem 😀
shagi0206
12 hónapja
Stroud nagyon laza
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
12 hónapja
shagi0206
10 921
Azért kíváncsi lettem volna, ha a Panthers Stroudot húzza, akkor milyen lett volna ott.
12 hónapja
R4v3N
147
Változatosság kedvéért itt is volt 1-2 holding. 😄
12 hónapja
Na, még izgi lehet a vége...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
12 hónapja
Nagy ötlet volt 55-ről rárúgni...
12 hónapja
Ajjaj... ez most megint rizikó volt és nem jött be.
12 hónapja
Jax izgalmas meccset akar
12 hónapja
Press Taylor tuti elismerően csettintett. Ő szokott ekkora faszságokat hívni 3 & 4 rövidre.3 es 4 & 1 behivsz ket hosszut?Láthattad: igen.🙂
Blevi
nagylaza, főpohárnok
12 hónapja
3 es 4 & 1 behivsz ket hosszut?Láthattad: igen.🙂
Blevi
12 hónapja
Ezt most pöttyet túlgondolták...
12 hónapja
LanceVance
1 376
És ha Demeco szóvá teszi a meccs végén, még őt bűnteti meg a liga.Az a baj hogy ha te pld szarul vegzed a munkad kibasznak. Semmilyen retorzio nem eri oket.Csak ezzel az a baj, hogy akárki nyer ma, a másik csapat szurkolói joggal mondhatják, hogy a bírók miatt...A legnagyobb baj, hogy a bírók sem. Úgy az egész szabálykönyvvel gondjaik vannak itt ma.Ez illegal formation volt?Én sem értem.
warr_b
LanceVance
shagi0206
dioadam
Blevi
12 hónapja
3 es 4 & 1 behivsz ket hosszut?
12 hónapja
Az a baj hogy ha te pld szarul vegzed a munkad kibasznak. Semmilyen retorzio nem eri oket.Csak ezzel az a baj, hogy akárki nyer ma, a másik csapat szurkolói joggal mondhatják, hogy a bírók miatt...A legnagyobb baj, hogy a bírók sem. Úgy az egész szabálykönyvvel gondjaik vannak itt ma.Ez illegal formation volt?Én sem értem.
warr_b
LanceVance
shagi0206
dioadam
12 hónapja
dioadam
597
Csak ezzel az a baj, hogy akárki nyer ma, a másik csapat szurkolói joggal mondhatják, hogy a bírók miatt...A legnagyobb baj, hogy a bírók sem. Úgy az egész szabálykönyvvel gondjaik vannak itt ma.Ez illegal formation volt?Én sem értem.
warr_b
LanceVance
shagi0206
12 hónapja
Ez illegal formation volt?Pont ezt akartam kérdezni.
warr_b
12 hónapja
shagi0206
10 921
A legnagyobb baj, hogy a bírók sem. Úgy az egész szabálykönyvvel gondjaik vannak itt ma.Ez illegal formation volt?Én sem értem.
warr_b
LanceVance
12 hónapja
Ez illegal formation volt?
12 hónapja
KeyG
9 480
Engem nem érdekel kinek az oldalára de össze-vissza megy ez.Szánalmas ez az egész amiért ezek a faszok pénzt kapnak, még én is láttam pedig nem a falat nézem.Aztán jött a holding, ami nem volt az. Teljesen szélkakas jellegű a fújás ma.
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 hónapja
Szánalmas ez az egész amiért ezek a faszok pénzt kapnak, még én is láttam pedig nem a falat nézem.Aztán jött a holding, ami nem volt az. Teljesen szélkakas jellegű a fújás ma.
KeyG