Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀Hoyer INT parádéjáról, és egy Knile Davis RET TDről
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Watt.. szerencsétlen
több mint 8 éve
jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀
több mint 8 éve
Kampman
28 490
több mint 8 éve
Csak utána használj légfrissítőt is. 😊egy galambot én is elengedek akkorNa ezt meg Sobri küldte.Én morsezok vagy füstjelezek
Én legközelebb postai levelezőlapon küldöm be a kérdésemet. 😊Én postagalambbal.
xrace77
iktriad
ThundersNFL
Mazzu
több mint 8 éve
James007
1 863
folyamatosan megyegy galambot én is elengedek akkorNa ezt meg Sobri küldte.Én morsezok vagy füstjelezek
xrace77
iktriad
ThundersNFL
Mazzu
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 985
marvin.bline.hu/product_tnimages_6/1484/TN6_1111009580215G.JPGTíííííbóóóóómár csak Meskó kéne valahogy
Jakehomer
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
egy galambot én is elengedek akkorNa ezt meg Sobri küldte.Én morsezok vagy füstjelezek
xrace77
iktriad
ThundersNFL
több mint 8 éve
Rá még playbookot sem kéne írni.A Patsnél nagyon fognak drukkolni ma a Steelersnek, hogy így ők a KCt kapják.
Vrij6
több mint 8 éve
te lesz a KC centere?Na ezt meg Sobri küldte.Én morsezok vagy füstjelezek
xrace77
iktriad
ThundersNFL
több mint 8 éve
Üvegbe rakok majd egy papírt, belehajítom a Dunába, csak megtaláljákNa ezt meg Sobri küldte.Én morsezok vagy füstjelezek
xrace77
iktriad
ThundersNFL
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Kelce és Mackepeace...bocs
több mint 8 éve
Rá még playbookot sem kéne írni.Tíííííbóóóóómár csak Meskó kéne valahogy
Jakehomer
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Amúgy a mai KCC is ritka gyenge!
több mint 8 éve
Na ezt meg Sobri küldte.Én morsezok vagy füstjelezek
xrace77
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
ne adj nekik ötleteket 😊OFF: Egyébként mocsok egy társadalomkritika, de ha lehetne szavazni 360 HUFért, a Tizenhétkilencvenkettőn SMSben, hogy melyik csapat meze a jobb egy láda LaFiesta borért nyereményként, megnőhetne Höriék gázsija.... 😀van egy réteg, akiknek el kell mondani mindig az ismétlések időpontjait, ők szerintem azt se tudják, mi az az e-mailRicsit lefizetik a nézők. Remélem küldött vissza egy doboz Bodicot fejenként.De amúgy valaki kajak e-mail helyett telefonról SMSt ír 2016-ban ? 😀
Ez is kamu sms. 😊
iktriad
bobi0092
baggio
bobi0092
és a garbage time csalhatatlan jele: Tebow!!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Na már csak Tíbó hiányzott
több mint 8 éve
Na ezt meg Sobri küldte. Én legközelebb postai levelezőlapon küldöm be a kérdésemet. 😊Én postagalambbal.
xrace77
több mint 8 éve
Tebow SMS, köszi
több mint 8 éve
Ott a Tebow fan is
több mint 8 éve
Én legközelebb postai levelezőlapon küldöm be a kérdésemet. 😊1000%, hogy beolvasnák
xrace77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
bobi0092
4 363
OFF: Egyébként mocsok egy társadalomkritika, de ha lehetne szavazni 360 HUFért, a Tizenhétkilencvenkettőn SMSben, hogy melyik csapat meze a jobb egy láda LaFiesta borért nyereményként, megnőhetne Höriék gázsija.... 😀van egy réteg, akiknek el kell mondani mindig az ismétlések időpontjait, ők szerintem azt se tudják, mi az az e-mailRicsit lefizetik a nézők. Remélem küldött vissza egy doboz Bodicot fejenként.De amúgy valaki kajak e-mail helyett telefonról SMSt ír 2016-ban ? 😀
Ez is kamu sms. 😊
iktriad
bobi0092
baggio
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.