Houston Texans - New England Patriots
több mint 8 éve
Höri megdicsérte Logan Ryant. Pedig mennyire undok volt vele Arizonában. 😊
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Mocsok nagy off, de egyre sanszosabbnak tűnik nekem egy újabb Seahawks-SB (ha így alakul, legalább rematch legyen 😀), de ez a szöveg megnevettetett 😊8-5. But 25% of their wins came against Jimmy Clausen.
több mint 8 éve
Köszi, hogy a Jagsnek még adtál esélyt a playoffra legalább a közvetítésben. 😊Höritől kérdezném, hogy azért fut ennyit a Pats, mert már nem bíznak Bradyben?Bíznak benne. Őnem bízik magában.
Jakehomer
Höri
több mint 8 éve
Höritől kérdezném, hogy azért fut ennyit a Pats, mert már nem bíznak Bradyben?Bíznak benne. Őnem bízik magában.
Jakehomer
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Nem az elkapókkal kell versenyezni. Ha egészségesebb lenne, és nem kellett volna eddig 16 meccset kihagynia, már most járna 70 körül. Egészen parádés korszakos posztcsúcsokat állíthatna felGronk még mindig állat. Megvan az újabb két számjegyű TD-s szezon 😊Maradjon is ma 10nél. Kell a 2 TD előny A-Robnak.
Wyatt
iktriad
több mint 8 éve
Gronk még mindig állat. Megvan az újabb két számjegyű TD-s szezon 😊Maradjon is ma 10nél. Kell a 2 TD előny A-Robnak.
Wyatt
több mint 8 éve
Eddig jól alakul.
több mint 8 éve
rájött, hogy a Pats játékosa, inkább lent maradt 8(Rég volt sérülésmi lett blounttal? belealudtam 😀
Wyatt
D11
több mint 8 éve
Jajj Iktriad, annyira 2014-es vagy...Azért se mertem teljes mellszélességgel vállalni. Amúgy az egy jó éve volt a Patsnek. 😊
Wyatt
több mint 8 éve
Höritől kérdezném, hogy azért fut ennyit a Pats, mert már nem bíznak Bradyben?A válasz ez lenne: | Mert kiégett. |
Jakehomer
több mint 8 éve
Höritől kérdezném, hogy azért fut ennyit a Pats, mert már nem bíznak Bradyben?
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Két nagy játék, két FG. A következő legyen az, hogy nem engedünk nagy játékot
több mint 8 éve
Nini, Grimes. Egy újabb ex-jaguár! És ex-William & Mary játékos.
több mint 8 éve
Lafelled
több mint 8 éve
Ha már elkapni nem tud. xd475 yard és 2 elkapott TD idén.
Stez
több mint 8 éve
Ha már elkapni nem tud. xdBooooo. Idén már van TD passza is!Sokáig volt a Jax játékosa, abban egy életre el lehet fáradni, elég hamar.Shortsot kicsit pihentetni kéne, nem volt értelmes megmozdulásaAkkor miben fáradt el?
Jakehomer
Kampman
Stez
iktriad