Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
BunyóóóóóKarácsonyig
Vrij6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Höri a fogvédőt sárga zászlónak nézi?
több mint 8 éve
Kampman
28 490
csak semleges szurkolók érezhetik átEnnél még egy Sas kabaré is jobb,vazz...jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
ender1112
több mint 8 éve
Az mi volt?jó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Az fogvédő volt, nem zászló, Höri 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ne sértegess egyszerre ennyi embert. 😊Ennél még egy Sas kabaré is jobb,vazz...jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
ender1112
több mint 8 éve
Bunyóóóóó
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ennél még egy Sas kabaré is jobb,vazz...jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
több mint 8 éve
ez a hétméterről védekezés, azthittem ez Giants szabadalom...Ááá a Steelers is használja!
Mazzu
több mint 8 éve
Kampman
28 490
jó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 985
basszus mindjárt mutatnak egy end zone-t
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
nagy texans drukkerek lehetnek, mert 99 forintTescoban akciós a Watt.Watt.. szerencsétlencsak színlel, hogy bemehessen a melegvízért
Mazzu
gaben
xrace77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Watt csak Lagzi Lajcsinàl voltTescoban akciós a Watt.Watt.. szerencsétlencsak színlel, hogy bemehessen a melegvízért
Mazzu
gaben
xrace77
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
ez a hétméterről védekezés, azthittem ez Giants szabadalom...
több mint 8 éve
Miért Ricsi rajta fogja ez esetben kitölteni a dühét?jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀Miért akarsz Hörinek rosszat? 😊
Löfli
xrace77
több mint 8 éve
xrace77
4 522
Tescoban akciós a Watt.Watt.. szerencsétlencsak színlel, hogy bemehessen a melegvízért
Mazzu
gaben
több mint 8 éve
Ne túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
nem bírja nézni az impotens O játékot és bekéredzkedik az öltözőbe, mert ott van muzsika TV és inkább azt nézné?Watt.. szerencsétlencsak színlel, hogy bemehessen a melegvízért
Mazzu
gaben
több mint 8 éve
xrace77
4 522
jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀Miért akarsz Hörinek rosszat? 😊
Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 490
jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
több mint 8 éve
Watt.. szerencsétlencsak színlel, hogy bemehessen a melegvízért
Mazzu
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀Konkrétan semmiről..... 2 szerencsétlen impotens O-rol 😀
Löfli
több mint 8 éve
jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀Voltak NFC Eastes pillanatok. 2 pick 2 egymást követő playben.
Löfli