Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Jobb lesz, mint Hoyer. 😀Kezdődhetne most a Bengals-Steelers igazán.ja mert AJ az ász
Vrij6
gaben
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Dzsóbácsi, Snoop is így hívja mielőtt elszívja
több mint 8 éve
Kezdődhetne most a Bengals-Steelers igazán.ja mert AJ az ász
Vrij6
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Montana >>>> Favre már Ricsi fangirlingben.
több mint 8 éve
Ricsi és Joe bácsikája kalandjai
több mint 8 éve
Ricsi elalélt Montana láttán LOOOL
több mint 8 éve
Kampman
28 490
főleg a profilképpel együttEPICez a meccs után is inkább Gyuri szakmázgatása aktuálisjó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
Kampman
bowl.hu/forum/nflncaa-divizioforumok/vege-a-manning-eranak-brady-kiegett-az-elet-fontos-kerdesei/1256413
baggio
mukijoe
több mint 8 éve
Sajna a vasas meccs meg majdnem 2 oraAddig néz meg Vasas-Újpest meccset. 😊
Janek
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
EPICez a meccs után is inkább Gyuri szakmázgatása aktuálisjó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
Kampman
bowl.hu/forum/nflncaa-divizioforumok/vege-a-manning-eranak-brady-kiegett-az-elet-fontos-kerdesei/1256413
baggio
több mint 8 éve
Kezdődhetne most a Bengals-Steelers igazán.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Azt hiszem az be volt rakva az aranyköpések közé. Az egész eredménykövető!Ne akard tudniAz mi volt?jó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
Kampman
steelwolf
Hanni
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 985
prod.static.packers.clubs.nfl.com/assets/images/history/champions_top_2011.jpgAz mi volt?jó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
Kampman
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Szerez ma pontot a Texans ?A teljesítményük a pontjaikkal egyenlő.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Szerintem ezt tekerjük át és ugorjunk a következő meccsre
több mint 8 éve
Na O is mutat valamit vegre.Latszik nincs Maclin 😀
több mint 8 éve
xrace77
4 522
Ez eldőlt.
több mint 8 éve
vakítja a népet Alex
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
ez a meccs után is inkább Gyuri szakmázgatása aktuálisjó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Feltéve, ha matt részegek.csak semleges szurkolók érezhetik átEnnél még egy Sas kabaré is jobb,vazz...jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
ender1112
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 490
Ahogy a Jelenések Könyve írja: az alfa és az omega, a kezdet és a vég.Az mi volt?jó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
Kampman
steelwolf
több mint 8 éve
Szerez ma pontot a Texans ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ne akard tudniAz mi volt?jó hát a 2012-es Broncos-Steelers respectvv4laci-s wildcard meccs az megdönthetetlen, mint a 13 bajnoki címünkNe túlozunk, egy nagyon jó eredménykövetőről. Ez még nincs ott ahol a nagy elődök voltak az elmúlt pár évben. De a potenciál megvan.jó estéket kívánok, miről maradtam le? remélem Hoyer megtáltosodik és dob két-három TD-t az utolsó 5 percben Ricsi kedvéért 😀egy legendás eredménykövetőről
Löfli
Kampman
iktriad
Kampman
steelwolf
több mint 8 éve
TD BEXARÁS
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018