Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
És ott a Smith INT is.
több mint 8 éve
Kemény az élet. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
pickwar
több mint 8 éve
Lol NFL. Mért csinálod ezt?
több mint 8 éve
Megy a tűzijáték uraim.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Stez a Berry pick után.több mint 8 éve
8DDDDDDDDDDDDDakkor viszlát
Mondtam, hogy Berry pickeli Hoyert.
Stez
több mint 8 éve
Hoyer nem szeretné stezt többet az eredménykövetőben látni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
tudoménazt... 😕Odell elkapta volna, TD lett volna, és a cornert is lefejelte volna.Odell elejtette ellenünk... 😛
Mazzu
Jakehomer
több mint 8 éve
BALFASZ
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Iktriad elmondta hogy vége van a meccsnek.
több mint 8 éve
8DDDDDDDDDDDDDMondtam, hogy Berry pickeli Hoyert.
több mint 8 éve
Stez most élvezett el.Kétszer.
Sixo
több mint 8 éve
Toto21
5 996
Jó éjt Stez!
több mint 8 éve
viszlát Stez
több mint 8 éve
Hoyer...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Berry leszedte.
több mint 8 éve
Jar Jar JynxThe Jinx awakens!Ők csak padawanok.TD LESZTe is Jinx? Ez nektek hivatás? 😀
ThundersNFL
MirrMurr
iktriad
MirrMurr
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
KasszasikerThe Jinx awakens!Ők csak padawanok.TD LESZTe is Jinx? Ez nektek hivatás? 😀
ThundersNFL
MirrMurr
iktriad
MirrMurr
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Én pedig megjósoltam, hogy ő lesz.DRAFTDAYES kérdés loooooooooooolÚjabb kérdés: miért nem Kevin Costner lett a Browns GMje?
Stez
iktriad
több mint 8 éve
Odell elkapta volna, TD lett volna, és a cornert is lefejelte volna.Odell elejtette ellenünk... 😛
Mazzu
Tepper takarodj!